Ellenőrizze, hogy a fagyasztott garnélarák része ennek a hatalmas visszahívásnak

Avatar admin | 2021.08.17. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Kép a cikkhez Ellenőrizze, hogy a fagyasztott garnélarák része ennek a hatalmas visszahívásnak

Fénykép: djero.adlibeshe (Shutterstock)

A fagyasztott főtt garnélarák sokak fagyasztószerszámává vált, köszönhetően annak, hogy gyorsan és egyszerűen hozzáadhat fehérjét salátákhoz, tésztákhoz és bármilyen más étkezéshez. De ha éppen a fagyasztóban van, akkor ellenőrizni kell a címkét.

Ez azért van, mert a Az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA) bejelentette a visszahívás kiterjesztése, amelyet először 2021 júniusában adtak ki az országszerte kiskereskedőkben értékesített fagyasztott főtt garnélarákra vonatkozóan, mivel aggódnak amiatt, hogy az fertőzött lehet Szalmonella. Itt van, amit tudnia kell.

Milyen garnélarákot hívnak vissza?

A szóban forgó garnélarákot az Avanti Frozen Foods Pvt. Forgalmazta. Ltd, és különböző méretű fagyasztott főtt, hámozott, deveined termékeket tartalmaz garnélarák (némelyik koktélmártással csomagolva) több különböző egységméretben. A garnélarák -termékeket a potenciál miatt visszahívják Szalmonella szennyeződés.

Augusztus 13 -tól, kilencen voltak jelentéseket Szalmonella-ezekhez a garnélarákokhoz kapcsolódó betegségek, a Az FDA jelentései. Miközben nem voltak Szalmonella a visszahívott garnélarák minden márkájából származó esetek, a FDA és Betegségvédelmi Központok (CDC) úgy döntött, hogy a legjobb, ha óvatosságból bevonjuk őket a visszahívásba.

Mi a teendő, ha a garnélarák része a visszahívásnak?

A visszahívásban szereplő fagyasztott garnélarák -termékeket 2020 novembere és 2021 májusa között országosan forgalmazták, és értékesítették a nagy kiskereskedőknél, köztük a Whole Foods, a Target, a Meijer és a Food Lion. Ez az FDA honlapján tartalmazza a visszahívott fagyasztott garnélarák egyes tételeinek, márkáinak, kódjainak és lejárati dátumainak listáját.

Ha a visszahívás részét képező fagyasztott garnélarák -termékeket vásárolt, ne egyen azokat, és tegye vissza a vásárlás helyére. Ha kérdése van, lépjen kapcsolatba az Avanti Frozen Foods Pvt. Ltd: +914023310260 vagy +914023310261, hétfőtől péntekig, 12:30 és 7:30 közöttT (a vállalat ügyfélszolgálati osztálya Indiában található).


Forrás link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok