Az ExpressVPN új fényút-protokollja olyan sebességet ígér, amely nem szívja be – tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.02.01. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

Az ExpressVPN Lightway illusztrációja, "egy következő generációs VPN protokoll."
ExpressVPN

A biztonsági szakértők javasolják a VPN használatát, amikor az interneten böngészik, de ezt könnyebb megmondani, mint megtenni. A VPN-ek lelassítják a kapcsolatot, és gyakran vannak problémáik, amikor mobileszközökön ugranak a Wi-Fi és a 4G között. Ezért az ExpressVPN új VPN protokollt épített, Lightway néven, amelynek középpontjában a sebesség, az energiahatékonyság és a mobil webes élmény áll.

A legtöbb VPN-szolgáltatás nincs optimalizálva a mai internetezők számára, és előre elkészített protokollokra támaszkodik, amelyek tele vannak haszontalan régi kódokkal (vagy nem működnek jól mobileszközökön, amelyek nem támogatják a közös AES-szabványt). De a Lightway egy teljesen új protokoll, amelyet az ExpressVPN alapból épített fel. Körülbelül 1000 sornyi kódot tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy névtelen szerverekhez csatlakozzon a másodperc töredéke alatt anélkül, hogy pazarolná a feldolgozási energiát vagy az akkumulátort. (Az ExpressVPN az egyetlen szolgáltatás, amely ezen az úton halad, Cloudflare figyelemre méltó kivétel).

De a Lightway leginnovatívabb jellemzője nem a sebesség vagy az energiahatékonyság; ez a protokoll toleranciája az internetes lemorzsolódás és a hálózati váltás iránt. A régebbi VPN-protokolloknak a lemorzsolódás után újra kell indítaniuk a munkamenetet, és hajlamosak akadozni, amikor a Wi-Fi-ről 4G-re váltanak a mobileszközökön. A Lightway a modern webes élményre összpontosítva fenntartja a kapcsolatot, amikor hálózatot vált laptopon vagy telefonon, és folytatja VPN-munkamenetét az internet kimaradása után más szolgáltatások várakozási ideje nélkül. Mostanáig, Gyorsítsa volt az egyetlen szolgáltatás, amely támogatta a zökkenőmentes hálózati kapcsolást.

Érdekes módon az ExpressVPN nyílt forráskódú Lightway-t tervez nyitni az átláthatóság és az ellenőrzés érdekében. Ha érdekli a Lightway kód, vagy nem akar zárt forráskódú VPN szoftvert használni, nézze meg Az ExpressVPN fejlesztői blogbejegyzése a Lightway-n.

Az ExpressVPN az a legmagasabb ajánlott VPN szolgáltatás gyorsaságának, megbízhatóságának, szigorú naplózási tilalom, és olyan speciális funkciók, mint az osztott alagút. tudsz próbáld meg az ExpressVPN-t és új Lightway protokollja ma már havi 10 dollárért. A jelenlegi ExpressVPN-ügyfelek kipróbálhatják a Lightway-t, miután frissítették az ExpressVPN-alkalmazást asztali számítógépen vagy mobilon. Ne feledje, hogy a Lightway még nem érhető el iOS rendszeren, de támogatja a Windows, a macOS, a Linux, az Android és az útválasztókat.

Forrás: ExpressVPN
Source link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok