Az ősi okostelefonod nem működik tovább a Sprint Networks-en, 2022. január 1-jén

Avatar Gadam | 2020.12.29. 25 Views 0 Likes 0 Ratings

25 Views 0 Ratings Rate it

A Sprint embléma fényképe egy Sprint üzleten kívül.
Susan Law Cain / Shutterstock

A T-Mobile és a Sprint egyesültek egy társaság 2020 áprilisában, de a Sprint régi hálózata még mindig létezik a régi eszközök támogatására. Ez hamarosan megváltozhat értesítést küldött a T-Mobile üzleti ügyfeleinek kijelenti, hogy a Sprint CDMA hálózatok 2022. január 1-jén vagy annak környékén leállnak.

A Voice over LTE (VoLTE) támogatással rendelkező telefonok továbbra is működni fognak a T-Mobile és a Sprint között. Ez a változás csak azokat a régi CDMA-eszközöket érinti, amelyeknél nincs 4G LTE támogatás. Ha lát egy LTE ikont a telefon tetején, akkor minden rendben van.

De ha nosztalgiázik a régi Nexus iránt, akkor jobb, ha most kezdi el használni. A T-Mobile és a Sprint 2021 január 1-jén leállítja a csak CDMA-telefonok aktiválását. 2021 előtt aktiválnia kell a régi telefonját, ha azt tavaly szeretné használni.

Arra kell számítani, hogy több régi hálózat leáll, amikor a szolgáltatók áttérnek az 5G-re. T-Mobile és Verizon – azt tervezi, hogy 2021 januárjáig bezárja 3G hálózatát, és AT&T célja, hogy 2022 elején megszüntesse a 3G szolgáltatást. Az átlagember nem fogja észrevenni, hogy a 3G megszűnt, de a régebbi eszközöket használóknak frissíteniük kell.

Forrás: Ian Littman keresztül Android rendőrség
Source link


25 Views 0 Ratings Rate it