Fancier, mint egy intelligens izzó, olcsóbb, mint a legtöbb intelligens lámpa – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.03.15. 125 Views 0 Likes 0 Ratings

125 Views 0 Ratings Rate it

Értékelés:
8/10
?

 • 1 – Abszolút forró szemét
 • 2 – Sorta langyos szemét
 • 3 – Erősen hibás kialakítás
 • 4 – Néhány profi, sok hátrány
 • 5 – Elfogadhatóan tökéletlen
 • 6 – Elég jó vásárolni
 • 7 – Nagyszerű, de nem a legjobb a kategóriájában
 • 8 – Fantasztikus, néhány lábjegyzettel
 • 9 – Fogd be és vedd el a pénzemet
 • 10 – Abszolút Design Nirvana

Ár: 59,99 USD

A Govee Aura lámpa a "Tűz" beállítás
Cameron Summerson

Az intelligens világítás az intelligens otthoni technika egyik leghasznosabb darabja, amelyet megvásárolhat. Még jobb, ha megfizethető és jól néz ki – pontosan ez az Govee Aura intelligens asztali lámpa arról szól. Ez egy gyönyörű lámpa, rengeteg egyedi világítási lehetőséggel, és csak 60 dollár. De nem saját hibái nélkül. Beszéljünk róla.

Itt van, amit szeretünk

 • Élénk, reaktív színek
 • Robusztus alkalmazás, könnyen használható

És amit nem

 • A Fényerő csúszka nem sokat tesz
 • Korlátozott hangvezérlés a Google Segédhez
 • Saját kábel

Először is, ez egy önálló lámpa – nem intelligens izzó. Ez nagyobb rugalmasságot adott a Govee-nak azzal kapcsolatban, hogy mit tudott csinálni a világítási rendszerrel. Ennek eredményeként az Aura lámpa képes egy csomó egyszínűre, de különböző mintákra és egyéb szórakoztató világításokra is.

Így például beállíthatja, hogy a fény élénk fehér legyen. Vagy narancssárga. Vagy piros. Vagy bármilyen más egyszínű. De beállíthatja különböző „jelenetekre” is, amelyek alapvetően csak a különféle beállítások megismétlésére szolgáló fényhatások, például napkelte, napnyugta, szivárvány és még sok más. A fedélzeti mikrofon segítségével beállíthatja, hogy a fény szinkronizálódjon a zenével. De ezek mind olyan részletek, amelyekre később kitérünk.

A Beállítás Snap

Mint a Govee Immersion TV háttérvilágítás Néhány hete átnéztem, az Aura lámpa beállítása könnyű, és valójában könnyebb, mivel nincs tényleges telepítés. Csak, hm, dugja be. Ezután a lámpa tetején található gombokat használhatja a legalapvetőbb vezérlőkhöz – teljesítmény, fényerő és egyszerű színmódokhoz.

Ez azt jelenti, hogy a csatlakozóval kapcsolatban fontos megjegyezni: van egy vezeték nélküli doboz a kábelen, és ott tárolja az összes csatlakoztatott adatot. Ez azt jelenti, hogy nem használhat utángyártott dugót, ha valami történik a lámpához kapott lábbal. Ez azt is jelenti, hogy ha két lámpád van, és meg akarod őket mozgatni, akkor a csatlakozókat az adott kábelükkel kell tartanod. Furcsa fajta beállítás, de könnyű beállítani és elfelejteni is.

Az Aura lámpa kezelőszervei a lámpa tetején
A vezérlők a tetején vannak, de nem valószínű, hogy használni fogja őket, mivel az alkalmazás sokkal erősebb. Cameron Summerson

A lámpa jellemzőinek nagy részét alkalmazás vezérli. A Govee Home alkalmazás ugyanaz az alkalmazás, amelyet más Govee termékeknél használnak, tehát ha elolvassa a Merítés áttekintés, akkor már ismeri annak nagy részét. Itt kezdheti a beállítást, ahol az Aura lámpát a Wi-Fi-hez csatlakoztatja az intelligens otthoni vezérléshez. Működik mind az Amazon Alexa, mind a Google Assistant, bár az Assistant csak a legalapvetőbb funkciókat támogatja (be / ki, egyszínű). A lámpa nemrégiben kapott egy frissítést, amely lehetővé teszi az Alexa számára, hogy sokkal többet végezzen – alapvetően teljes hanggal irányíthatja az eszközt, ha Alexa felhasználó.

Ha csatlakozik a Wi-Fi-hez, máris mehet.

Az alkalmazás hatékony és robusztus

Míg az Asszisztens és az Alexa támogatás jó, ha egyszerűen be- és kikapcsolja a lámpát, vagy megváltoztathatja a színét, az alkalmazás az igazi vezérlőközpont a fény számára. Megteheti egyszerű dolgokat, például be- vagy kikapcsolhatja, beállíthatja az időzítőt vagy megváltoztathatja az üzemmódot. Rengeteg mód közül lehet választani, és mindegyiknek maroknyi különböző lehetősége van. Például beállíthatja, hogy a fény a zenével szinkronizálódjon, a csinos hidegtől és a pihentető „Spectrum” opciótól kezdve a rohamokat kiváltó „Energikus” módig.

A Govee alkalmazás, amely az Aura lámpa egyszínű opcióját mutatjaA Govee alkalmazás, amely bemutatja az Aura Lámpa jeleneteit

A Zene módok mellett azonban beállíthat konkrét jeleneteket is. Ezek nem szinkronizálódnak a zenével, inkább megpróbálnak lemásolni bizonyos elemeket a természetből. Ide tartoznak a szivárványok, a naplemente, a naplemente fénye (két különböző beállítás ott), a hópelyhek, az erdő, az óceán, a tűz (a bejegyzés fő fejlécképén látható) és még sok más. A különféle beállítások nagyon gördülékenyek – a tűz opció megpróbálja utánozni például a fény körül táncoló lángot. Nagyon jó munkát is végez!

De nem csak arra korlátozódik, amit a Govee tartalmaz az alkalmazásban. Van egy barkácsolási lehetőség is, ahol csak arra korlátozódik, amivel ez a nagy gyönyörű agyad elő tud állni – és egy 132 négyzet alakú rácsra. Ez a funkció szórakoztató játék, de ne számítson arra, hogy képes lesz valami nagyon különlegeset rajzolni, és megjelenik a lámpán. Ez nagyon világos színű folt a világos oldalon, ha rákattint az adott gombra.

Ennek ellenére elég szórakoztató összeveszni.

Okos fényként szép; Lámpaként Eh

Tehát itt a helyzet – szórakoztató, szeszélyes kis lámpaként az Aura nagyszerű. Kicsit teszteltük egy ideig a nappaliban, ahol valójában nem fektet le elég fényt ahhoz, hogy értelmes fényforrás legyen. Aztán áthelyeztük a hálószobába, ahol valóban több értelme van – asztali lámpa, és valóban ragyog (heh) ebben a használatban.

Az Aura lámpa a "Hópehely" beállítás engedélyezve, kék és fehér fények
Cameron Summerson

Azt mondanám, hogy a Govee Aura asztali lámpával a legnagyobb veszekedésem a fényerő – valóban nincs skála. Az alkalmazás fényerő-csúszkával rendelkezik, de a legalacsonyabb és a legmagasabb beállítások közötti különbség legfeljebb elhanyagolható. Megtaláltam, hogy a sötétebbé válás legjobb módja a csúszka használata helyett a szín vagy a jelenet megváltoztatása sötétebb árnyalatúra. Ez nem igazán jó választás, ha halvány fehér fényt szeretne éjszakai olvasáshoz, vagy ilyesmi, mivel a fehér a legalacsonyabb fokozaton is mindig elég világos.

Egyébként szeretnék erősebb hangparancsokat is látni … legalábbis a Google Segéd esetében. A közelmúltban a vállalat robusztusabb lehetőségeket adott az Alexához, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy hanggal vagy rutinokkal módosítsák a beállításokat és a jeleneteket. Így például Alexaként „megváltoztathatja az Aura asztali lámpát Sunset Glow-ra”, és ez lehetővé teszi ezt a jelenetet. Ezeket a parancsokat beépítheti a rutinokba a még hatékonyabb élmény érdekében.

De a jelenlegi helyzetem szerint ezek a dolgok nem üzletkötők a szememben. Talán, ha a lámpa 100 dollár + lenne, de ennek majdnem a fele? Nem. Rendben van.

Következtetés

Az Aura lámpa kialudt.
Cameron Summerson

Imádtam a Govee merítést, amikor áttekintettem, és hasonló érzéseim vannak az Aura lámpával kapcsolatban. Nem annyira hasznos, de a tényleges felhasználási eset is más. Intelligens „kiegészítőként” fantasztikus. Korlátozottan működik, például éjjeliszekrényen, vagy talán kis kiegészítő asztali lámpaként.

Ha azt tervezi, hogy felvesz egyet, a Govee exkluzív kedvezménykódot kínált csak az RG olvasók számára. Nyomja meg az alábbi Vásárlás gombot, és használja a kódot ÁTTEKINTÉS a pénztárban 20% megtakarításhoz (az oldalon található 5 dolláros kuponon kívül!). Ez jót tesz még jobbá.

Értékelés: 8/10

Ár: 59,99 USD

Itt van, amit szeretünk

 • Élénk, reaktív színek
 • Robusztus alkalmazás, könnyen használható

És amit nem

 • A Fényerő csúszka nem sokat tesz
 • Korlátozott hangvezérlés a Google Segédhez
 • Saját kábel
Source link


125 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2022. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok