Hogyan állíthatjuk meg iPhone-ját a lépések nyomon követésében

Avatar admin | 2021.03.15. 7 Views 0 Likes 0 Ratings

7 Views 0 Ratings Rate it

Apple egészségügyi ikon a kék háttér

Ha van egy Apple Health profilban minden lépését rögzíti az iPhone készülékén. Ha nem szeretné, hogy az iPhone-ján legyen tárolva, akkor eleve megakadályozhatja, hogy iPhone összegyűjtse. Itt van, hogyan.

Először nyissa meg az iPhone készülékén a Beállításokat.

Koppintson a "Beállítások" ikonra az iPhone-on

A Beállításokban válassza az „Adatvédelem” lehetőséget.

Az iPhone beállításaiban érintse meg a elemet "Magánélet."

Az „Adatvédelem” részben érintse meg a „Mozgás és fitnesz” lehetőséget.

Koppintson a "Mozgás és fitnesz."

A „Mozgás és fitnesz” részben keresse meg az „Egészség” elemet a listában, és kapcsolja ki a mellette lévő kapcsolót. (Ha nincs más olyan alkalmazás, amely a Motion & Fitness adatokat használja, akkor az „Egészség” lesz az egyetlen alkalmazás a listában.) Ez a beállítás megakadályozza, hogy az Apple Health alkalmazás hozzáférjen a mozgásérzékelő adataihoz.

Kapcsolja ki a kapcsolót a mellett "Egészség."

Ha nem használ semmilyen olyan alkalmazást, amelynek megfelelő működéséhez a Motion & Fitness adatokra van szüksége, kikapcsolhatja a „Fitness Tracking” kapcsolót. Ha a „Fitness Tracking” funkció le van tiltva, egyetlen alkalmazás sem férhet hozzá iPhone mozgásérzékelőjének adataihoz. Lépjen ki a Beállításokból, és kész.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mit tehet iPhone egészségügyi alkalmazásával

Hogyan törölje az iPhone Steps adatait

Még akkor is, ha éppen letiltotta a fitneszkövetést, vagy kikapcsolta az Egészségügyi alkalmazás mozgás- és fitneszadatok fogadásának lehetőségét, valószínű, hogy az Egészségügyi alkalmazás idővel továbbra is tartalmaz adatokat a tevékenységi szintjeiről. Így tisztázhatja ezt.

Először nyissa meg az Egészségügy alkalmazást. Az Egészségügyi „Összefoglaló” oldalon keresse meg a „Lépések” szakaszt, és koppintson rá. Lehet, hogy a képernyő különböző helyein áll, attól függően, hogy más egészségügyi szolgáltatásokat használt-e vagy sem.

Az Egészség alkalmazásban koppintson a ikonra "Lépések."

Ezután görgessen le a „Lépések” képernyő legalsó aljáig, és válassza az „Összes adat megjelenítése” lehetőséget.

Koppintson a "Összes adat megjelenítése"

Ezután megjelenik az iPhone-on idővel rögzített összes „Steps” adat listája. Elég messze nyúlhat vissza! Érintse meg a „Szerkesztés” elemet a jobb felső sarokban.

Koppintson a "Szerkesztés"

Belép egy szerkesztési képernyőre, ahol törölheti bizonyos napok adatait, ha akarja, de törölheti az összes adatot is egyszerre. Ehhez a képernyő bal felső sarkában koppintson az „Összes törlése” elemre.

Koppintson a "Mindet törölni"

A törlés megerősítése után az Health eltávolítja az összes rögzített lépésadatot. Ha letiltotta az Egészség hozzáférését a „Fitneszkövetéshez” (lásd a fenti szakaszt), akkor az Egészségügy már nem gyűjt adatokat, és fizikai aktivitásának nyilvántartása mostanra kiürült a történelem szemetesébe.

Vannak egyéb lépéseket tehet annak érdekében, hogy tevékenységei privátak maradjanak iPhone-on, például letilthatja a Helyszolgáltatásokat. Még akkor is, ha az iPhone egyes nyomkövetési funkciói nem jelentenek veszélyt az ön jólétére, mindig jó erről többet megtudni hogyan tartja az iPhone füleket a mozgásodon vagy tartózkodási helyeden. Maradj biztonságban odakint!

ÖSSZEFÜGGŐ: Az iPhone összes adatvédelmi beállításának ellenőrzése és szigorítása
Source link


7 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok