Bérelje fel őket, beszéljen velük vagy ugrasson

Avatar Gadam | 2021.05.01. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Ezen a héten csodáljuk Nerf-et, hogy a TikTok segítségével új vezetőt alkalmaz – akinek egyetlen munkája a TikTok. Vakargatjuk a fejünket egy újonnan közzétett írói felmérés miatt, amely nyilvánvaló megoldással kihívást tár fel. És jól érezzük magunkat egy Marketing Gibberish Generator segítségével, amely tartalmi marketing taktikaként használja a (szelíd) ugratásokat.

Nerf hozza a TikTokot a C-suite-ba

A Hasbro Nerf márkája felvette első vezérigazgatóját – ez a TikTok főtisztje. A valódi (bár ideiglenes) munkára jelentkezők nem nyújtottak be önéletrajzot vagy pályázatot. Helyette, Hasbro arra kérte az érdeklődőket, hogy posztoljanak egy „Nerf-hez kapcsolódó TikTok videó” #NerfApplication hashtaggel. A vállalat a múlt hónapban több mint 1000 videokérelmet kapott, és Sophie Jamisont (Sophie Lightning a közösségi médiában) alkalmazta.

Itt van Sophie egyik meghallgatás videók:

@ nerfers101Úgy döntött, hogy egyszerűen elmagyarázza, miért szeretem Nerfet az utolsó alkalmazásvideómért my ## Nerf ## fyp ##vírusos ## NerfApplication @nerf♬ Up Beat (házas élet) – Kenyi

A „robbanókról” (játékfegyverek, amelyek habdartsot lőnek) és más habjátékokkal ismert Nerf Sophie szakértelmére szeretne pénzt szerezni. Neki Nerfers101 A TikTok fióknak több mint 1,8 millió követője van. Ezen a héten, Nerf számlája 105 000 körül volt.

Sophie havonta 10 000 dollárt keres, legfeljebb három hónapig. A munkája? Készítsen tartalmat, segítsen stratégia kidolgozásában, és állítsa be a hangot Nerf TikTok jelenlétének A játékkönyv.

MIÉRT ÉRDEKELT: Igen, Nerf felvételi folyamata marketing mutatványnak tekinthető. De hasznos leckét is kínál a tartalommarketingesek számára. Ha a közönsége olyan platformon van, amely kívül esik a csapat kényelmi zónáján, vegye át kreatív. Hozzon olyan embereket, akik már használták a platformot, hogy összegyűjtsék a márkájához igazodó követőket. Fizessen nekik díjat, és szívja be a lehető legtöbb tudását. Oktassa őket a üzleti és marketing célok, majd kérdezd meg, hogyan látják a platformot, amely segít elérni ezeket. Ne szabjon korlátokat – hadd osszanak meg annyi üzleten kívüli gondolkodást, amennyit csak akarnak. És dolgozzon együtt, hogy kitalálja, hogyan lehet a hitelességet a csatornán elérni rövid és hosszú távon. Csak ne felejtsen el gondolkodni azon, hogyan lehetne kihozni a közönséget a bérelt platform egyikednek tulajdonában lévő csatornák.

Amikor a közönsége szereti a kényelmi zónán kívül eső platformot, legyen kreatív. @Hasbro márka A #Nerf megtalálta @tiktok_us főtisztjét a #TikTok videóalkalmazásokon keresztül a @KMoutsos @CMIContent segítségével. #WeeklyWrap #ContentMarketing Kattintson a tweetelésre

A „Ismerd meg a közönségedet” könnyebb mondani, mint megtenni

Tíz üzleti kommunikátorból majdnem négynek jelent kihívást annak ismerete, hogy közönségük mit akar olvasni. Ez a megállapítás a hét ezen kiadásában jelent meg 2021 Az írás állapota a Typeset és a Mantis Research tanulmánya, amelyet Typeset’s küldött nekünk Sarah Mitchell.

A kihívás egy része abban rejlik, hogy a kommunikátorok megpróbálják kitalálni, mit akar a közönség. Kétharmada az elemzéseket vizsgálja, míg 60% a közösségi médiát figyeli. Csak fele beszél a márkája elsődleges kapcsolattartóival, és még kevesebben beszélnek közvetlenül a közönséggel.

MIÉRT ÉRDEKELT: A State of Writing jelentés sok témával foglalkozik. De a kihívások megírásával és a közönség megértésével kapcsolatos megállapításoknak figyelmeztető lámpát kell villantaniuk a tartalommarketingesek számára. A lecke?

„Ahelyett, hogy külső forrásokra támaszkodna, menjen közvetlenül a forráshoz” – mondja Michele Linn, a Mantis Research munkatársa. Amikor te hallgatni és közvetlenül interakcióba lépni a közönségeddel könnyebb létrehozni a velük rezonáló tartalmak fejlesztését. Végül is a közönség bevitele általában élénkebb, mint egy csomó tartalmi teljesítmény vagy keresési statisztika.

Ismerje meg közönségét. Ezt sokkal könnyebb megtenni, ha beszél velük. Túl kevés a #content profi, mondja az új #research a @TypesetContent és a @MantisResearch oldalon keresztül @SarahMitchellOz @CMIContent. #WeeklyWrap Kattintson a tweetelésre

Menj le a nyelvről

Felejtsd el a buzzword bingót – van egy új módszer arra, hogy gyengéden szórakozz a szakmánkban. CMI-k Stephanie Stahl észlelve A Marketing Gibberish Generator a legutóbbi Marketing Brew e-mailben.

Amikor egy legutóbbi látogatás alkalmával megérintettük a generátor „Hit Me” gombját, a következőket láthattuk:

Mém robusztus hashtag. Ragadós tartalom kialakuló víruszavar. Snackelhető tartalom összehangolás hosszú farok piaci részesedéssel mobil kész márka ismertség. Saját környezetben elkötelezettség platform irányítópult millenniumi társadalmi befolyásoló. Töltse le a kormánykerékházat, amely a csomagok által előkészített ízléskészítő tweenek vezetője. Varrat nélküli feltörekvő ügyfélkötelezettség évezredek. Tabletta érzékeny, elérve a mém hackathon forgását. Felmerülő vertikális beszélgetések marketing kattintásos csali. Az elkötelezettség konverzióinak céljai phablet holistic bejövő.

A gomb minden egyes megérintésével a véget nem érő marketing és üzleti szakzsargon hosszú listát kap. A generátor készítője, az Öt oszlop ezt a tanácsot nyújtja az eszköz használatához: „Szeretne beilleszkedni azokba a rockstar-ninja-marketing gurukba? Használja ezt a hamis generátort, hogy úgy tegyen, mintha ismerné a WTF-t, amiről beszél. (És ha marketing segítséget szeretne a tényleges profiktól, holler ránk.) ”

Kattintson az oldalon a Twitter ikonra, és megkapja ezt az előre megírt tweetet: „Ez a marketing gibber generátor a„ lorem ipsum ”kifejezéssel váltja fel a kulcsszavakat. a @columnfive http://jargon.columnfivemedia.com/ címen keresztül ”

MIÉRT ÉRDEKELT: Persze, a generátor segítségével megtalálhatja a nyelvet, amellyel dobálhat, hogy megpróbálja lenyűgözni. De lehetőségként is használhatja távolítsa el ezeket a szavakat szókincséből.

Ez egyben remek tartalommarketing eszköz az ötös oszlop ügynökség számára. Szórakozni valamivel, akivel mindenki találkozik potenciális ügyfélkörében, érdekes módja annak, hogy bevonja őket.

A Marketing Gibberish Generator intelligens #ContentMarketing – és a @columnfive módja annak, hogy jól szórakozzon potenciális ügyfeleivel (egy kis szórakozással), a @EditorStahl és a @CMIContent segítségével. #WeeklyWrap Kattintson a tweetelésre

Érdekel, értetlen vagy meglep egy példa, hír vagy valami más a tartalommarketingben? Ezt kitöltve ossza meg velünk forma. Beküldésed szerepelhet a közelgő Heti áttekintésben.

Borítókép: Joseph Kalinowski / Content Marketing Institute

Forrás link


17 Views 0 Ratings Rate it