Ezek az alkalmazások 2021-ben boldogabbá tesznek – LifeSavvy

Avatar admin | 2021.01.13. 28 Views 0 Likes 0 Ratings

28 Views 0 Ratings Rate it

Egy fiatal nő ül a kanapén kávét iszik, és mosolyog, miközben boldogság-alkalmazást használ az okostelefonján.
shurkin_son / Shutterstock

Gyakran fordulunk telefonunkhoz, ha unatkozunk vagy stresszel járunk. Sajnos a közösségi médiában és a hírekben való görgetés ritkán javítja a kedvünket. Azonban rengeteg olyan alkalmazás készült, amelyek boldogabbá teszik Önt.

Válogattunk néhány legnépszerűbb választást a boldogság és az önfejlesztés általános területein, és hónaponként rendeztük őket. Ha az utóbbi időben kissé túlterheltnek érzi magát (és ki nem?), Minden hónapban egy új szokás elfogadása alacsony stresszel jár, hogy elkezdjen dolgozni egy boldogabb ember felé.

Meditációval kezdtük, mert az új évet mély lélegzettel és némi reflexióval kezdve úgy tűnt, hogy ez a legjobb módja annak, hogy elmerüljön egy boldogságútban, de nyugodtan keverje össze!

Január: Meditáció

A Splashpage a Ten Percent Happier alkalmazáshoz.
Tíz százalékkal boldogabb

A meditáció nagyszerű képesség a korai tanuláshoz, így az év (és az életed) hátralévő részében profitálhatsz belőle. Ezt az éberségi gyakorlatot bebizonyították csökkenti a stresszt és javítja a hangulatát.

Az alkalmazás Tíz százalékkal boldogabb tele van irányított meditációkkal és gyakorlatokkal, amelyeket bárhol megtehet, amelyek a pozitivitásra összpontosítanak. Insight Timer lehetővé teszi, hogy az összpontosítás alapján választhasson meditációkat, például alvás, szorongás vagy stressz.

Mint minden készség, a meditáció is állandó erőfeszítéseket és gyakorlást igényel. Eleinte nehéz lehet azok számára, akiknek versenyzési gondolataik vannak. Indítson lassan és könnyedén. Hamarosan várja, hogy milyen boldognak érzi magát néhány perc éberség után.

Február: Öngondoskodás

A Jour alkalmazás splashpage-je.
Jour

Töltse az év legromantikusabb hónapját, hogy megtanulja megszeretni önmagát. Kezdje letöltéssel Jour, az alkalmazás, amely napi öngondoskodási naplóként szolgál. Segít könnyedén nyomon követni hangulatait és érzéseit. Betekintést nyújt a pozitívabb gondolkodásmódba is. Mesés segít az egészséges szokások kialakításában, beleértve a rendes idő beosztását magának.

Az öngondoskodás mindenki számára más és más. Vannak, akik a forró fürdőket kedvelik, mások pedig főzni szeretnek. Kísérletezzen és próbáljon ki különböző dolgokat, amíg meg nem találja azokat a tevékenységeket, amelyek ellazítanak és újjáélesztenek. Ezután csak győződjön meg róla, hogy időt szán az ütemtervére, hogy ezeket a dolgokat hetente többször elvégezze.

Március: Kapcsolatban maradni

A Touchnote alkalmazás splashpage-je.
Touchnote

Még akkor is, ha nem járunk járványban, nehéz lehet kapcsolatot tartani barátaival és családjával. Tegye ezt a hónapot abba, hogy új módszereket találjon a szeretteivel való kapcsolattartásra. Házibuli virtuális társalgókhoz készült. Egyszerre akár 10 emberrel játszhat, karaoke partit rendezhet, vagy cseveghet.

Bár a közelmúltban a Zoom beárnyékolta, Skype kiváló választás a videohívásokhoz, és minden okostelefonhoz használható.

Nagyszülőknek vagy azoknak, akik inkább a régimódi kapcsolatfelvételi módszereket kedvelik, Touchnote lehetővé teszi kártyák létrehozását és küldését szeretteinek közvetlenül a telefonról. És természetesen a szöveges üzenet, a telefonhívás és a kézzel írott levél mindig lehetőség.

Április: Természet

Az AllTrails alkalmazás splashpage-je.
AllTrails

Amikor végre eljött a tavasz, a friss levegő és a napsütés csodákat tesz a hangulatodon. Ünnepelje a szabadban túrázás, kerékpározás vagy futás útján a több ezer pálya egyikén AllTrails kb. Vagy menjen el egy természetjárásra, és azonosítsa azokat a növényeket, amelyekkel találkozik Képzeld el.

Kombinálja a növényeket és hidratált maradjon letöltéssel Plant Dadus. Ez az alkalmazás egy olyan animációs növény gondozásával foglalkozik, amely csak öntözéskor válik önhöz (úgymond). A kiszáradás elkerülése sokkal boldogabbá teszi Önt (és a baba növényét).

Május: Gyakorlat

A Fitbod alkalmazás splashpage-je.
Fitbod

A rendszeres testmozgást kimutatták egészségesebbé tesz és oxigént pumpál az agyadba, ami fokozza a hangulatot. Akár otthon, akár az edzőteremben edz, vagy csak szorítsd be amikor csak lehet, rengeteg alkalmazás segít elérni fitnesz céljait.

Fitbod egy magasra értékelt opció, amely segít személyre szabott edzések létrehozásában a céljaid alapján. FitOn lehetővé teszi a csoportos edzések elérését a jógától a Pilatesig.

Vagy csak április óta használja az AllTrails alkalmazást sétálni.

Június: Utazás

A Lonely Planet alkalmazás splashpage-je.
Magányos bolygó

Alapján Yale népszerű tanfolyama a boldogság tudományában a jövőbeli tapasztalatok megtervezése az öröm megtapasztalásának egyik legjobb módja. Töltsön el júniust olyan utazások megtervezésével, amelyeket esetleg megtesz. Még ha nem is megy végül, a várakozás tesz boldoggá, függetlenül az eredménytől.

Alkalmazások, mint TripIt és Mapify tervezze meg az útvonalakat a telefonjáról. Útikalauzokat is megtekinthet Magányos bolygó vagy TripAdvisor inspirációra. Ezután látogasson el Expedia vagy Priceline szállodákra, bérelt autókra és járatokra vonatkozó ajánlatokhoz.

Július: Önkéntesség

Az alkalmazáspont splashpage-je.
PONT

A visszatérés az igazi öröm egyik legegyszerűbb módja. Hajtson végre néhány órát havonta, hogy önként jelentkezzen helyi szinten. Arany önkéntes lehetőségek összekapcsolja Önt a segítséget igénylő vállalatokkal és szervezetekkel. Az új alkalmazás PONT megpróbálja az önkéntességet a lehető legkényelmesebbé tenni.

Speciálisabb lehetőségekért tölthet le alkalmazásokat, például Légy a szemem, amely lehetővé teszi, hogy telefonján keresztül segítsen a vak embereknek a mindennapi feladatokban, ill ShareTheMeal, amelyen fizethet a rászorulók étkezéséért.

Augusztus: Pozitivitás

A Motiváció alkalmazás splashpage-je.
Motiváció

Nem mindenki természetes optimista. Néha segítségre van szükségünk abban, hogy pozitívak maradjunk, különösen akkor, ha a dolgok nehézek. Az alkalmazás Én vagyok mindennap pozitív megerősítéseket küld önnek a boldogság növelése érdekében.

A Motiváció alkalmazás lehetővé teszi, hogy pozitív idézeteket töltsön le különböző témákról, beleértve az elengedést, a barátságot és a szeretetet. Könnyű használni az idézeteket háttérképként vagy megosztani a közösségi médiában.

Személyes út kitalálni, hogyan lehet pozitívabb. Először ki kell találnod, mi tesz boldoggá. Egyeseket felemelhet a napi olvasás Bibliaversek, míg mások számára képek baba állatok talán megteszi a trükköt. Ölelje be, ami működik Önnek!

Szeptember: Termelékenység

A Todoist produktivitás alkalmazásának splash oldala.
Todoist

Bár a termelékenység természetesen nem a boldogság kulcsa, a nem produktív érzés sem segít. Ha diák vagy otthon dolgozik, Evernote segíthet az összes jegyzet, fotó és lista rendezett és könnyen hozzáférhető megtartásában.

TickTick és GoodTask nagyszerű lehetőségek, ha rajongsz a teendőlistákért. Ha egy kifinomult feladatalkalmazást szeretne, amely beépített motivációt is tartalmaz (a feladat-befejező „karmát” keresi), Todoist remekül illik.

Akarni játssza le a termelékenységet? Ha igen, feltétlenül nézd meg Habitica. Ez a robusztus, de szeszélyes tennivalók listapéldája olyan, mint egy RPG – a karaktered egyre magasabb szintre emelkedik, valahányszor kijelöli a tennivalók listáját.

Nem számít, melyik alkalmazásokat használja, a termelékenység a kompromisszumról szól. Tegye fontossá a munkáját, és legyen reális abban, hogy mennyit érhet el minden nap. Adj magadnak rengeteg szünetet is.

Ha a fókuszálás közben távolról dolgozik, próbáld ki ezeket a tippeket olyan otthoni iroda megtervezése, amely elősegíti a produktivitás megőrzését.

Október: Humor

A JibJab webhely splashpage-je.
JibJab

Bár hagyományosan október az a hónap, amikor a sötét és kísérteties dolgokra összpontosítanak, próbáljon meg némi extra humorral is kiegészíteni. Nevesse ki az alkalmazást rövid, ostoba poénokat küld minden nap, miközben JibJab lehetővé teszi, hogy vicces e-kártyákat, videókat és GIF-eket készítsen a telefonján.

Rengeteg módja van annak, hogy egyes nevetésekben olyan alkalmazásokat használjon, amelyek valószínűleg már vannak a telefonján. Sok humorista és humoros tartalomkészítő osztja meg dolgait a YouTube-on, az Instagram-on, a TikTok-on és egyebeken.

Megnézheti a vígjáték különlegességek folyamatosan bővülő listáját is Netflix hogy új kedvencet találjon.

November: Hála

Az alkalmazás splashpage 365 hála.
365 Hála Napló

Legyen boldogabb azzal, amije van, ha hálát fejez ki a hálaadás hónapjában. A Hála az alkalmazás tele van idézetekkel, látótáblákkal és egyéb eszközökkel, amelyek segítenek hálásnak lenni azért, ami van, és még jobban vágyik a visszaadásra. 365 Hála Napló minden nap kéréseket küld, amelyek segítenek átgondolni életed jó dolgait.

Akár használ egy alkalmazást, akár nem, csak a hálásabb próbálkozás minden nap boldogabbá teszi. Ha minden reggel csak perceket tölt azon, hogy átgondolja azokat a dolgokat, amelyekért hálás, meg fog lepődni, mennyivel jobban érzi magát.

Ha vannak gyerekei, kipróbálhat néhányat is ezeket a tevékenységeket hogy segítsen nekik is a hálás szellemben eljutni.

December: Aludj

Az alkalmazás alvási ciklusának splashpage-je.
Alvási ciklus

Az elegendő alvás elengedhetetlen az általános egészségi állapot és a közérzet szempontjából. A rossz alvás hatással lehet immunrendszerére, a szív egészségére és étrendi választások. Használja ki az ünnepi szezont, ha kitalálja, hogyan hozhat létre ideális alvási környezetet.

Kezdheti a Alvási ciklus alkalmazás, hogy elemezze az alvási szokásait, és kitalálja, hol küzd. Ha problémái vannak az elalvással, töltse le a Nyugodt app alvás meditációk, vagy a Alvó hangok alkalmazás a fehér zaj és a környezeti zene széles választékához.

Ha hajlamos gyorsan elaludni, de az éjszaka közepén felébred, próbáljon ki néhányat ezeket a tippeket. Ha úgy tűnik, hogy semmi sem segít a rossz alvási szokásokban, mindenképpen beszéljen orvosával az orvosi problémák kizárása érdekében.
Source link


28 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok