Búcsú a Pixel-palától, a táblagéptől még a Google is elfelejtette – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.02.01. 13 Views 0 Likes 0 Ratings

13 Views 0 Ratings Rate it

Pixel pala billentyűzettel és telefonnal
Michael Crider

A Google sok táblagépet készített, kezdve a Nexus 7-rel még 2012-ben. De lehet, hogy nem is ismeri, mivel a vállalat folyamatosan nem használta ki a táblagépes platformokat, kezdve az Android-tól és folytatva a Chrome OS-t. Ezen a hétvégén a Pixel Slate, egykor a Google csúcstechnikája, eltűnt hivatalos webáruházából. Valószínűleg soha nem jön vissza.

Korábban a táblagépet hetek óta „elfogyott” jelöléssel látták el, most azonban a lista teljesen eltűnt. Nem meglepő: a Google sem volt kiváló a csúcskategóriás számítógépes hardverek eladásában, ezért a Pixelbook kabriót nem frissítették az ártudatosabbak bevezetése után Pixelbook Go. De a Pala elvesztése különösen elkeseríti a hozzám hasonló Google szoftver rajongókat. A csúcskategóriás, Intel-meghajtású belső részei, kiváló építési minőséggel kombinálva, versenytársává tehették volna az iPad Pro-t.

A Chrome OS rugalmatlansága a helyi programokkal, a gyenge érintőfelület és az érintésbarát alkalmazásokkal való gyenge integráció kárhoztatta. Az ár, kezdve 600 dollárért egy meglehetősen vacak Celeron modellért, biztosan nem segített. Ez egy olyan történet, amelyet már hallottunk – a csúcskategóriás Android-alapú táblagépek is rosszul fogynak, a Nexus 10-től a Nexus 9-ig a szinte ragyogó Pixel C. A félig sült táblagépes szoftver nem tudott gyertyát tartani az iPadnél, és a fogyasztók nem voltak hajlandók fizetni a prémiumot, annak ellenére, hogy az Amazon és a Samsung olcsó Android táblagépei repültek a polcokról.

A fenébe, imádom a Pixel Slate-et, de még én sem voltam hajlandó 600 dollárt költeni rá. Felvettem az enyémet a villog-és hiányozni fog a Best Buy-tól. Figyeltem, hogy a Google folyamatosan javítja az érintőképernyőt a Chrome-on, de még most is a kisebb és sokoldalúbb Chromebook Duet mielőtt leporolom a Palát.

Míg a Google telefonjai folyamatosan javulnak a 2020-as Pixel-ekkel, rést faragva az olcsó és közepes méretű helyeken most érdekesnek tűnik a saját tabletjeinek és számítógépeinek gyártásában. A Chromebookok és más Chrome OS-eszközök nagyszerű eladást jelentenek az otthoni munkavégzés és tanulás iránti megújult érdeklődésnek köszönhetően, de a Google megelégszik azzal, hogy olyan partnereket engedjen meg, mint a Lenovo és Asus próbálják ki a kezüket a tabletta formában.

Forrás: 9to5Google
Source link


13 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok