Az IKEA TRADFRI intelligens mozgásérzékelője támogatja az Apple HomeKit – Review Geek alkalmazást

Avatar Gadam | 2021.02.19. 118 Views 0 Likes 0 Ratings

118 Views 0 Ratings Rate it

IKEA mozgásérzékelő a szoba sarkában.
IKEA

Ha olcsó módot keres az okosotthonokba való belépéshez, az IKEA TRADFRI rendszere az egyik megfontolandó lehetőség. Ez egyike azon kevés megfizethető lehetőségeknek, amelyek támogatják az Alexát, a Google Segédet és a Homekit. De csak néhány TRADFRI termék működik a Homekittel, és most az IKEA mozgásérzékelője és gyorsgombja bekerülve azokba a sorokba.

Bárki, aki belemerült az Apple ökoszisztémájába, örüljön. A HomeKit számos előnnyel jár, beleértve a helyi vezérlést és a Siri hangparancsokat. De a HomeKit-kompatibilis modulok listája meglehetősen kisebb, mint az Alexa és a Google.

A TRADFRi azon ritka kivételek egyike, hogy nem csak támogatja a HomeKit-et, de viszonylag megfizethető is. Szüksége van egy TRADFRI hubra, de ha ez megvan, csatlakoztathatja a TRADFRI árnyékolókat, izzókat és csatlakozókat a HomeKit-hez, és onnan léphet tovább.

De ez elég korlátozott lista, még a TRADFRI termékek esetében is. Tehát nagyobb kompatibilitás látása örvendetes. Amint az a Holland iCulture blog, an közelgő frissítés támogatást nyújt a TRADFRI mozgásérzékelőhöz és a parancsikonhoz. 10 dollárért a mozgásérzékelő nagyon kedvező árú, és a parancsikon hamarosan elérheti az Egyesült Államokat.

Szüksége lesz a legújabb átjáró-frissítésre, és ez most elindul. Amikor megnéztük a helyi TRADFRI átjárónkat, az már frissült a legújabb verzióra az új funkciókkal.

keresztül iCulture
Source link


118 Views 0 Ratings Rate it