Az iPhone vagy iPad helyi biztonsági mentésének titkosítása Windows rendszeren

Avatar Gadam | 2021.02.05. 60 Views 0 Likes 0 Ratings

60 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Apple logó a kék háttér

A legtöbb ember biztonsági másolatot készít iPhone-járól vagy iPadjéről az iCloudra, de ez nem teljesen privát: az Apple mindig tartja a kulcsot, így segíthet, ha elfelejti a jelszavát. Ha valóban biztonságos eszközmentésre vágyik, és van Windows-gépe, akkor szüksége lesz rá iTunes. (A Mac-felhasználók biztonsági másolatot készíthetnek a Finderből.) Így teheti meg.

Hogyan készítsünk titkosított helyi biztonsági mentéseket az iTunes alkalmazásban

Először telepítse az iTunes for Windows rendszert, ha még nem rendelkezik vele. tudsz töltse le ingyen A Microsoft Store for Windows 10 rendszeren keresztül. Ha telepítve van, indítsa el az iTunes alkalmazást.

Csatlakoztassa iPhone-ját vagy iPadjét a Windows 10 számítógépéhez a megfelelő USB-villám kábel segítségével. Amikor megkérdezi, hogy engedélyezi-e a számítógép hozzáférését az eszközéhez, kattintson a „Folytatás” gombra.

Az iTunes alkalmazásban kattintson a gombra "Folytatni" hogy hozzáférést engedélyezzen a készülékéhez.

Amikor készüléke kéri, írja be jelszavát iPhone vagy iPad képernyőjén, hogy megbízhasson a számítógépben. Miután a számítógép felismerte az eszközt, egy kis eszközikon (amely iPhone vagy iPad megjelenésű) jelenik meg fent az eszköztáron. Kattints rá.

Az iTunes alkalmazásban kattintson az iPhone vagy iPad eszköz ikonjára az eszköztáron.

Megjelenik egy iTunes képernyő, amely általános információkat tartalmaz a készülékről (Ha nem látja, kattintson az oldalsávon az „Összegzés” elemre.) A Biztonsági mentések részben keresse meg az „Automatikus mentés” fejlécet, és tegyen egy pipát a „ Titkosítsa a helyi biztonsági másolatot. ”

Az iTunes alkalmazásban ellenőrizze "Titkosítsa a Helyi biztonsági mentést."

A négyzet bejelölése után az iTunes jelszót kér. Ez a jelszó a jövőben feloldja a titkosított biztonsági másolatot, ezért adjon meg egy erőset, és ügyeljen arra, hogy ne felejtse el (vagy tegye be egy jelszókezelőbe).

Figyelem: Ha elfelejti ezt a jelszót, akkor nem tudja visszaállítani a biztonsági másolatot, vagy más módon hozzáférni annak tartalmához.

ÖSSZEFÜGGŐ: Miért érdemes használni a Jelszókezelőt, és az első lépések

Írja be a jelszót az iTunes alkalmazásban, majd kattintson a gombra "Állítsd be a jelszót."

Ezt követően keresse meg a „Kézi biztonsági mentés és visszaállítás” részt, majd kattintson a „Biztonsági másolat készítése most” gombra.

Az iTunes alkalmazásban kattintson a gombra "Készítsen biztonsági másolatot most"

Feltéve, hogy van elegendő szabad hely a Windows PC-n, a biztonsági mentés megkezdődik. Ha sok adata van iPhone vagy iPad eszközén, a biztonsági mentés eltarthat egy ideig, ezért legyen türelmes. Amikor a folyamat befejeződött, biztonságosan leválaszthatja iPhone vagy iPad készülékét a számítógépről.

A titkosított iPhone vagy iPad biztonsági mentés visszaállítása

Nak nek visszaállíthat egy titkosított iPhone vagy iPad biztonsági másolatot Windows 10 számítógépén indítsa el az iTunes alkalmazást, és csatlakoztassa a készüléket. Kattintson az eszköz ikonra az iTunes eszköztáron, amely iPhone vagy iPad megjelenésű.

Az iTunes alkalmazásban kattintson az iPhone vagy iPad eszköz ikonjára az eszköztáron.

Az eszköz összefoglaló oldalán keresse meg a „Biztonsági mentés és visszaállítás manuálisan” szakaszt. Kattintson a „Biztonsági másolat visszaállítása” gombra.

Az iTunes alkalmazásban kattintson a gombra "Biztonsági mentés visszaállítása."

Egy előugró ablakban az iTunes felkéri a kiválasztásra melyik biztonsági másolatot szeretné visszaállítani. Válassza ki a legördülő menüből a visszaállítani kívánt elemet, majd kattintson a „Visszaállítás” gombra.

Az iTunes alkalmazásban válasszon egy biztonsági másolatot a menüből, majd kattintson a gombra "Visszaállítás."

Mivel a biztonsági másolat titkosítva van, az iTunes ezt követően kéri, hogy adja meg a biztonsági másolat jelszavát. Ezt a jelszót állította be korábban (lásd a fenti szakaszt), amikor először készített titkosított biztonsági másolatot. Írja be a jelszót, majd kattintson az „OK” gombra.

Az iTunes alkalmazásban adjon meg egy jelszót, majd kattintson a gombra "RENDBEN."

Ezt követően az iTunes visszaállítja a biztonsági másolatot az eszközön. Ez eltarthat egy ideig, ezért legyen türelmes. Ha ez elkészült, biztonságosan kihúzhatja iPhone vagy iPad készülékét a számítógépből.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan készítsünk biztonsági másolatot iPhone-ról az iTunes alkalmazással (és mikor kell)[ad_2]
Source link


60 Views 0 Ratings Rate it