Hogyan készítsük el a tökéletes ehető virág jégkockákat + Hogyan használjuk őket

Avatar admin | 2021.05.10. 59 Views 0 Likes 0 Ratings

59 Views 0 Ratings Rate it

Ezek az ehető virág jégkockák lenyűgöző show-t kínálnak egy kerti koktélban. Használja őket különleges eseményeken, például esküvőkön vagy zuhanyzókon, vagy csak azért, hogy adjon egy kis csinos vizet vagy kedvenc italt!Ehető virág jégkockák

Milyen virágokat tehet jégkockákba?

Bármely ehető virág jól használható virágos jégkockákhoz. Valószínűleg vannak már a kertben. Nézze meg néhány listámat kedvenc ehető virágom növekedni és megnézni, van-e valami hasznos, amellyel virágjégkockákat, például rózsát, nasturtiumot, levendula, sőt még pitypang. Mindannyian csodálatosan működnek ehető virágként italokhoz, színes színeket és még egyedi ízt adva hozzájuk.

Szeretem a brácskákat az íze miatt, de azért is, mert a méret tökéletesen elfér egy jégkocka tálcában. Az egyetlen egynyári növény, amelyet általában a kertemben termesztek, ehető. Amikor először kóstoltam brácskákat, tudtam, hogy ez a lenyűgöző növény élénk virágokkal lesz elöl és középen.

Míg olyan gyakran ültetik őket csak a virágágyások és a konténerkertek feltöltése érdekében, miután megkóstoltad az édes, szinte borsószerű ízt, a lakás mellett fogod vásárolni őket. Nem csoda, hogy ezeket gyakran kulináris ibolyának hívják (botanikailag, brácsa az ibolya, brácsa és árvácskák kollektív csoportjának neve).

brácsa virág jégkockákhoz

A virág jégkockák használata

Szeretem ezeket a virágjégkockákat hozzáadni a nyári koktélokhoz. Nem csak csinosak, de észreveheti finom ízüket az ital ízprofiljában. Van egy teljes listám kerti témájú koktélok minden bizonnyal hozzáadhatja ezeket a jégkockákat, és valóban lenyűgözi a vendégeket.

Szeretem ezeket a jégkockákat is hozzáadni bármilyen virágos italomhoz, például az én-mhez házi gyömbéres sör, levendula szóda, és az én hibiszkusz jeges tea. A jégben lévő virágok jól illenek a témához, és még szórakoztatóbbá teszik az ivást.

Valóban különleges megjelenést kölcsönöznek italainak különleges eseményeken, például esküvők, születésnapok, zuhanyzók stb. Ügyeljen arra, hogy tiszta poharat használjon italaihoz, hogy a virágjégkockák teljes dicsőségben értékelhetők legyenek!

pohár virág jégkockát

Hogyan készítsünk virág jégkockákat

Az egyik legnagyobb kérdésem, hogy hogyan lehet tiszta jeget készíteni virággal? Az a trükk, hogy a jég tiszta legyen, az, hogy először forraljuk fel! A csapvíz általában zavaros kockákat hoz létre, hacsak nem a teaforralón vagy a főzőlapon vezeti át és forralja fel.

Ne zavarja azonban a felhős jeget. Szeretem mindkét fajtát. A tiszta kockák mutatják a legjobban a virágokat, a felhősek azonban üvegszerű repedéseknek tűnő képződményeket mutatnak.

Hasznos tippek a jég elkészítéséhez

Ehető virágos jégkockák készítése egyszerű, de íme még néhány trükk, amelyek segítenek a lehető legjobb megjelenítésben.

 1. Szedje be a virágokat, mielőtt felhasználni kívánja őket. A frissesség csúcsán kell őket szedni, és nem mutatják rosszullét jeleit.
 2. Válassza szét a szirmokat a nagyobb virágoktól, hogy könnyebben elférjenek. Rendezze vissza őket együtt a jégkockatálca celláiba.virágok jégkocka tálcán
 3. Kóstolja meg őket! Igen, sok virág közül választhat, de vigyázzon arra, hogy az általuk átadott íz működjön a hűlni kívánt itallal. A retekvirágok nagyon szépek és ízletesek lesznek egy Bloody Mary-ben, de nem biztos, hogy annyira megfelelnek a limonádénak!
 4. Fagyasztva rétegenként. Kezdje azzal, hogy félig feltölti a jégkockatálcát vízzel, és helyezze a virágot a felszínre. Óvatosan öntsön néhány csepp vizet a virágra, hogy amikor lefagyasztja, a virág a helyén marad. Fagyassza le 12-24 órán át, majd öntsön még egy réteg vizet, hogy megtöltse a jégkockatartókat. Dolgozzon gyorsan, hogy ne olvadjon meg. Fagyassza le 12-24 órára, és készen áll a használatukra!tál virág jégkockát
 5. Tiszta italokban tálaljuk a legjobb eredmény elérése érdekében.

Meddig tart a virágjég?

Csakúgy, mint a legtöbb kerti fej, hamarabb jobb, ha ezeket a csinos kockákat kell használni. Gyakran kérdeznek tőlem meddig maradnak virág jégkockák? Bár technikailag egy-két hónapig rendben lehetnek, az íz és a szín az első napokban a legjobb. Azt javaslom, használja a jégkockákat 2 héten belül

Próbáld ki ezeket a virágjégkockákat, és az alábbi megjegyzésekben tudasd velem, hogyan alakulnak!

hogyan lehet virág jégkockákat készíteni

Szeretne többet megtudni az ehető virágokról? Olvassa el ezeket:

Hogyan készítsünk virág jégkockákat

Megtanulják, hogyan kell olyan virágjégkockákat készíteni, amelyek gyakorlatilag bármilyen italhoz szép popot adnak.

Hozzávalók

 • forralt víz hogy tiszta jég legyen
 • ehető virágok brácsa, rózsa, nasturtium, levendula, pitypang

Utasítás

 • Szedjen virágokat a frissesség csúcsán.

 • Töltse fel félig vízzel a jégkockatálcát.

 • Tegyen virágokat a jégkocka tálcába. Ha szükséges, különítse el a szirmokat a nagy virágoktól, hogy könnyebben elférjenek.

 • Öntsön néhány csepp vizet a virágok tetejére, hogy segítsen nekik a helyükön maradni, majd fagyassza le körülbelül 24 órán át.

 • Vegye ki a jégkockatálcát a fagyasztóból, és azonnal adjon hozzá még hideg vizet, hogy a tálca feltöltődjön.

 • Frissítsen és élvezze!

Ehető virág jégkockák


Forrás link


59 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok