Ha arcmaszkot visel, oldja fel iPhone készülékét Apple Watchjával

Avatar admin | 2021.02.02. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Az Apple iOS 13.5-ös frissítésével az iPhone gyorsabban áttérhet a másodlagos hitelesítési módszerre, amikor arcmaszk viselése közben megpróbálja használni az Arcazonosítót, de ez továbbra is nehéz folyamat, amelyet minden alkalommal át kell esnie, amikor fel szeretné oldani iPhone-ját. . Az iOS 14.5 javítja ezt egy új automatikus feloldási opcióval azok számára, akik szintén rendelkeznek Apple Watch-mal; Én igen, és ez túl jó tulajdonság, amire várni kell.

Azt mondom, hogy „várj”, mert Az iOS 14.5 még nem elérhető technikailag a nyilvánosság számára. Az Apple egy fejlesztői béta részeként teszteli a frissítést –ez a csodálatos kifejezés, amely azt sugallja, hogy potenciálisan hibás élményben lesz része, ha most úgy dönt, hogy az iPhone készülékére csap. Ezen megyek előre-hátra; Imádom, hogy hozzáférhetek a legújabb funkciókhoz, de a lassú vagy másképp nyűgös iPhone-val – főleg, ha ez az elsődleges eszközöm – nem a legjobb élmény.

Mégis, ezekben a világjárványokban kell tap-tap-tap Az iPhone-m, miután megszoktam a Face ID csodálatos kényelmét, szintén nem túl szórakoztató. Annyira, hogy azt hiszem, megyek előre és telepítem az iOS 14.5 bétát. Mi a legrosszabb, ami történhet?

Ha csatlakozni szeretnél hozzám, a következőképpen tudsz bekerülni ebbe a fejlesztőknek szánt normál bétába. Első lépésként készítsen biztonsági másolatot iPhone-járól, függetlenül attól, hogy az iCloudra küldi-e (a következőn keresztül: Beállítások> Apple ID> iCloud> iCloud biztonsági mentés), vagy csatlakoztatja iPhone készülékét egy számítógéphez, és kézi biztonsági másolatot végez. Ez fontos, mivel vissza kell térnie a szokásos operációs rendszerre, ha a béta túl ízléses az Ön ízléséhez.

Illusztráció az iPhone kinyitása az Apple Watch segítségével arcmaszk viseléséhez című cikkhez

Pillanatkép: David Murphy

Ezután nyissa meg a Safari alkalmazást iPhone-ján, és navigáljon erre: Béta profilok. Koppintson a „Letöltés” ​​elemre az iOS 14.5 béta verziójában, és ne akadályozza a figyelmeztető képernyő:

Amikor az iPhone arra kéri, hogy töltsön le egy konfigurációs profilt az eszközére, koppintson a ikonra “Lehetővé teszi.” Ha elkészült, zárja be a Safari-t, és nyissa meg a Beállítások kb. Érintse meg Általános> Profil, ahol megtalálja az imént letöltött profilt. Érintse meg, majd érintse meg a gombot Telepítés a jobb felső sarokban. A telepítési folyamat részeként végül felkérik az iPhone újraindítására. Csináld.

határozatlan

Pillanatkép: David Murphy

Miután az iPhone újraindult, érintse meg a gombot Beállítások újra, majd Általános> Szoftverfrissítés. Most már képesnek kell lennie az iOS 14.5 Developer Beta letöltésére (ha még nem kezdte meg a letöltést).

határozatlan

Pillanatkép: David Murphy

Ha ez elkészült, megtalálja az új Apple Watch-unlock funkciót Beállítások> Arcazonosító és jelszó. Ne feltételezzük azonban, hogy ez minden alkalommal működni fog, amikor iPhone-ját használja, miközben Apple Watch-ot visel. A járványos életre tervezett funkció megköveteli, hogy az iPhone észlelje, hogy arcmaszkot visel. Ha mégis megtörténik, és rajta van a (kóddal engedélyezett és feloldott) Apple Watch is, az iPhone automatikusan felold. Ha nem visel maszkot, akkor régimódi módon fel kell oldania iPhone készülékét.


Source link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok