Az edzésalkalmazás (szinte) mindenki számára – Geek áttekintése

Avatar admin | 2021.01.09. 22 Views 0 Likes 0 Ratings

22 Views 0 Ratings Rate it

Értékelés:
8/10
?

 • 1 – Abszolút forró szemét
 • 2 – Sorta langyos szemét
 • 3 – Erősen hibás kialakítás
 • 4 – Néhány profi, sok hátrány
 • 5 – Elfogadhatóan tökéletlen
 • 6 – Elég jó vásárolni
 • 7 – Remek, de nem a legjobb a kategóriájában
 • 8 – Fantasztikus, néhány lábjegyzettel
 • 9 – Fogd be és vedd el a pénzemet
 • 10 – Abszolút Design Nirvana

Ár: 9,99 USD / hónap

fitness + előnézeti kép
alma

A Fitness + egy új, 9,99 USD / hó (vagy 79,99 USD / év) edzésvideó-előfizetéses szolgáltatás az Apple részéről. A YouTube-on és az összes elérhető ingyenes edzéssel hasonló fizetett felajánlások, mint a Peloton, kiválónak kell lennie, hogy kitűnjön. Szóval? Találjuk ki.

Itt van, amit szeretünk

 • Remek edzők, nagyszerű alkalmazás, sokféle edzés.
 • Nagyon kezdő barátságos.
 • Az Apple Watch alkalmazás és a többi eszközalkalmazás zökkenőmentesen működnek együtt.

És amit nem

 • Szüksége van egy Apple Watch-ra.
 • Az Apple Watch funkciói feleslegesnek érzik magukat.
 • Néhány ember számára nem lesz elég nehéz.

Az órakövetelmény

A Fitness + „az Apple Watch működteti” ami azt jelenti, hogy szükséged van egyre a használatához. Még regisztrálni sem lehet legalább egy Apple Watch Series 3 vagy újabb nélkül. Tehát ezt az áttekintést kétféleképpen kell felosztani.

Először is, ha még nem rendelkezik Apple Watch-szal, vagy szándékozik vásárolni, a Fitness + nem éri meg. Az évi 80 dolláron felül (három hónapos ingyenes próbaidőszak után) meglesz még legalább 199 dollárt kell fizetnie a 3. sorozatért (amit valójában nem ajánlunk – az SE az sokkal jobb érték); többet, ha újabb órát szeretne. A Fitness + nagyon jó, de ez nem olyan jó, ezért okot vásárol egy órára. Ha nincs Apple Watch-ja, és hozzá kell adnia ezt a vásárlást a szolgáltatás eléréséhez, akkor tízből körülbelül hármat értékelnénk. Nyugodtan olvassa tovább, hogy lássa, mi a felhajtás, de a felülvizsgálat hátralévő részében azokra fogok koncentrálni, akik már rendelkeznek Apple Watch-okkal, egyébként is szándékoznak vásárolni egyet, vagy legalábbis nagyon fontolgatják nem fitnesz + okok.

almaóra és iphone fitnesz +
A Fitness + használatához Apple Watch kell. A Watch által követett statisztika megjelenik az iPhone képernyőjén.

Ha már rendelkezik Apple Watch-szal, a Fitness + sokkal érdekesebb kilátás. 10 USD / hó, olcsóbb, mint a hasonló szolgáltatások Les Mills és Peloton. Természetesen mindig vannak ingyenes YouTube videók, személyi edzők, akik Instagram Live edzéseket végeznek, és tucatnyi egyéb edzéstervet kínáló alkalmazás, de ezután a személyes preferenciákra derül ki, hogy a Fitness + kínál-e elegendő pénzt. Nincs olyan őrült Apple-adó, amelyre pofon került, így ez a felülvizsgálat segít dönteni.

Mi az ajánlat?

A Fitness + 9 különféle edzéstípust kínál 21 személyi edzőtől. A kategóriák a következők:

 • Nagy intenzitású intervall edzés (HIIT)
 • Jóga
 • Mag
 • Erő
 • Futópad
 • Kerékpározás
 • Evezés
 • Tánc
 • Mindful Cooldown

Körülbelül 200 edzés él most, hetente újabbak adódnak hozzá. Mindegyik 5 és 45 perc közötti, bemelegítéssel és lehűléssel. Az alkalmazás megkönnyíti az összes lehetőség rendezését és szűrését.

A Fitness + edzések többségéhez nem kell sokkal több, mint egy kis hely a karok lengéséhez, és talán egy edzőszőnyeg is, így nem csúszik meg. Kivételt képeznek az erőedzések (és néhány HIIT edzés), amelyekhez két kis súlyzó szükséges, valamint a futópad, kerékpározás és evezés osztályok, amelyekhez a megadott kardio edző szükséges. Az Apple felsorolja a videókban használt berendezéseket honlapján.

almaóra és ipad a fitness + -on

Állítólag az különbözteti meg a Fitness + -ot, hogy szorosan integrálódik-e az Apple Watch-hoz (és más Apple-eszközökhöz). Megtekint egy edzést iPhone-on, iPad-en vagy Apple TV-n, és a pulzusát és az összes elégetett kalóriát élőben jeleníti meg a Watch. Van még egy „Burn Bar” is, amely elmondja, hogy az edzésed milyen más korban, súlyban és nemben hasonló emberekkel halad, akik ugyanabban az osztályban jártak. Ez nem teljesen azonos az élő ranglistákkal, amelyeket egy élő Peloton Bike edzés során kapsz, de ad némi értelmet annak, hogy más emberek is dolgoznak.

Eddig olyan tisztességes. De vajon jó?

Egy nagyszerű alkalmazás

fitnesz + szűrők
A szűrők megkönnyítik a kívánt edzések megtalálását.

A Fitness + alkalmazás valóban remek és könnyen használható. A szűrők tökéletesek a kívánt edzés felszínére. Gyorsan sikerült megtalálni egy 10 perces HIIT órát, például vidéki zenére. Az osztályok számának növekedésével a szűrők csak egyre hasznosabbá és fontosabbá válnak.

Hasonlóképpen, az alkalmazás nagyon jó munkát végez, és hasonló edzéseket javasol az eddigi edzésekhez. Mentheti kedvenc edzéseit is, hogy újra megnézhesse őket – és akár akkor is letöltheti őket, amikor nincs internetkapcsolata.

Összességében az alkalmazás egy olyan terület, ahol a Fitness + lényegesen jobb, mint a YouTube vagy az Instagram válogatás nélküli ingyenes fitnesz órái. Megtalálni, amit keres, nem jelent kihívást, és nincsenek tartalom előtti hirdetések, amelyek miatt aggódnia kellene. Ha ezt a fajta vezetett tréninget szívesen csinálja, és nem szeretné ugyanazt a három videót megismételni, akkor a Fitness + pusztán azért érheti meg, hogy mennyire jól szervezett az alkalmazás. Ez rengeteg időt takarít meg minden edzésen.

Kiváló minőségű coaching

Ha nem tetszik az edző, akkor esélye sincs, hogy élvezze az edzést – bármennyire is jól beprogramozott.

Az Apple a lehető legtöbb bázist lefedte 21 különböző edzőből álló gyűjteményével. Annak ellenére, hogy sokféle csapat, mindannyian minden edzést ugyanolyan állandó mosollyal és kissé kifulladva vezetnek, hogy tudják-e-nekem-nehéz-dolgom- túl edzői stílus. Ha úgy érzi, hogy a szerethetőségük kissé gyártottnak tűnik, akkor valószínűleg azért van. Az Apple végül is rendelkezik egy bizonyos képpel, amelyet meg kell tartania. Ennek ellenére hatékony, és minden oktatót valóban megkedveltem, akit kipróbáltam.

fitnesz + edzők
Mindenki mosolyog a Fitness + -on. Mindenki.

Ami az edzéseket illeti? Nagy hatással volt rám. Akár 10, akár 40 perc hosszúak voltak, jó kis testmozgásnak érezték magukat. A HIIT órák felfelé emelték a pulzusomat, az erőórák megfelelő edzésnek érezték magukat, sőt a táncórák is tiszta szórakozást nyújtottak. Azt hiszem, ha egy régi futópadot, statikus kerékpárt vagy evezőgépet elhanyagolnak, a Fitness + tökéletes módja lehet a visszabontásnak.

Nagyon kezdő barátságos

A Fitness + bárki számára készült, bármilyen fitnesz szinten. Van egy dedikált kezdők lejátszási listája, ha teljesen új vagy, de valójában szinte mindenki bele tud ugrani bármelyik edzésbe a dolgok felépítése miatt.

Nagyjából minden edzésen három edző dolgozik, akik közül az egyik mindig „alacsony hatású”, „ugrás nélküli” vagy más módon elérhetőbb lehetőséget kínál. Ha guggolás van, akkor nem mennek olyan mélyre, ha vannak préselés, akkor csökkentett hatótávolsággal teszik meg őket, és még a futópad futásai alatt is erővel járnak. Fantasztikus, ha megkezdi (vagy újraindítja) fitneszútját, mivel soha nincs olyan edzés, amelyet ne tudna megtenni.

alacsony hatású bemutató
Gregg, a kiemelt edző az edzés alacsony hatású változatát végzi. Láthatja, hogy a lépése kevésbé dinamikus.

