Hogyan készítsek Whitepress fiókot?

Avatar Gadam | 2020.03.20. 243 Views 0 Likes 0 Ratings

243 Views 0 Ratings Rate it

A Whitepress platform bloggereknek, weboldal tulajdonosoknak nyújt segítséget, hogy összekösse őket a potenciális hirdetőkkel. Azokon belül is olyanokkal, akik cikket helyeznének el az adott publikálók oldalán. A tartalom marketing éli világát, és szerintem ez sokáig így is lesz, mivel az internetet, mint a legjobban mérhető médiát aligha helyettesíti bármi a közeljövőben. A kisebb bloggerek, oldaltulajdonosok sokat szenvednek azzal, hogy írnak és írnak, a Facebookon építik a közösségüket, és remélik, mihamarabb beérik a munkájuk gyümölcse. Esetleg egy saját termék értékesítésébe fognak.

A Whitepress segítségével megtalálhatják őket a cégek, hogy megjelentessenek cikket az adott oldalon, így bevételt, profitot generálva a bloggernek. Maga a regisztráció folyamata nem túl bonyolult, azonban érdemes előre informálódni a lehetőségekről.

Nem minden weboldalt fogadnak be

A cikk írásakor az alábbi feltételeknek kell megfelelnie egy weboldalnak, bloggernek, ha publikálóként szeretné regisztrálni magát a Whitepress rendszerébe.

  • Több mint 500 egyedi felhasználóval rendelkező dokumentált forgalom havonta (3 havi statisztika szükséges)
  • Havonta több mint 500 egyedi felhasználó dokumentált forgalma az alacsony minőségű portálok listáján
  • Linkcsere rendszerek használata tilos
  • Eredeti tartalmak (cikkek, tippek, hírek).

A statisztikát igazolni kell. Ehhez egy sima Google Analytics dokumentum is megfelelő. De legalább 3 hónapot igazolni kell.

Hogyan Hozz létre fiókot a Whitepress rendszerében?

Maga a folyamat nem túl bonyolult, email cím és jelszó megadása után a kapott email-ben lévő aktiváló linkre kell kattintani, és máris benn vagyunk a rendszerben. Az igazi nyalánkság csak eztán kezdődik.

Publikálóként kell kezdened.

Aztán A saját portálok menüpontra kell kattintanod, ahol a következő kép fogad. Nekem már vannak a rendszerbe feltöltve portálok, így azok látszódnának, ám ha nulláról indulsz, egyből a következő kép fogad a Portál hozzáadása pontban.

Whitepress regisztráció

A Whitepress többnyelvű, a magyar fordításban jelenleg nem minden a legmagyarosabb, de ennek nincs zavaró hatása. A Kezdet-re Kell Kattintanod.

A következő ablakban meg kell adni a portál alapadatait.

Whitepress

A következő pontban leírást, és hasznos címkéket adhatsz meg a portálodra vonatkozóan. Írd körül minél jobban, hogy a hirdetők számára vonzóvá tedd.

Whitepress

A következő pontban a statisztikákat kell megadnod. Ne csalj, mert ki fog derülni. Pláne azért, mert fel kell töltened a statisztikát igazoló dokumentumot. Nincs nagy elvárás, havonta minimum 500 látogatóval kell rendelkezni a portálodnak.

Whitepress

A következő, az utolsó pontban azt kell megadnod, hogy el tudsz e helyezni követőkódot a tartalmadban. A leendő cikkben , amelyet majd a megrendelők fognak a rendelkezésedre bocsátani. Ez a kód azt szolgálja, hogy a megrendelő követni tudja, hogy valójában hány megtekintés, hány kattintás generálódott a cikked által. Ha ezt nem tudod megtenni, az első statisztikákat ingyenesen biztosítja a rendszer számodra, de utána fizetőssé válik. Maximum 5 ezer forintot számolnak föl.

Whitepress reg

Ezután már csak annyi a dolgod, hogy beküld ellenőrzésre a portált a Whitepress rendszerébe, és ha elfogadták, ami viszonylag gyorsan megtörténik küldheted is rá az első ajánlatot.

És hogyan tudsz hirdetővé válni a Whitepress-ben?

Jelentkezz be itt és töltsd ki a regisztrációs űrlapot. Majd pedig jelöld be, hogy hirdetőként (is) szeretnél szerepelni az oldalon.

Whitepress hirdetői regisztráció

A felső menüsorban menj a Hirdető pontra. A következő kép fogad. Először egy cikket kell publikálnod a rendszerbe, hogy aztán annak találhass helyet a több ezer portál közül. Kattints a Hozzáadásra.

A következő pontban a projektről kell információkat megadnod. Mi az elnevezése, melyik weboldalra mutat, és milyen nyelven íródott. Mivel jelenleg Lengyelország a vezető a rendszer használatában, alapjáraton Polish-ra van állítva, de simán beállíthatod a magyart.

Ha mentésre lépsz, gyakorlatilag készen is vagy. A következőkben a bal oldali menüből válaszd ki a Saját tartalom ponton belüli rendelj egy cikket linket.

Whitepress fizetett cikk

Itt profi cikket, cikkeket tudsz rendelni a Whitepress portál publikálóitól, bloggerektől, újságíróktól, szakmai hozzáértőktől. A másik lehetőség, hogy a fent látható cikk hozzáadását választod, mely esetén te magad töltheted föl a cikket. Ahogy Az Alábbi képen látható.

Whitepress

 

Dióhéjban ennyi, de persze ennél jóval átfogóbb a Whitepress rendszere, azonban különösebben nem bonyolult. Bloggerként, tartalomszolgáltatóként is lehetsz hirdető, vagy csak hirdető, csak publikáló. Dönts el, neked melyik fekszik a legjobban.

 

 

 

 


243 Views 0 Ratings Rate it