Hét klasszikus szörnyfilm egy hétig ingyenesen megtekinthető a YouTube-on – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.09. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Universal Pictures ' "Drakula" 1931-től cím

Vége a télnek, ezért csak egy dolgot kell megfogni: megfogni néhány takarót, pattogatni egy-egy pattogatott kukoricát és megnézni néhány klasszikus horrorfilmet. Universal Pictures január 15-én egy hétre hét legkedveltebb klasszikus horrorfilmjét hozza a nagy, a YouTube képernyőjére, és mindannyian szabadon nézhetők lesznek.

A filmeket a Universal-on játsszák Félelem: A horror otthona YouTube-csatorna. Először fel Drakula és A múmia, amely 15-én délután 15 órakor lesz elérhető. Frankenstein és természetesen Frankenstein menyasszonya másnap következik, és A láthatatlan ember, Abbott és Costello találkoznak Frankensteinnel, és A Farkasember nem sokkal később, 17-én jönnek.

Egy egész hét áll rendelkezésére, hogy ingyen elkapja ezeket a szórakoztató mozikat, de a Universal kedvezményesen is elérhetővé teszi a címeket, ha inkább saját tulajdonában lenne. A Universal sem az első stúdió, amely ingyenes filmeket kínál. Tavaly decemberben 20 James Bond-film szintén ingyen közvetítettek. Azok és az új filmek között, mint Mulan felszabadítás otthon színházak helyett nem valószínű, hogy a jövőben még ennél is szórakoztatóbb filmeseményeket fogunk látni.

keresztül Engadget
Source link


6 Views 0 Ratings Rate it