Ez a legnagyobb szervezeti hiba, amit elkövetsz – LifeSavvy

Avatar admin | 2021.01.20. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Különféle tároló kosarak és tartályok.
Kostikova Natalia / Shutterstock

Között Az Otthoni szerkesztés, Marie Kondo új Konténerbolt sor, és az új esztendőben valószínűleg szükségét érzi otthonának rendezésére. Mielőtt mégis megtenné, győződjön meg róla, hogy nem követ el nagy szervezési hibát: rohan!

Alexandria Lawrence, tanácsadója a KonMari, magyarázta Apartmanterápia gyakran az emberek túlságosan sietnek a szervezés során. Azt javasolja, hogy nézze meg a tárgyait és az életmódját, döntse el, mire van szüksége és mit szeretne, majd párosítsa le az elemeket. Akkor (és csak akkor) vegye meg a szervezeti és tárolási elemek. Ellenkező esetben csak nagyobb rendetlenséget okozhat.

Szakértők szerint azonban nem ez az egyetlen elővásárlási előkészület, amelyet meg kell tennie. Ashley Murphy, a luxus otthonszervező társaság társalapítója NEAT módszer, azt mondta az outletnek, hogy ha nem mérik ki a teret, mielőtt kiválasztják a szervezőket, az szintén nagy nem-nem.

“Lehet, hogy egy gyönyörű kosár hívja a nevét, de a részletek a számokban vannak” – mondta Murphy. – Ha a méret nem felel meg a polcnak vagy annak, amit tárol, akkor egyszerűen nem fog működni. Javasoljuk, hogy vegye elő a mérőszalagot, egy darab papírt és talán egy számológépet is, hogy megbizonyosodjon arról, hogy mit vásárol, valóban megoldja szervezeti problémáit. “

Ha szeretné elérni azt az új évet, hogy megszervezze a szekrényt, megnézheti az Apartment Therapy összes szakértői tippjét itt.
Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok