DIY szemmaszkok

Avatar admin | 2021.03.14. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Ezt a bejegyzést a USA testvér.

Ok, megint március van (hogyan ?!), ami azt jelenti, hogy egy évig vagyunk ebben a világjárványban és az ezzel járó mindennapi stresszben – őszintén szólva, ez sok. Fontolja meg ezt a bejegyzést emlékeztetőül, hogy rendben van, hogy egy kis időt töltsön a feltöltésre, bármi szükséges is. A nemzeti kézműves hónap (és ami még fontosabb a kikapcsolódás) megünneplésére ezeket a szemtelen maszkokat a Brother kézműves eszközeivel készítettük el. Olvassa el, hogy kézműveskedjen, és / vagy húzza vissza a fedeleket a feje fölé – itt semmilyen ítélet nincs.

Ehhez a projekthez a Brother két kézműves eszközét használjuk, hogy a szokásos szemmaszkokat a következő szintre emeljük. Kipróbáltuk új ScanNCut SDX85M gépüket, hogy kivágjuk mindkét szövetmintadarabot, valamint néhány szórakoztató mondatot vasalható vinilben az egyes maszkok díszítéséhez (a sablon az alábbiakban található: „Out of Office” és „Bon Nuit”). A Brother P-touch Embellish ELITE segítségével testreszabott szatén szalagot is készítünk a nyakkendők számára – választhat a Brother szimbólumkönyvtárából (szeretjük a meggyet és a kávéscsészét!), Vagy saját egyedi szöveget írhat a számítógépére telepített betűtípusokkal. számítógép.

Szükséges anyagok: Brother ScanNCut SDX85M (Auto Blade, Standard Mat és Szövet mat), rózsaszínű vasalható vinil, Brother P-touch Embellish ELITE, 1 ”-es szalagkazetta (Ha alváshoz vagy pihenéshez tervezi használni a maszkot, a biztonság érdekében cserélje ki a rugalmas szalagot.), Szövet (¼ udvar), pamut ütő (¼ udvar), szövet olló, cérna (megfelelő színben), tű , varrógép, csapok, vas, szem maszk grafika sablon

1. LÉPÉS: Vágjon szövetdarabokat és vinil betűket a ScanNCut SDX85M géppel és a mellékelt sablonnal.

2. LÉPÉS: Az egyik vágott szövetdarabot rögzítse pamutszövetre, és vágja körbe. Ismételje meg úgy, hogy két pamut ütő darabja legyen.

3. LÉPÉS: A Brother P-Touch Embellish ELITE segítségével 1,5 yardnyi szalagot nyomtathat kifejezésekkel vagy szimbólumokkal (az „Oui Mon Chéri” -t választottuk). Vegye ki a szalagot a gépből, és vágja két egyenlő hosszúságúra.

4. LÉPÉS: A munkafelületre rakjon egymásra egy ütésréteget, majd egy szövetdarabot. Ezekhez rögzítse a két hosszúságú szalagot mindkét oldalra, az ábrán látható módon, körülbelül 1 “távolságra a szélétől (a kerületen varrni kell). Ezután rakja össze a második szövetdarabot, majd kövesse a második ütőrudat. Rögzítse ezeket a rétegeket.

5. LÉPÉS: Varrja a maszk kerületét, ⅜ ”-es varrási engedéllyel, nyitva hagyva a felső részt, hogy a maszkot jobb oldalával kifelé lehessen fordítani.

6. LÉPÉS: Varrás után nyomja meg a varratokat, mielőtt kifordulna a jobb oldalról. Hajtsa be a felső varratot és nyomja meg vasalóval, mielőtt kézzel varrná. Kívánt esetben géppel végezzen felső öltést a maszk szélén.

7. LÉPÉS: Vasaljon az 1. lépésben kivágott vinilre, a csomagolás utasításainak betartásával.

8. LÉPÉS: Kész! Itt az ideje a pihenésnek.
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok