Előre megrendelheti az Amazon új, 30 dolláros Fire TV távirányítóját dedikált alkalmazás gombokkal – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.25. 30 Views 0 Likes 0 Ratings

30 Views 0 Ratings Rate it

Amazon harmadik generációs Fire TV távirányító fa felületre
amazon

Ha arról álmodozott, hogy a Fire TV beállítását egy kicsit könnyebbé teheti, akkor szerencséje van: az Amazoné legújabb A Fire TV távirányítója előrendelhető! A harmadik generációs távvezérlő nagyszerű frissítés a korábbi iterációkhoz képest, mivel most négy színes dedikáltat kínál alkalmazás parancsikonjai a népszerű video streaming szolgáltatásokhoz.

A harmadik generációs távvezérlő előrendelhető az Amazon-on 29,99 dollárért és április 14-én kezdi el szállítani. Most tartalmaz egy kék Alexa gombot, amelyet megnyom, amikor Alexa parancsot akar kiadni, valamint négy alkalmazásbillentyűt a Disney +, a Prime Video, a Netflix és a Hulu számára. Van még egy gomb az élő TV-útmutató megnyitásához, amely rácsot jelenít meg más alkalmazásokhoz, például a YouTube TV-hez, a Sling TV-hez vagy a Philo-hoz.

A távirányítóhoz azonban továbbra is két AAA elemet kell biztosítania, de ez lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök vezérlését a távvezérlővel a HDMI-CEC segítségével. A távvezérlő nem képes minden régebbi Fire TV hardverrel (például régi Fire TV kiadású tévékkel vagy korai botokkal), de még mindig méltó frissítés annak, aki nem a régi Fire TV berendezéssel fut. Ellenkező esetben lehetővé teszi bármely kompatibilis TV, vevő vagy hangsáv vezérlését a bekapcsolás, a hangerő és a némítás gombjaival.

keresztül Engadget
Source link


30 Views 0 Ratings Rate it