Emma Rose kezdő butikgyűjteménye

Avatar admin | 2021.03.02. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció az Emma Rose kezdő butikgyűjteményében még rengeteg elegáns darab kapható

Kép: Kezdő butik

Emma Rose x Kezdő butik kollekció

Emma Rose befolyásoló és blogger elkápráztatott minket az Instagramon sikkes és kacér stílusával. Csak idő kérdése volt, amikor a tömeghez eljuttatta know-how-ját egy gyönyörű divatos ruha kivitelezéséről. Összeállt Kezdő butik hogy ezen a héten piacra dobja saját kollekcióját.

Ha a kényelem és a luxus egy Venn-diagram, akkor Emma Rose áll a közepén. A kanadai alkotója Nyugati part Kinda lány mindig klassz és soha nem szemetes megjelenéseket állít össze. Valószínűleg ezért közel 40 000 hűséges találta el azonnal az oldalt, amikor elindult. Rose aznap azt mondta: „Sír, mert srácok alapvetően 30 perc alatt eladták az egész kollekciót. Nagyon szeretlek titeket srácok!”

Most sok minden elkelt, de még mindig van néhány nagyon imádnivaló együttes és kiegészítő.

Részleges vagyok a Lulu Tote két imádnivaló és szinte retro-szerű cicával. Mindenkinek szüksége van egy jó cipóra, és ez egy csodálatos lehetőség.

The oversized blazer is a look that’s coming back and I very much appreciated it. This one in Emma’s collection is perfect in a lush cream color. The Kristy Blazer könnyű párosítani farmerrel és pólóval, vagy akár ruhával. A nyitott hát olyan meglepetés és kellemes tapintású, hogy valami általában nagyon strukturált dolgot kissé szeszélyesebbé tegyünk.

A lényegi Emma ez rózsaszín mini ruha. Nyilvánvalóan elnevezte magáról, mert nagyon lányos a 90-es évek Tanácstalan vibrafon. Stílusosan fel vagy le egy szórakoztató estéhez. A mellkas körüli rücskölés igazán finom és nőies vonást kölcsönöz. Ez a selymes ruha biztosan sláger lesz.

Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok