Beignets | SimplyRecipes.com

Avatar Gadam | 2021.02.03. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

1 Indítsa el a tésztát: A lapáttartóval ellátott állványkeverő táljában keverj össze 3 csésze lisztet, sót és 2 evőkanál cukrot.

2 Bloom az élesztő: Egy 4 csésze mérőpohárban vagy közepes tálban keverje össze a meleg tejet (kb. 100 ° F legyen), a maradék evőkanál cukrot és az élesztőt, és hagyja habosodni, körülbelül 5 percig.

3 Készítse el a tésztát: A tojást a habos tejkeverékbe verjük, és a keveréket a lisztes keverőtálba adjuk. Keverje össze kézzel vagy a lapáttartóval az állókeverőjét alacsony vagy közepesen alacsonyra állítva, amíg nedves tésztát nem kap bozontos száraz darabkákkal. A keverés módjától függően ez 30 másodperctől 1 1/2 percig tarthat.

Cserélje ki a lapát rögzítését a tésztahorogra. Hozzáadjuk az olvasztott vajat. Állítsa a keverőt közepesen alacsonyra, amíg a vaj be nem jön, kb. 1 percig.

4 Gyúrja össze a tésztát: Fordítsa a keverőt közepes vagy közepesen magasra (a keverő méretétől és súlyától függően), és kb. 6 percig gyúrja a kampóra. A tészta tapintású legyen, de ne legyen annyira nedves, hogy ne tudja kezelni.

5 Alakítsa meg a tésztát és hagyja kelni: Alakítsa a tésztát gömbbé, és tegye egy kivajazott tálba. Fedjük le műanyaggal, és hagyjuk, amíg megduplázódik, a szoba hőmérsékletétől függően 1-2 órán át.

Egy golyó házi beignet tészta van egy fehér tálban a pulton.A legjobb beignet tészta fehér tálban kel a pulton.

6 Állítsa be sütő- és poroló állomásait: Töltsön meg egy nagy 4 literes edényt néhány centi növényi olajjal (kb. 2 liter). Helyezzen hűtőtartót egy tepsi fölé, és tegye az olajfazék mellé fogóval együtt.

Szitáljon 3 csésze porcukrot egy közepes méretű keverőtálba, és tegye az állvány és egy lepedő mellé.

7 Vágja le a tésztát és melegítse fel az olajat: Miután a tészta megkelt, fordítsa ki lisztezett felületre, és nyújtsa ki hosszúkás alakúra (kb. 10 hüvelyk 14 hüvelyk és 1/4 hüvelyk vastag). Vágja a tésztát 12 durva téglalapra, és takarja le lisztporos konyharuhával, hogy pihentesse, miközben az olajat felmelegíti.

A Cafe Du Monde Beignet tésztát kinyújtjuk és porcukorral megszórjuk.  A sodrófa és a cukortartó a tésztától balra található.Az egynapos beignets tésztáját feltekerjük és felvágjuk.  A jobb felső sarokban egy padkaparó található.

8 A beignet megsütjük: Melegítsük a sütőolajat 325 ° C-ra. A beigneteket tételenként sütjük aranysárgára, oldalanként kb. 1 / 2–2 percig.

A holland sütő a tűzhelyen van, és öt házi beignet süt olajban.A New Orleans Beignets holland sütőben van a tűzhelyen, és a forró olajban megfordítják.  Az egyik oldala aranybarna.  Réses kanállal használják őket.

9 A beigneteket lecsepegtetjük és cukorba kenjük: Fogójával vagy sütőpókjával emelje ki a beignetteket a sütőolajból, és helyezze őket a tepsibe.

Hagyja a zsír egy részét egy percig elvezetni, mielőtt porcukorba borítaná. Cukorral akarja bevonni őket, amíg a beignet még forró, de nem egyenesen az olajba csöpögő sütőből. Csepegtesse a lecsepegtetett beignettet a tálba a porcukorral. Fordulj a kabáthoz. Ismételje meg a fennmaradó répával.

Sült New Orleans-i Beignets.  Az egyik egy porcukor tálban van, és további három van mögötte egy tepsiben.  A tűzhelyen lévő holland sütő részleges képe jobbra látható.

10 Tálalás: Tálaljuk melegen, másik bőséges porcukorral és forró kávéval az oldalán.


Source link


15 Views 0 Ratings Rate it