Az Edge InPrivate módjának megnyitása billentyűparancs segítségével

Avatar Gadam | 2020.12.28. 51 Views 0 Likes 0 Ratings

51 Views 0 Ratings Rate it

Microsoft Edge Hero

A Microsoft Edge használata közben egyszerű gyorsan megnyitni egy új InPrivate ablakot egy billentyűparancs segítségével. Az InPrivate egy különleges privát böngészés mód, amely nem menti a helyi böngészési előzményeket. Így teheti meg.

Először nyissa meg az Edge alkalmazást. Az Ön által használt platformtól függően nyomja meg a két billentyűzet kombináció egyikét:

  • Ablakok: Nyomja meg a Ctrl + Shift + N billentyűkombinációt
  • Mac: Nyomja meg a Command + Shift + N billentyűkombinációt

Amint megnyomja a megfelelő billentyűparancsot, új InPrivate ablak nyílik meg. (Az ellipszis menüből bármikor megnyithat egy InPrivate ablakot is. Egyszerűen válassza a felbukkanó menüből az „Új InPrivate ablak” lehetőséget.)

A Microsoft Edge InPrivate ablak

Az InPrivate ablakon belüli böngészés közben az Edge nem menti a böngészési előzményeket, a cookie-kat vagy az elmentett űrlapadatokat. A letöltött fájlok és könyvjelzők megmaradnak, hacsak nem távolítja el őket manuálisan.

Ugyanez vonatkozik az InPrivate mód használata közben megnyílt fülekre is (egy új megnyitásához nyomja meg a Ctrl + T billentyűkombinációt Windows és Linux vagy a Command + T billentyűkombinációt Mac rendszeren); mindaddig, amíg a fül egy InPrivate ablakon belül van, a helyi böngészési tevékenység ott sem lesz takarékos.

Ha valaha is bizonytalan abban, hogy privát böngészési módban van-e, nézze meg az Edge eszköztárat. Ha az InPrivate mód aktív, akkor egy kis „InPrivate” logót lát a címsáv mellett. Az Edge sötétebb színvilágot kap InPrivate módban is.

Microsoft Edge InPrivate logó

Bár az InPrivate jó, hogy megakadályozza a böngészési előzmények helyi szimatolását, ne feledje, hogy az nem védi böngészési tevékenységét külső forrásoktól, például nyomkövető hálózatok vagy internetszolgáltatók, például az internetszolgáltató, az iskolai hálózat vagy a munkáltató.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan működik a privát böngészés és miért nem nyújt teljes adatvédelmet

Ha befejezte a privát böngészést, az InPrivate ablak bezárásával kiléphet a módból. Ehhez nyomja meg az „X” billentyűt az ablak felső sarkában, vagy nyomja meg az Alt + F4 billentyűkombinációt Windows vagy Linux alatt, vagy nyomja meg a Command + Shift + W billentyűkombinációt Mac gépen. Boldog böngészést!
Source link


51 Views 0 Ratings Rate it