Hogyan lehet (esetleg) kijavítani az AirPods Max akkumulátorleeresztő hibáját

Avatar admin | 2021.03.10. 4 Views 0 Likes 0 Ratings

4 Views 0 Ratings Rate it

Az AirPods Max néhány tulajdonosát furcsa akkumulátor-lemerülési probléma érte, amely akkor is érinti a fejhallgatót, ha nem használják őket, de lehet, hogy egyszerű megoldást jelent.

Számos közösségi média és fórumbejegyzés szerint az AirPods Max képes gyorsan lemerül az akkumulátor, teljesen lemerül néhány órában, még akkor is, ha Smart Case-jükben ülnek (amit fel kellene tenni alacsony fogyasztású üzemmódba). Egyes tulajdonosok szerint a fejhallgatójuk az egyik napról a másikra 1% -ra csökkent.

Az Apple nem kommentálta a kérdést, és nincsenek hivatalos megoldások sem, de van egy lehetséges megoldás: Az Apple most kiadott egy új AirPods max firmware-t, a 3C39 verziót. Az Apple nem nyújt javító jegyzeteket az AirPod frissítésekhez, mint az iOS és a macOS esetében, így fogalmunk sincs, mit változtat ez az új firmware. Remélhetőleg az akkumulátor lemerülésével kapcsolatos javítás szerepel. Biztosan tudni fogjuk, hogy még egyszer a felhasználók telepítik a 3C39 firmware-t.

Sajnos lassan indul ki, így eltarthat egy ideig, mire tudunk róla. Ez azt mondta, bár nem tudjuk megerősíteni, hogy a 3C39 verzió javítja az AirPods Max akkumulátorának élettartamát, még mindig bölcs dolog a lehető leghamarabb telepíteni a frissítést.

Az AirPods Max frissítése

Az AirPods firmware-frissítései automatikusan települnek, miközben a fejhallgató Bluetooth-on és töltés közben csatlakozik iPhone-jához. Az egész folyamat közvetetten történik; ha elérhető javítás, akkor a háttérben letölti és telepíti. Ez megkönnyíti a rendszer karbantartását, és azt jelenti, hogy már telepítheti a javítást, de át kell ásnia az iPhone beállításait, hogy megerősítse az AirPods Max firmware verzióját.

Így ellenőrizheti:

 1. Nyissa meg iPhone Beállítások alkalmazását.
 2. Koppintson a „Bluetooth”.
 3. Ellenőrizze, hogy az AirPods Max fejhallgató be van-e kapcsolva és szerepel-e a csatlakoztatott eszközök oszlopában. Ha nem, akkor a folytatás előtt párosítsa őket iPhone-jával.
 4. Koppintson az Info ikonra az AirPods Max mellett.
 5. Ellenőrizze az alább felsorolt ​​számot „Firmware verzió.”

Ha az AirPods Max 3C39 (vagy újabb) verziója szerepel, akkor a legfrissebb firmware-t használja. Az előző verziószám: 3C16, tehát ha ezt látja, akkor frissítenie kell a firmware-t – bár mint korábban mondtuk, a frissítést manuálisan nem hajthatja végre.

Vegye figyelembe, hogy a firmware-frissítés telepítése akár 30 percet is igénybe vehet. Hagyja, hogy az AirPods Max fél órán át lógjon a töltőn, majd ellenőrizze újra. Ha a firmware továbbra is a régebbi verzió, megpróbálhatja kikényszeríteni a frissítést:

 1. IPhone-ján lépjen a Beállítások> Bluetooth lehetőséget.
 2. Koppintson az Info ikonra az AirPods Max mellett a „Csatlakoztatott eszközök” listában.
 3. Koppintson a “Felejtsd el ezt az eszközt.”
 4. Dugja be az Airpods Max készüléket a töltőbe.
 5. IPhone-ján térjen vissza ide: Beállítások> Bluetooth lehetőséget.
 6. Keresse meg az AirPod készülékeit az „Egyéb eszközök” részben lista. Koppintson a fejhallgató és az iPhone párosításához.
 7. Várjon 30 percet, majd ellenőrizze újra a firmware verzióját.

Ez nem garantált megoldás, de megér egy lövést. Ha megpróbálja kényszeríteni a frissítést, de még mindig nem látja telepítve, lehetséges, hogy az új firmware még nem áll készen az eszközére. Várjon egy kicsit, majd próbálkozzon újra. A következő napokban meg kell jelennie.

[[9to5Mac]


Source link


4 Views 0 Ratings Rate it

 • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok