Mit kell csomagolni egy napra a strandon gyerekek nélkül

Avatar admin | 2021.07.06. 1 View 0 Likes 0 Ratings

1 View 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Mit kell csomagolni egy napra a strandon gyerekek nélkül

Fénykép: Jekatyerina Kondratova (Shutterstock)

Ha családi tengerparti kirándulást tervez, akkor valószínűleg gyerekekre gondol. De an felnőtt tengerparti nap más elemkészletet igényel. énItt az ideje, hogy kereskedjen gyermekei játékával kártyajátékokhoz, tengerparti sportokhoz, zenéhez, szeszes italokhoz és még sok máshoz. Így csomagolhat a felnőtt nap a víz mellett.

A alapokat csomagolni bármilyen nap a tengerparton

Természetesen vannak a kapcsok: Strandtörölközők, fényvédő krémek, a kulacs, napszemüveg és étel. Utazási blog A hozzáértő globetrotter elég jól lebontja a lényegeket – ne felejtsd el a sajátodat fürdőruha, papucs, személyi igazolvány és készpénz parkoláshoz, vagy fagylalt vagy ital vásárlásához. Emellett strandtakarót is szeretne a strandtörölköződ (minél több törölköző, annál jobb, valójában), és strandszékek, ha szükséges némi háttámla. Emellett mindig szükséged lesz egy forrásra árnyék, jelent-e ez esernyő vagy mini sátor vagy ejtőernyőkupola.

Hozzon magával egy elsősegély-készletet is. Az életmentőknek meglesz a nagy teherbírású dolguk, de egy kis kötéssel és alkoholos törlőkendővel ellátott csomag nagyban hozzájárulhat a kezeléshez kisebb balesetek. Egyéb különféle termékek közé tartoznak a bluetooth hangszórók, a telefon külső akkumulátorai és egy speciális táska a nedves fürdőruhához, miután végzett a vízzel és átöltözött.

Felnőni szórakozás a strandra

Bár a tengerparton gyakran inni tilos, egyes strandok megengedik az alkohol használatát, ezért feltétlenül tanulmányozza a környéken található alkoholbarát strandokat, ha erre vágyik. Csomagoljon egy hűtőt ezt könnyű szállítani, és azt tervezi, hogy az italokat előre palackjaiból műanyag vagy más nem üvegtartályokba helyezi át, mivel az üvegek a legtöbb strandon nem megengedettek.

Card games are a good bet for beach entertainment—we’d suggest modern, conversation-making classics like Kártyák az emberiség ellen vagy Viccveszély. Ha te vagy az atlétikai típus, hozzon egy röplabdát, frizbit, focit vagy egy játékot cornhole. Tüskés labda újabb alternatívája annak szükség lehet némi magyarázatra a barátainak, ezért ha el akarja játszani, küldjön nekik egy linket a webhely az utasításokért előre.

Titkos fegyvereim egy tengerparti kiránduláshoz

Mindent át kell húzni a homokon a legrosszabb rész hogy felállítsam a helyedet a tengerparton, ezért én bcsengessen kocsival minden tengerparti kiránduláson. Vannak, akik jobban gurulnak a homokon, mint mások, ezért keressenek egyet val vel nagy felfújható kerekek. Lehetnek drágák (annyi mint 500 dollár), de rengeteg van jó minőségű olcsóbb lehetőségek választani. Ha van kocsija, akkor kihasználhatja az én előnyeimet Egyéb legfontosabb javaslat a tökéletes tengerparti kirándulás: Olyan teljes ételeket hozni, amelyek túl nehézek lennének a gyerekeknek, és túl rendetlenek lennének. Addig nem élt, amíg nem evett egy igazi vacsorát a tengerparton. Rotisserie csirke, valaki?


Forrás link


1 View 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok