Gooey csokoládé zabpehely – félig sütött betakarítás

Avatar admin | 2021.02.23. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

A kedd egy kicsit különlegesebbé és édesebbé válik ezekkel a Gooey csokoládé zabpálcákkal. Ezek az egyszerű házi készítésű zabpehelysütemények csokoládé darabokkal és meleg, kókuszdió „karamellás” központúakkal tökéletesek arra, hogy valami finomat hozzanak az átlagos hétköznapokra. Kamra hozzávalók keverékéből készülnek: zab, liszt, vaj, juhar, vanília és csökkentett mennyiségű cukor. Ami a legfontosabb, hogy mindenki SZERETI ezeket a bárokat … könnyen elkészíthetők, nehéz elrontani … és mindig NAGYON fordulnak elő!

Gooey csokoládé zabliszt |  halfbakedharvest.com

Tehát eredetileg ezek a múlt pénteki desszertek voltak, de az utolsó pillanatban pánikba estem és meggyőztem magam, hogy senkit nem érdekelnek a zabpelyhes bárok. SENKI. Tehát megváltoztattam a dolgokat … és SZERETEM a karamellás sütemény Annyit alkottam. Mint annyira, ez az egyik kedvenc süteményem. Nagyon boldog vagyok, hogy kitaláltam.

De a vicces dolog? Küldtem a zabpelyhes bárokat, amelyeket otthon készítettem, hogy élvezhessék a családom. Másnap reggel minden utolsó embertől, aki jelenleg a házában tartózkodik, csak annyit hallottam, hogy milyen finomak voltak.

Úgy értem, tudtam, hogy jók, de el kell mondanom, hogy kissé megdöbbentem. Valaki azt is mondta, hogy ezek a bárok az új kedvenc desszertjük. Szóval, egyértelműen át kellett gondolnom az álláspontomat ezeken a rácsokon. És most? Csinos fotókkal és egy nagyon ooey-gooey desszertbárral, amit meg lehet osztani … Izgatott vagyok.

Azt hiszem, mindezt így akarták játszani. Pénteken kaptunk süteményt, ami tökéletes volt. Kedden pedig könnyű, édes zabpehelyrúd, ami nagyon helyesnek tűnik számomra.

Gooey csokoládé zabliszt |  halfbakedharvest.com

A hátsó történet

Anyám gyakran sütött zabpelyhet. Ezek a bárok teljesen emlékeztetnek valamire, amit péntek este sütött. Nagyon „régi iskolának” érzik magukat, akárcsak Pénteki torta és imádom.

Az ötlet a Carmelitas néven ismert desszertrácsokon alapul … zabpehely, csokoládé chips és karamell a közepén. Nem szeretem, szeretem a karamellát. Különösen a túl cukros bolti cukorkák. Tehát a valódi karamell használata helyett a megbízható juhar alapú „karamell” szószt használtam. Ugyanolyan jó, de sokkal kevésbé cukros. És hogy őszinte legyek? Szerintünk jobb, mint az igazi karamell.

Tehát a zabliszt rúd közepére tettem a juhar alapú karamellámat, és elkészítettem a Carmelitas saját verzióját.

Ezeket nem csak nagyon könnyű elkészíteni, hanem igazi öröm. Különösen, ha megvan az a kiváltsága, hogy egy meleget élvezhet, közvetlenül a sütőből. FINOM.

Gooey csokoládé zabliszt |  halfbakedharvest.com

Itt vannak az egyszerű részletek.

Ehhez a recepthez csak egy tál, egy edény és néhány kanál szükséges. Teljesen semmi gond. A befejezés kezdete kevesebb, mint egy órát vesz igénybe. Nem ronthatja össze ezeket a rácsokat. Olyan könnyűek és mindig nagyszerűek.

A keverőtálban keverje össze az összes száraz hozzávalót. Most adja hozzá az összes nedves hozzávalót. Keverje össze, amíg omlós tészta nem lesz. Keverjünk hozzá sok étcsokoládé darabot, majd nyomjuk a tészta felét egy tepsibe. Süssük egy kicsit, hogy az alsó réteg beálljon.

Amíg ez a réteg süt, készítsük el a szarvasréteget. A juhar az édességhez, a vaj a krémességhez és egy csipet só a selymes, sima, édes és sós mártás elkészítéséhez. Amint az alsó réteg befejezte a sütést, öntsük rá a gooey szószt, majd morzsoljuk rá a maradék tésztát.

Gooey csokoládé zabliszt |  halfbakedharvest.com

Most fejezze be a sütést …

Szagolni a csodálatot? Látja a melty csokoládét?

Tudom, hogy semmi sem tökéletes, de ezek a bárok elég közel vannak. Minden falat tökéletesen édes, csokoládés és nagyon kacsa. Ha kissé melegen eszel meg, akkor igazán addiktívak. Tisztességes figyelmeztetés … a tetején lévő só valóban visszatartja másodpercekre és harmadokra.

Szeretem ezeket az édes bárokat, hogy olyan könnyen elkészíthetők. Nem igényelnek hűtést, és valóban szinte egyáltalán nem igényelnek időt. ÉS … Általában kéznél vannak ezek az összetevők. Tehát amikor péntek este van, és felmerül a késztetés egy finom meleg csokoládé élvezetre? Ezeket a rudakat könnyű összekeverni, és ízlésesen kielégítik a vágyat.

Nagyszerűek ezekben a hideg, hideg havas napokban, amelyeket sokan éltünk át! Ez nagyon ciki, ha azt mondom, de nagyon felmelegítenek!

Gooey csokoládé zabliszt |  halfbakedharvest.com

Más könnyű téli desszerteket keres? Íme néhány kedvenc.

Gooey csokoládé zabliszt

Egészségesebb sült forró csokoládé fánk

5 perces csokoládé darab banán kenyér bögre torta

Végül, ha elkészíti ezeket a Gooey csokoládé zabpehelyrudakat, feltétlenül hagyjon megjegyzést és / vagy adjon értékelést ennek a receptnek! Mindenekelőtt szeretem hallani tőletek, és mindig mindent megteszek, hogy válaszoljak minden egyes megjegyzésre. És persze, ha mégis elkészíted ezt a receptet, ne felejts el címkézni Instagram! A kedvenc receptek fotóinak átnézése mindnyájan!

Gooey csokoládé zabliszt |  halfbakedharvest.com