Hogyan lehet kikapcsolni a bosszantó „Jelszó mentése” előugró ablakokat a Chrome-ban

Avatar admin | 2021.03.16. 3 Views 0 Likes 0 Ratings

3 Views 0 Ratings Rate it

Google Chrome Hero

A Google Chrome beépített jelszókezelővel rendelkezik, amely segít elmenteni és szinkronizálni a webhely összes bejelentkezését. De ha a dedikált jelszókezelő, a ragaszkodó „Jelszó mentése” felszólítások a Chrome-ban idegesítőek lehetnek. Így tilthatja le őket.

Minden alkalommal, amikor új webhelyre jelentkezik be, a webböngésző automatikusan betölt egy előugró üzenetet, amely megkérdezi, hogy el akarja-e menteni a felhasználónevet és a jelszót a Chrome-ba. Ennek során a felhasználóneved és a jelszavad lesz szinkronizált eszközök között amelyek összekapcsolódnak az Ön Google-fiókjával.

"Jelszó mentése" felszólítás a Google Chrome-on

A Chrome mentési bejelentkezési előugró ablakát letilthatja Windows 10, Mac, Android, iPhone és iPad rendszeren. Ennek lépései minden platformon eltérőek.

Kapcsolja ki a „Jelszó mentése” előugró ablakokat a Chrome for Desktop alkalmazásban

A „Jelszó mentése” előugró üzenetet egyszer és mindenkorra letilthatja a Windows Windows és Mac böngésző Beállítások menüjének „Jelszavak” szakaszában. Az eléréshez nyissa meg számítógépén a Chrome böngészőt, kattintson a profil ikonjára a Chrome eszköztár jobb oldalán, és válassza a Jelszavak gombot (amely kulcsikonnak tűnik).

Most váltson az „Ajánlat a jelszavak mentésére” lehetőségre.

Kapcsolja ki a "Ajánlat a jelszavak mentésére" beállítás

A Chrome azonnal letiltja a bosszantó bejelentkezési előugró ablakokat.

Kapcsolja ki a „Jelszó mentése” felugró ablakokat az Android Chrome böngészőben

Amikor új webhelyre jelentkezik be a Chrome Androidhoz, megjelenik egy „Jelszó mentése” üzenet az okostelefon vagy táblagép képernyőjének alján.

Ezt kikapcsolhatja a Beállítások menüben. A kezdéshez nyissa meg a Chrome alkalmazást androidos eszközén, és koppintson a hárompontos menü ikonra a felső eszköztáron.

Itt válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Keresse meg a „Jelszavak” részt.

Koppintson a „Jelszavak mentése” opció melletti kapcsolóra.

A Chrome for Android mostantól abbahagyja a hibákat, hogy a felhasználóneveket és jelszavakat mentette Google-fiókjába.

Kapcsolja ki a „Jelszó mentése” felugró ablakokat az iPhone és iPad Chrome böngészőjében

A bejelentkezés mentése előugró ablak letiltásának lépései eltérnek az iPhone és iPad alkalmazásról.

Itt nyissa meg a Chrome alkalmazást iPhone vagy iPad és érintse meg a hárompontos menü ikont a jobb alsó sarokban.

Válassza a „Beállítások” lehetőséget.

Lépjen a „Jelszavak” szakaszba.

Váltson a „Jelszavak mentése” lehetőségre.

Az iPhone és az iPad Chrome mostantól minden új bejelentkezés után nem kéri a „Jelszó mentése” megadását. De ne aggódjon, akkor is hozzáférhet az összes létezőhöz Chrome jelszavak.

ÖSSZEFÜGGŐ: A mentett jelszavak kezelése a Chrome-ban




Source link


3 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok