Az Oculus Quest mostantól támogatja a problémamentes vezeték nélküli SteamVR Gaming – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.02.25. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

VR iroda szimulált számítógépes asztallal a VR asztalon
Guy Godin

Oculus küldetések aújra néhány legjobb vezeték nélküli VR fejhallgatók megveheted. De nem tudnak olyan csúcskategóriás játékokat futtatni, mint amelyek a Steam Store-ban találhatók. Csatlakozhat egy számítógéphez kábellel, de ez kényelmetlen. A VR-játékok vezeték nélküli streamingjéhez meg kellett ugrani a fejlesztői mód és a SideQuest használatával. De a 20 dollárral Virtuális asztali alkalmazás, ez már nem így van.

Valójában a Virtual Desktop mindig képes volt vezeték nélkül streamelni a SteamVR játékokat. Telepíthette a streaming alkalmazást a számítógépére, majd az Oculus Quest VR headsetet, és ami az alkalmazást illeti, jó lett volna menni. De az Oculus megakadályozta az alkalmazást a VR-játékok streamingjében, és csak PC-jének VR-környezetben történő vezérlésére korlátozta. A vásárlói tapasztalatok jegyében tette.

Ha a Steam VR-játékokat streamelni akarta az Oculus Quest készülékére, meg kellett vásárolnia az Oculus Store alkalmazást, a fejhallgató zárolását fejlesztői módban fel kellett nyitnia, a SideQuest beállítása és használja az alkalmazás javított verziójának telepítését.

Ez sok munka, főleg miután 20 dollárt költöttek egy alkalmazásra. Te is elmehetsz ingyenes útvonal az ALVR-rel, amely ugyanannyi lépést igényel. De nemrégiben Oculus bejelentette, hogy megnyílik App Lab mint kísérleti VR és alkalmazás játék bolt. Azok a játékok és alkalmazások, amelyeket az Oculus nem enged be az Oculus Quest áruházba, az App Labsba kerülhetnek. Gondoljon rá, mint a SideQuest hivatalos verziójára.

A Virtual Desktop fejlesztője benyújtotta a „javított” verziót, amely a Steam VR-játékokat továbbíthatja az App Labs-ba. De meglepő, hogy az Oculus ennél jobban teljesített és jóváhagyta a „javított” verziót, hogy teljes mértékben bekerüljön az Oculus Quest áruházba. Csak annyit kell tennie, hogy megvásárolja az alkalmazást. Ha már az alkalmazás tulajdonosa, frissítenie kell. Ennyi: nincs karika, nincs fejlesztői mód, nincs SideQuest.

Ez mindenki számára győzelem – magyarázta Guy Godin, aki a Virtual Desktop fejlesztője UploadVR:

A PCVR játékok vezeték nélküli közvetítésének képessége a Virtual Desktop egyik legkedveltebb tulajdonsága a Quest 2019-es indulása óta. Csak akkor van értelme engedélyezni a hivatalos boltban, amikor a felhasználók több mint 90% -ának bonyolult lépéseket kellett végrehajtania a funkció. A Quest vezeték nélküli fülhallgatóként kerül forgalomba. A felhasználók a vezeték nélküli szabadságot akarják, akár natív Quest játékokat játszanak, akár kedvenc PCVR játékaikat közvetítik.

Egyetértünk és várjuk a forduló Elit Dangerous az Oculus küldetésen.

keresztül UploadVR
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it