Hogyan csökkenthető a háttérzaj az iMovie-ban Mac-en

Avatar Gadam | 2021.03.06. 31 Views 0 Likes 0 Ratings

31 Views 0 Ratings Rate it

iMovie felhasználó Mac gépen A háttérzaj csökkentése és a film hangerejének növelése
Tamisclao / Shutterstock

Az otthoni videó hangminősége kívánnivalót hagy maga után. Egy normál mikrofon sok háttérhangot fog el, és a beszéd hangereje nem lesz elég nagy. Így javíthatja ezeket a problémákat a Mac iMovie használatával.

A Mac iMovie alkalmazásának beépített eszköze van a háttérzaj eltávolítására és a hangerő növelésére. A Mac-hez kapott ingyenes alkalmazáshoz pedig nagyon jó munkát végez. Nem kell online eszközt használni, vagy fizetnie egy speciális programért.

Először szüksége lesz az iMovie alkalmazásra. Ha nincs előre telepítve a Mac számítógépére, letöltheti a Mac App Store.

Az iMovie megnyitása után kattintson a „Projektek” képernyőn az „Új létrehozás” gombra.

Az előugró menüből válassza a „Film” lehetőséget.

Az iMovie most új filmprojektet nyit meg. A bal felső sarokban a Fotókönyvtár összes adathordozója látható. Ha a videoklip a Fotók alkalmazásban található, itt választhatja ki.

Ha a Finderben van, egyszerűen áthúzhatja a filmfájlt a projektablak alsó részébe. Ez az idővonal nézet.

A film importálása után megjelenik az idővonal nézetben. Válassza ki a film fájlt. A film előnézete a jobb felső sarokban található szerkesztő képernyőn található.

Itt szerkesztheti és élőben láthatja őket. Csak nyomja meg a Lejátszás gombot a lejátszás megkezdéséhez, és az idővonal nézet segítségével változtassa meg a lejátszási pozíciót.

Először csökkentjük a háttérzajt. Ehhez kattintson a Háttérzaj ikonra a szerkesztési szakasz tetején.

Ezután kattintson a pipára a „Háttérzaj csökkentése” lehetőség mellett a funkció engedélyezéséhez. Alapértelmezés szerint az iMovie 50% -kal csökkenti a zajt, de tetszés szerint növelheti vagy csökkentheti.

Csökkentse a háttérzajt az iMovie alkalmazásban

Próbálja ki a különböző szinteket, és hallja meg, hogyan változik a háttérhangszint. Ha túlságosan növeli a háttérzajt, az valójában megváltoztatja a beszédet is (ónossá és üregessé teszi). Szóval töltsön el egy kis időt az édes pont megtalálásával.

Ha tetszik, próbáljon meg egy másik hangszínszabályzót is. A beszéd szempontjából a „Flat” hangszínszabályzót találtuk a legjobbnak.

Itt az ideje, hogy növelje a hangerőt. Itt váltson felülről a Hangerő szakaszra.

Ha nem szeretné a hangerő beállításait babrálni, nyomja meg az „Auto” gombot. Az iMovie nagyon jó munkát végez a hang (vagy a hang) elemzésében és a hangerő megfelelő növelésében. Ez biztosítja, hogy a hangerő növekedésével ne legyen hangszakadás vagy torzulás.

A csúszka segítségével manuálisan is növelheti a hangerőt. Ha akarja, akár 400% -ig is felveheti a hangerőt. A legjobb, ha különböző szinteket próbálunk ki.

Töltsön el egy kis időt mindkét változó megváltoztatásával a film hangminőségének javítása érdekében. Javítani tudtuk a hang az AirPods Pro-ról tömegesen.

ÖSSZEFÜGGŐ: Az AirPods és az AirPods Pro használata: A teljes útmutató

Ha elkészült, itt az ideje a videó exportálásának. Ehhez kattintson a jobb felső sarokban található Megosztás gombra, és válassza az „Fájl exportálása” lehetőséget.

Fedezze fel a filmfájlt

Ebben az ablakban testre szabhatja az exportálási lehetőségeket, például a videó felbontását, a tömörítést, a minőséget és egyebeket. A „Formátum” részben kiválaszthatja, hogy csak a hangot exportálja-e. Ha elkészült, kattintson a „Tovább” gombra.

Adjon nevet a videofájlnak, válasszon egy helyet, ahol tárolja a fájlt, majd kattintson a „Mentés” gombra.

Az iMovie most elkezd dolgozni az exporton. Egy idő után megteszi értesítést kap mondván, hogy a filmfájlt sikeresen exportálták.

Kattintson az értesítésre az exportált fájl megtekintéséhez. Mostantól megtekintheti az exportált fájlt, vagy megoszthatja bárkivel e-mail vagy felhőmegosztó szolgáltatásokat, például a Dropbox vagy Google Drive.

ÖSSZEFÜGGŐ: Megosztható letöltési linkek létrehozása fájlokhoz a Google Drive-on
Source link


31 Views 0 Ratings Rate it