Melyik harcművészet az Ön számára megfelelő?

Avatar admin | 2021.02.03. 6 Views 0 Likes 0 Ratings

6 Views 0 Ratings Rate it

Melyik harcművészet az Ön számára megfelelő cikk illusztrációja?

Fénykép: StockfotóVideo (Shutterstock)

Szeretne megtanulni egy csomó különböző aspektust a harcban, majd ötvözni őket egy ernyőfilozófia alatt? Nos, Hapkido lehet, hogy neked való. A Hapkido egy japán hibrid harcművészet, amely a japán jiu jitsu-ból fejlődött ki, és egyesíti a küzdelmet, a dobásokat, az ütéseket, a rúgásokat és az ízületi zárakat.

A legtöbb keleti harcművészethez hasonlóan itt is egy spirituális elem játszik szerepet, amelyet itt magyarázunk Harcművészeti rajongó:

Hwa, vagy nem ellenállás a test ellazulása, és nem közvetlenül az ellenfél erejének szembeszállása. A Hapkido gyakorlók ritkán ütköznek vissza az ellenfél ellen; inkább előnyére irányítják a lendületét.

Nyerte, a körelv az ellenfelek lineáris energiáját körmozgásba tereli. Például egy egyenes támadásra úgy válaszolhatnánk, hogy a lendületet szögsebességre osztanánk; ha ez megtörtént, tetszőleges számú technika alkalmazható.

Yu, a víz elve arra utal, hogy a Hapkido-gyakorlók hogyan akarják legyőzni ellenfeleiket nem közvetlen erővel (hasonlóan ahhoz, ahogyan a víz puha tapintású), hanem inkább alkalmazkodó mozgással.

Ha a gyakorlati készségek és a spirituális utazás összjátékába keveredik, akkor ez lehet az Ön számára.


Source link


6 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok