Az intelligens világítás népszerű 2020-as otthoni frissítés, és ez olyan egyszerű – LifeSavvy

Avatar Gadam | 2021.01.05. 26 Views 0 Likes 0 Ratings

26 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Videojátékokat játszó pár intelligens fényekkel megvilágított nappaliban.
DC Stúdió / Shutterstock

Ami az otthoni frissítéseket illeti, elméje olyan dolgokra térhet át, mint például a készülékek frissítése vagy új felszerelések hozzáadása a fürdőszobában. Azonban az egyik legnépszerűbb otthoni frissítés 2020-ban egyszerűbb és sokkal megfizethetőbb volt: az intelligens világítás.

Apartmanterápia beszélt Kaitlyn Payne-vel, a Alaptér, amelyről a frissítések a legnépszerűbbek voltak tavaly. A tervező elmondta, hogy többen látták, akik további elektromos csatlakozókat és intelligens lámpákat kérnek.

És szerencsére az intelligens világítás meglehetősen egyszerű és megfizethető frissítés. A Payne szerint valójában 10 dollárért kaphat olyan fényeket, amelyeket telefonjáról vezérelhet.

Míg a hub és a fényrendszer, mint a Philips Hue A platform drágább oldalon áll – várhatóan legalább néhány száz dollárt fizet egy kezdőkészleten, kiegészítő izzókon és kiegészítőkön -, könnyedén (és olcsóbban) tesztelheti a vizeket. Ehhez csak ragadjon meg néhányat alapvető Wi-Fi (hub nélküli) izzók egyenként 10 dollár alatt.

Még jobb, hogy nemcsak a Hue izzókat, hanem az olcsóbb Wi-Fi-t is lehet vezérelni olyan rendszereken keresztül, mint a Google Home és az Amazon Alexa, de a színváltó izzóknak köszönhetően színt is adhat a helyének. Ráadásul, mivel egyik rendszer sem vezetékes, mindkettő bérlőbarát.

Ha ebben az évben otthoni frissítést fontolgat, akkor a gyors villanykapcsoló lehet a helyes út. Kíváncsi a többi 2020-as frissítési trendre? Irány át Apartmanterápia hogy megnézze a teljes listát.[ad_2]
Source link


26 Views 0 Ratings Rate it