Játék útközben az új OtterBox Gaming Accessories termékcsaláddal – Review Geek

Avatar admin | 2021.01.12. 24 Views 0 Likes 0 Ratings

24 Views 0 Ratings Rate it

OtterBox vezérlő tokok és kapcsok szutykos tinta háttérrel
Suzanne Humphries, MPFphotography / Shutterstock.com

Az új OtterBox Gaming Accessories termékcsalád elindítása hivatalosan is a vállalat első lépését jelenti a játék világában. A termékcsalád tartalmaz okostelefon és játékvezérlő tokjait, valamint egy mobil játékklipet és egy üveg adatvédelmi képernyővédőt. Az Otterbox egy végpontok közötti játék-ökoszisztéma létrehozásán dolgozik, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen játszhasson bárhová is megy.

Az OtterBox Gaming Accessory sorozata az Xbox-szal való partnerség része, amelynek célja a játékok fejlődésének átfogása és előmozdítása, amint azok hordozhatóbbá válnak. A piacra dobástól kezdve a termékeket csak iPhone-okra és Xbox-vezérlőkre optimalizálják, de az OtterBox hamarosan az Android, a PlayStation 5 és a kiválasztott régebbi eszközök beépítését tervezi. Január 25-től előrendelheti a játék kiegészítők gyűjteményét, és valamikor február közepén megvásárolható lesz. Az árak tételenként 30 és 55 dollár között mozognak.

Easy Grip Controller Shell

OtterBox Easy Grip Controller Shell tok
OtterBox

Az Easy Grip Controller Shell egy vékony műanyag héj, amely hasonlít egy telefon tokhoz, de a játékvezérlőhöz. Kifejezetten az Xbox One vagy az Xbox Series X vagy S vezérlők számára készült, hogy professzionális szintű játékélményt nyújtson Önnek. A héj gumírozott markolatai azt jelentik, hogy nem kell tartania attól, hogy a vezérlő kicsúszik a kezéből egy különösen intenzív játék közben, és védi a vezérlőt, amikor a táskájába dobja.

A Controller Shell izzadságot elnyelő antimikrobiális anyagból készül, amelyet könnyen lehet mosni, és kettővel is rendelkezik, így szükség szerint könnyedén kicserélheti őket. Nyitott kialakítású, így továbbra is interferencia nélkül hozzáférhet akkumulátorához, csatlakozójához és gombjaihoz. A héj három színben kapható: Dark Web, Dreamscape és Galactic Dream (amelyek közül az utóbbinak sötétben világító tapadási élei is vannak), és 39,95 dollárt fog fizetni.

Mobil Gaming klip

OtterBox Mobile Gaming Clip telefoncsatlakozással, és ismét a klippel összeomlott
OtterBox

A Mobile Gaming Clip segítségével csatlakoztathatja okostelefonját a játékvezérlőhöz. A klipet könnyű felszerelni és eltávolítani, és állítható kialakítású, amely lehetővé teszi, hogy jól kiegyensúlyozott és ergonomikus helyzetet találjon, amely nem zavarja egyik eszköz egyik gombját sem. Ez akkor is működik az Xbox One, a Series X és S, valamint az Elite vezérlőkkel, ha az Easy Grip Controller Shell-et használja.

A RapidAdjust technológia lehetővé teszi, hogy menet közben egy kézzel, több szögben állítson be játék közben, amikor be kell állítania a dolgokat. Nagy kiterjeszthető karokkal is rendelkezik, amelyek biztonságosan tartják a kicsi és a nagy okostelefonokat, még akkor is, ha van tok. A klipet leválaszthatja a vezérlőről is, ha inkább egy asztalra támasztja a telefont. És amikor befejezted a játékot, a klip összeomlik, így nem fog sok helyet elfoglalni a tárolóban. A klip 29,95 dollárért lesz elérhető.

Játék hordtáska

OtterBox játék hordtáska
OtterBox

A játékidőszakok között, vagy ha utazást tervez, a vezérlőt biztonságosan távol tarthatja a Gaming Carry tokban. Az Xbox One, a Series X és S, valamint az Elite vezérlőkhöz egyedi kialakítású, sőt a még mindig csatolt Gaming Clip-el is tárolhatja őket (bár össze kell majd omlani). Vízálló is, és megvédi a vezérlőt a könnyű ködtől vagy fröccsenéstől.

A tokban két hálóval ellátott tárolórekesz található, amelyek tökéletesen alkalmasak kábelek, játékklipek és más könnyen elveszíthető kiegészítők tárolására. A ház hátsó részén található egy kábelátjáró is, amely lehetővé teszi a vezérlő feltöltését anélkül, hogy ki kellene vennie a tokból. És ha elfelejtette a Gaming Clip-et, a ház tetején van egy beépített állvány, amelyet zárt állapotban használhat az okostelefon támogatására játék közben. Ha elérhető, akkor 44,95 dollárért elkaphatja a tokot.

Easy Grip Gaming tok

OtterBox Easy Grip Gaming tok elöl, oldalról és felrobbant
OtterBox

Egyik OtterBox vonal sem lenne teljes az egyik névadó telefon tok nélkül! Az Easy Grip Gaming tok hasonlít minden más OtterBox tokhoz, mivel csillagvédelmet nyújt a katonai szabvány háromszorosával. A ház hátulján lévő textúra utánozza a vezérlő házának a csúszósan összerakott megjelenését, mindeközben megtartja a vékony profilt, amely könnyen elfér a zsebében.

A telefontok belseje az, ahol a dolgok valóban érdekessé válnak. Az OtterBox új CoolVergence technológiája integrál egy hővédő betétet, amely eloszlatja a telefon hőjét játék közben, megakadályozva a telefon túlmelegedését és befolyásolva a játékmenetét. Antimikrobiális anyagból is épül, és úgy tervezték, hogy egy kis légáramlást tartson a keze és a telefon között, miközben azt tartja. A tok egyelőre csak a Squid Ink (fekete) színben érhető el, de további színválaszték lehet útban. Az eset 54,95 dollárért kerül kiskereskedelembe, ami meglehetősen drága a szokásos eseteihez képest, még a hővédő párna technológiáját is figyelembe véve.

Gaming Glass Privacy Guard

Az OtterBox Gaming Glass Privacy Guard frontálisan és oldalról
OtterBox

A Gaming Glass Privacy Guard nagyszerű módja annak, hogy megvédje nemcsak az okostelefon képernyőjét, hanem azt is, amit éppen néz vagy játszik. Biztosítja, hogy csak te láthatod a képernyőt, ami kiváló funkció, ha tömegközlekedéssel közlekedsz, vagy versenyképes játékot játszol a barátaiddal, miközben egymás mellett ülsz a kanapén. A Privacy Guard rendkívül tartós, és törésálló védelmet nyújt a képernyőn. Tájkép vagy szórakoztató módban történő használatra is optimalizálták.
Source link


24 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok