Hogyan lehet a Firefoxot mindig megnyitni a korábban megnyitott lapokon

Avatar Gadam | 2021.03.02. 36 Views 0 Likes 0 Ratings

36 Views 0 Ratings Rate it

Firefox logó egy lila háttér

Ha unod már, hogy elveszíted a helyed, amikor zárja be vagy indítsa újra a Firefoxot, van egy egyszerű megoldás: Kapcsolja be az „Előző munkamenet visszaállítása” lehetőséget az Opciók részben, és a következő újraindításkor az összes korábban megnyitott lapot visszakapja. Így állíthatja be.

Először nyissa meg a Firefoxot. Bármelyik ablak jobb felső sarkában kattintson a hamburger gombra (három vízszintes vonal). A megjelenő menüben válassza az „Opciók” lehetőséget. (Mac gépen kattintson a „Beállítások” gombra.)

A Firefoxban kattintson a hamburger menüre, és válassza a lehetőséget "Lehetőségek."

Az Opciók lapon válassza az oldalsávon az „Általános” lehetőséget, majd keresse meg az „Indítás” szakaszt. A funkció bekapcsolásához helyezzen be egy pipát az „Előző munkamenet visszaállítása” mellé.

A Firefox beállításai között tegyen pipát mellé "Az előző munkamenet visszaállítása."

Ezt követően zárja be az Opciók fület. A Firefox következő újraindításakor a fülek pontosan úgy töltődnek be, ahogy korábban hagyták.

Vegye figyelembe, hogy ez a beállítás nem működik, ha van úgy konfigurálta a Firefoxot, hogy mindig privát böngészés módban induljon el. Ez a beállítás arra kényszeríti a Firefoxot, hogy minden alkalommal, amikor bezárja, elfelejtse a böngészést.

Boldog böngészést!

ÖSSZEFÜGGŐ: A Mozilla Firefox indítása mindig privát böngészési módban

Source link


36 Views 0 Ratings Rate it