Hasonlóképpen, a Burn Bar nem a teljes népességhez, hanem hasonló emberekhez sorolja. Ha edzés közben lebuktatja a fenekét, az tükröződik, és azt fogja mondani, hogy „A csomag előtt vagy” a csomag vezetése alatt áll. Azt hiszem, a megfelelő ember számára ez elég motiváló lehet.

De hogy mennyire kezdőbarát a Fitness +, az szinte hátrány lehet. A mozdulatokat szándékosan úgy választják meg, hogy hozzáférhetőek legyenek, így nem talál magas repp burpettákat vagy sok ugráló tüzet. Ha hozzászokott az intenzívebb mozgásokkal végzett edzésekhez, akkor tudatosan kell erősebben nyomja magát, hogy ugyanolyan edzéshez jusson. Ugyanez van az erőszakos foglalkozásokkal is: normális embereknek szólnak, nem pedig erőemelőknek, akik rekordokat akarnak állítani.

Ezenkívül minden osztály önálló edzés. Nincsenek továbblépési és edzési tervek. Minden héten erősebben nyomja magát, és megpróbálhat több kalóriát égetni, ha akarja, de a Fitness + nem vezet végig a folyamaton. Gondoljon arra, hogy több osztály egy helyi tornateremben, mint személyi edzővel való munka.

Annak érdekében, hogy mit ér, ezt úgy nézem át, mint aki sok CrossFit és erősítő edzést végez. Úgy éreztem, hogy a Fitness + nem elég ahhoz, hogy miként szeretek edzeni, de az edzések mégis megizzasztottak. Elég magas kondícióban kell lenned, mielőtt nem.

Zene, amit ismersz

Az Apple gyökereihez hűen a zene a Fitness + nagy része. Minden edzéshez tartozik egy Apple Music lejátszási lista, amelyet elmenthet (bár a Fitness + használatához nincs szüksége Apple Music-fiókra). Az oktatók (látszólag) maguk választották a pályákat, és gyakran említik őket az egész foglalkozás során. Az edzéseket akár a lejátszott zenei műfaj szerint is szűrheti.

Ha még nem töltöttél sok online fitnesz órát, akkor meglepetés lehet, hogy ez megkapja a saját szakaszát, de valójában nagy dolog. A zenei engedélyekről szóló törvények bizánci és Pelotonnak nemrég kellett öltönyt rendeznie rajta. A legtöbb ingyenes edzésvideó általános, jogdíjmentes elektro-t használ, így jó felismerhető számokat hallani.

Tény, hogy a zenei lehetőségek nem jelenthetnek okot a Fitness + választására, de meglepett, hogy mennyire tetszenek. Biztosan nem ők végzik a szolgáltatást, de adnak egy kis extra személyiséget és csiszolást.

Kiváló – de nem kivételes

Mondtam, hogy néhányszor meglepődtem ezen a felülvizsgálaton, és valóban, voltam is. A Fitness + nagyon nagyon jó. Noha az Apple Watch funkcióival nem foglalkoznak, bizonyos értelemben feleslegesnek érzik őket. Az alkalmazás, az oktatók és az edzések minősége ellopta a műsort – nem igazán érdekelt, hogy a pulzusom látható-e a képernyőn, vagy hogy a Burn Bar összehasonlít engem más emberekkel.

Mint már az elején mondtam, a Fitness + egyáltalán nem elég ok az Apple Watch vásárlására. De ha van ilyened, és érdekel egy ilyen gyakorlat, akkor őrült lennél, ha nem néznéd meg az egy hónapos ingyenes próbaverziót. Az, hogy megéri-e a havi 10 dollárt, attól függ, mint minden edzéshez kapcsolódó dolognál, hogy használja-e vagy sem.

Valójában a Fitness + pontosan az, aminek állítólag: nagyon jó online edzésvideók készlete nagyon mosolygós és vonzó oktatóktól. Ha az edzés a te dolgod (vagy azt akarod), és nem valami sokkal intenzívebb dolgot keresel, akkor ezt könnyű ajánlani. Ha nem lenne szüksége Apple Watch-ra, akkor még inkább ajánlom.

Értékelés: 8/10

Ár: 9,99 USD / hónap

Itt van, amit szeretünk

 • Remek edzők, nagyszerű alkalmazás, sokféle edzés.
 • Nagyon kezdő barátságos.
 • Az Apple Watch alkalmazás és a többi eszközalkalmazás zökkenőmentesen működnek együtt.

És amit nem

 • Szüksége van egy Apple Watch-ra.
 • Az Apple Watch funkciói feleslegesnek érzik magukat.
 • Néhány ember számára nem lesz elég nehéz.
Source link


22 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok