Hogyan kaphat munkát, tesztelje, melyik sör okozza a legrosszabb másnaposságot

Avatar admin | 2021.03.06. 10 Views 0 Likes 0 Ratings

10 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Hogyan vehetünk részt a legrosszabb másnaposságot okozó sörök kutatásában

Fénykép: ArtemSh (Shutterstock)

Néhány ember számára az ivás tudomány. Pontosan tudják, mennyit ihatnak, mit egyenek, és mikor kell lefeküdniük, hogy a másnaposságuk minimalizálható legyen. Nos, most ezt meg lehet fizetni – kutatási célokra. Gondoljon csak arra, hogy szakmailag HUngover. Itt van, amit tudni kell a lehetőségről.

Hogyan lehet fizetni a másnaposságért

A tanulmányt online írási platform szponzorálja EduBirdie, és célja, hogy kiderítse, melyik sörmárkák közül a legkisebb hatással van az ember termelékenységére egy nagy este után. 28-40 résztvevőt akarnak toborozni, hogy igyák meg a 15 legnépszerűbb amerikai sörmárkát, majd másnaposan lássák, mire képesek másnaposan.

Minden résztvevő három hét alatt két és négy márka sört tesztel (személyes preferenciáiktól függően). Minden tesztelt márka esetében egy tesztelő megteszi kap egyszeri befizetés 300 USD. A tesztelőknek két tesztet kell teljesíteniük, amelyet a cég fejlesztett ki: egy nappal a bingásuk előtt, majd az ivás után reggel.

Van még néhány részlet a tanulmány, amely itt olvashat.

Ki pályázhat

Az úttörő kutatásban való részvétel követelményei vannak:

  • Az Egyesült Államok és Kanada lakója legalább 21 éves
  • 21 és 40 év közötti (bár meg kell jegyeznünk, hogy a kiválasztottak 75% -a 21-28 év közötti lesz)
  • Nem terhes vagy bármilyen orvosi ellenjavallata van az alkoholnak, a diagnosztizált függőségeknek, a depressziónak vagy a szorongásnak.
  • Tesztelés COVID-19

Hogyan kell alkalmazni

Csak töltse ki ezt forma vagy e-mailben job@edubirdie.com a „Másnaposság-tesztelőt” használja témaként, és mellékeljen egy rövid levelet, amelyben elmondja a cégnek magáról, és miért gondolja, hogy Ön a legalkalmasabb erre a pozícióra. A jelentkezés határideje 2021. március 19.


Source link


10 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok