Fogja meg a DJI Osmo Pocket 4K Gimbal fényképezőgépet féláron – Review Geek

Avatar admin | 2021.02.03. 8 Views 0 Likes 0 Ratings

8 Views 0 Ratings Rate it

Fotó a DJI Osmo gimbal kameráról.
DJI

Felejtsd el a telefont, A DJI Osmo Pocket kamerája 200 dollárért eladó – az eredeti ár fele. A kézi kamera filmes, stabilizált 4K 60 FPS videofelvételeket készít, és fejlett mozgáskövető funkciókat tartalmaz, amelyeket egyetlen okostelefonon vagy akció kamerán sem talál.

Az Osmo Pocket 3 tengelyes stabilizált kamera 1 hüvelykes érintőképernyővel rendelkezik a lejátszáshoz és a vezérléshez. Népszerű a vloggerek és az amatőr videográfusok körében, és gyilkos készenlétet kínál az akció kamerák számára, ha szereted a beltéri sportokat vagy a kerékpározást. Akár két órás akkumulátor-üzemidővel 4K 60 FPS videofelvétel készíthető (vagy 140 perc 1080p 30 FPS sebességgel), a DJI Osmo Pocket vonzó és könnyen használható alternatíva más kamerákhoz, különösen a mindössze 200 dolláros kedvezményes áron.

A telefonnal ellentétben a DJI Osmo Pocket bármilyen témához rögzíthető, és követheti őket, miközben mozognak egy jelenetben. Ez nem azt jelenti, hogy a telefonja haszontalan; valójában kibővítheti az Osmo Pocket funkcionalitását. A DJI Mimo alkalmazás használata (Android/iOS), fájlokat vihet át a kameráról a telefonjára, videókat szerkeszthet a telefonján, vagy akár a telefonját is használhatja az Osmo Pocket keresőként.

Megfoghatja a DJI Osmo Pocket 200 dolláros kedvezményes áron az Amazon-on. Ne feledje, hogy az Osmo Pocket nem vízálló vagy cseppálló, és nincs 3,5 mm-es csatlakozója a külső mikrofonokhoz. Ha további funkciókat keres, nézze meg a DJI Pocket 2, az Osmo Pocket továbbfejlesztett változata moduláris alkatrészekkel.

DJI Osmo Pocket

Fogja meg az Osmo Pocket-et féláron, és kezdje el a filmes, stabilizált 4K-s videók felvételét.
Source link


8 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok