Hogyan kaptam meg a macskák számára készített DVD-t a madárvideókban – Review Geek

Avatar Gadam | 2021.01.16. 34 Views 0 Likes 0 Ratings

34 Views 0 Ratings Rate it

Fénykép a Cat Sitter DVD tokról és egy régi TV-ről.
Andrew Heinzman

Nem tudom mire számítottam Macskaőr II. Kötet, rosszul nyomtatott DVD, amely azt ígéri, hogy órákig tartó madárfelvételekkel hipnotizálja a házimacskákat. Legjobb esetben macskáimnak néhány perc móka lenne, mielőtt utat találnának az elhanyagolt korongok halomához. De valami furcsa történt, amikor lőttem Cat Sitter először – beleakadtam.

Macskaőr II. Kötet a második részlet a GO CAT, a “GO CATDa BirdTollas játékok. A GO CAT régebben eladott egy tömböt Cat Sitter DVD-k és VHS-szalagok a weboldalán keresztül, játékok, macskagyökér és CD-ROM mellett, tele macskaképernyővédőkkel. Ma a cég eladja klasszikus Da Bird játékát és egy újat Macskaálmok DVD, de mást nem nagyon. (Megtalálhatja a GO CAT weboldal és egy ISO értéke Purr-Fect Cat Képernyővédők az internetes archívumban.)

A koncepció mögött Cat Sitter egyszerű; ez egy végtelen hurok meghitt madár videókról. Néhány macska megőrül érte, míg mások egyenesen átlátnak a homlokzaton (vagy csak nem sokat törődnek a TV-madarakkal). Akár hiszed, akár nem, a gondolat Cat Sitter ma is él a YouTube-on keresztül, ahol olyan címek, mint Videók macskák számára és Nyugtató tévé macskáknak több tízmillió megtekintést gyűjthet, és feltehetően komoly hirdetési dollárokat hozhat létre.

Természetesen nem tudtam ezt a baromságot, amikor megvettem Macskaőr II. Kötet lemez az Üdvhadseregnél a múlt héten. Csak szeretek furcsa szemetet vásárolni, és Cat Sitter a sikátoromon tűnt fel. Könnyű borítóján és a „digitális macskagyökér” szlogenjein könnyű nevetni, és hé, a macskák mindig szeretik azokat a játékokat, amelyekre a legkevésbé számítasz, miért ne adhatnánk rá egy lövést?

Miután beugrott a Cat Sitter lemez, össze kellett kerítenem a macskáimat, és fel kellett tartanom őket a tévé előtt, hogy felhívjam a figyelmüket. Kicsit bámulták a tévét, és végül elkalandoztak, hogy kinézzenek egy igazi ablakon, vagy valódi játékkal játszanak. De a videót hagytam. Végül is ez egy végtelen hurok, és arra gondoltam, hogy a macskáim visszatérhetnek rá. De nem tették. Ennek ellenére folyamatosan figyeltem Cat Sitter.

Nem tudom, miért szeretem az alacsony minőségű madárvideók végtelen körét. Talán köze van az audióhoz, ami tisztességes háttérzajt eredményez. Talán azért, mert a madarak aranyosak, vagy azért, mert adnak valamit, amit meg kell néznem anélkül, hogy elvonnám a figyelmemet. Annyit tudok, hogy folyamatosan nézem a macskákra vonatkozó madárvideókat a YouTube-on, és folyamatosan játszom a Cat Sitter lemez az ócska kis tévémben.

A Cat Sitter vannak könnyen megtalálható az eBay-en, és mint korábban említettem, a GO CAT új DVD-t ad el Macskaálmok (ami úgy néz ki, mint egy szélesképernyős felvétel az idősebbre Cat Sitter videók). De azt javaslom, hogy inkább hagyja ki a DVD-ket, és inkább nézzen macskáknak szóló videókat a YouTube-on. A Paul Dinning Wildlife A csatorna jó kiindulópont, fantasztikus HD videókkal Videók a macskák számára és Egér videók macskák számára. Természetesen egyszerűen csak megkeresheti a „macskák számára készült videókat” a YouTube-on, és megtalálhatja azokat, amelyeket szívesen megnéz. Úgy értem – hogy a macskáid szeretnek nézni, igen.
Source link


34 Views 0 Ratings Rate it