Hogyan közvetítheti az olimpiát ingyen

Avatar Gadam | 2021.07.23. 0 Likes 0 Ratings

0 Ratings Rate it

Az Olimpia ingyenes közvetítése című cikk képe

Fénykép: lazyllama (Shutterstock)

A 2020-as olimpia –amelyek 2021-ben zajlanak –kérdésesen kezdődött, hivatalosan ma kezdődik a sportolók hátterében a COVID-19 tesztje pozitív és a nyugtalanság légköre, amint azt sok japán állampolgár kifejezte nem akarják, hogy a játékok folytatódjanak.

De a sok csuklás ellenére Tokióban folytatódik az olimpia, ami azt jelenti, hogy valószínűleg meg kell nézned őket, mert még ha komor és vízes isolimpián, ez még mindig az olimpia. És ha nincs kábele, akkor is jó mennyiségű akciót tud folytatni.

Hogyan lehet kábel nélkül nézni az olimpiát

Az NBC a Games hivatalos közvetítője az Egyesült Államokban, és szokásos televíziós antenna használatával több nagyobb eseményre hangolhat. Ez csak akkor enged hozzáférést a sátoros rendezvényekhez, bár úszás, torna, atlétika és mások, amelyeket az NBC fő hálózati csatornáján sugároznak. (Ha van kábele, akkor A játékokat a következő hálózatokon sugározzák: NBC USA, NBCSN, CNBC, Olympic Channel, és a Golf Channel).

Ha nincs tévé, de internethez csatlakoztatott eszközei vannak, az akció egy részét ingyen megtekintheti Az NBC Peacock alkalmazása. A kínálat ismét kissé ritkább lesz, mivel a nem előfizetők csak bizonyos sportágakhoz férhetnek hozzá, beleértve a kosárlabdát, az úszást, a pályát, és más kiemelt események. Ha nem fizetős előfizető, készen áll arra, hogy hirdetésekkel nézze, de a Páva jó hely arra, hogy utolérje bármit, amit esetleg hiányolt.

Ha egyik lehetőség sem tűnik megvalósíthatónak, a washingtoni posta ajánlja Locast, amely segít az embereknek az interneten keresztül ingyen nézni helyi adásaikat.

Hogyan közvetítsük az olimpiát

Noha a Játékok megtekintésének kimerítőbb lehetőségei nem lesznek teljesen ingyenesek, nem feltétlenül olyan drágák. Kezdőknek, A Peacock Premium tagság havi 4,99 dollárba (egy évre 49,99 dollárba) kerül, és minden terv ingyenes hétnapos tárgyalás.

Az Olimpia’ a weboldal és az NBC Sports app is kínál streaming alternatívákat, de mindkét lehetőséghez kábel előfizetés szükséges. Miután bejelentkezett a kábeles hitelesítő adatokkal, hozzáférést kap a tartalomhoz, azaz kb. 5500 óra értékű tartalomhoz. Post. Azután, természetesen a drágább adatfolyam-továbbítási lehetőségek, amelyek valószínűek iratkozzon fel az olimpián messze túlmutató ajánlatokra, mint például a Hulu Live TV, a Fubo TV és a YouTube TV, mindez havi 64,99 dollár.

A játékok teljes egészét ingyen megnézni szinte lehetetlen, de néhányat ingyen –vagy mindezt olcsón –van lehetséges.


Forrás link


0 Ratings Rate it