Hogyan készítsünk ingyenes online Oscar-készletet

Avatar admin | 2021.04.19. 19 Views 0 Likes 0 Ratings

19 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció: Hogyan készítsünk ingyenes online Oscar-készletet

Fénykép: Aurora Angeles (Shutterstock)

Az Oscar-díjak az év egyik legnagyobb díja, és amint gyökeret szerez kedvenc színészei, rendezői és filmjei számára, az éjszaka szórakoztatóbbá tételének egyik módja az, ha barátaival „Oscar-medencét” készít.

Mi az Oscar-medence?

Az Oscars pool lehetővé teszi, hogy Ön és barátai fogadjanak, hogy ki nyeri meg az egyes kategóriákat, akár pénzért, kérkedési jogokért, akár bármi másért, amit dönt. Általában gyűjtheti a válaszokat papíron és gyűjthet szavazólapokat minden érintettől, de virtuálisan is felveheti a dolgokat.

Rengeteg fogadási oldal van az Oscar-díjra, de ez bárhová kerül 15–500 USD az érintettek számától függően. Ennek ellenére egy másik módja van az Oscars-medence online létrehozásának, és ez ingyenes.

Válasszon átutalási alkalmazást

Jellemzően az Oscar-medencében mindenki vásárol egy bizonyos összeget – mondjuk öt dollárt -, hogy beküldje tippjeit. A legfontosabb, hogy elegendő ember legyen, így a nyerő bank méretes összeg, tehát ha a nevezési díj öt dollár és 20 ember csatlakozik, akkor egy szerencsés nyertes mind a 100 dollárt megkapja. Előre meg kell egyeznie egy kijelölt pénzátutalási alkalmazásban, bár megmentheti magát a fizetések nyomon követésének káoszában, ezért döntse el, hogy a Venmo, a PayPal vagy bármely más alkalmazást szeretné használni.

Használjon ingyenes online felmérést a szavazáshoz

Az online medencék pénzbe kerülnek és néhány elég vázlatosnak tűnik, így ha barkácsolási utat szeretne választani, könnyen használhat olyan webhelyet, mint a Survey Monkey vagy a Google Forms. Például a Survey Monkey-n csak regisztráljon az ingyenes alapfiókra, kattintson egy felmérés létrehozásához, válasszon egy ingyenes sablont (vagy egy rajongót, ha hajlandó fizetni egy kicsit), vagy indítsa el saját felmérését a semmiből.

A felmérés „kérdéseinek” minden Oscar-kategóriának meg kell lennie, válaszként a jelöltek számára választható lehetőségekkel. Ezt hasonlóan tenné a Google Űrlapokkal is, de egy kicsit jobban ellenőrizheti, hogy a kérdésekre miként válaszolnak, kötelezőek-e, és hogy válaszadóinak lehetősége van-e válaszolni az összes megfelelőt. Ezek a részletek nyilvánvalóan feleslegesek, ezért válassza ki azt, amelyet Ön és barátai ismernek a legjobban.

Miután elkészítette a szavazólapot, mindenképpen korlátozza a felméréshez való hozzáférést, hogy azokra korlátozódjon, akik fizettek, és csak küldje el.

Amikor április 25-én eljön a nagy nap, fontolja meg, hogy élőben szeretne-e tartani egy csoportos csevegést (ha van egy lelkes baráti társasága), vagy várjon az Oscar-díj lejártáig, és menjen a honlapjukon a nyertesek teljes listájához (alkalmi filmnézők számára, akiket talán nem is érdekel élőben nézni). Ezután természetesen vegye fel a pontokat (ha kedvet szeretne szerezni, akkor különböző pontértékeket rendelhet a különböző díjak „fontossága” alapján), és ünnepelje a győztest.


Forrás link


19 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok