Hogyan lehet letiltani az értesítéseket a Gyorsbillentyűk alkalmazásról iPhone-on

Avatar admin | 2021.04.10. 9 Views 0 Likes 0 Ratings

9 Views 0 Ratings Rate it

Hogyan lehet letiltani az értesítéseket a Parancsikonok alkalmazásról iPhone-on

A Shortcuts alkalmazás az iPhone automatizálásának központja, de rengeteg értesítést is küld. Az értesítések letiltása a parancsikonok esetében nem egyszerű, és megmutatjuk, hogyan lehet ezt végrehajtani.

Mint mi, ha több automatizálást is beállított az iPhone-on, az Értesítési Központ tele lehet figyelmeztetésekkel, amelyek arról szólnak, hogy egy automatika fut. Abban az esetben, ha hajlamos elfelejteni, hogy beállított automatizálást, ezek a figyelmeztetések hasznos emlékeztetőkként működnek. Nem kell kitalálnia, miért az Apple Watch arca folyamatosan változik véletlenszerűen egész nap, köszönhetően Parancsikonok értesítéseket.

Ha nem rajong az ismétlődő értesítésekért, letilthatja azokat. Emellett bemutatunk egy módszert az ideiglenes szalaghirdetés-értesítés elrejtésére, amely akkor jelenik meg, amikor alkalmazásokat nyit meg egyedi ikonok az iPhone-on.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mik az iPhone parancsikonjai és hogyan használhatom őket?

Az értesítések letiltása az iPhone Parancsikonok alkalmazásából

A parancsikonokról szóló értesítések kikapcsolásához meg kell győződnie arról, hogy a közelmúltban kapott legalább egy értesítést az alkalmazástól. Nem lehet egyszerűen letiltani az összes értesítést a Parancsikonok alkalmazásból, mivel a Beállítások alkalmazásban ez nem lehetséges. Ha az utóbbi időben nem jelent meg értesítés, hozzon létre és futtasson bármilyen automatizálást az iPhone-on, és értesítést kap.

Ezután nyissa meg iPhone Beállítások alkalmazását, és koppintson a „Képernyő idő” elemre.

Koppintson a Képernyő idő elemre

Válassza az „Összes tevékenység megtekintése” lehetőséget.

Koppintson az Összes tevékenység megtekintése elemre

Görgessen le az Értesítések szakaszig, és koppintson a „Továbbiak” elemre. Győződjön meg arról, hogy a parancsikonok megjelennek az itt található alkalmazások listájában.

Koppintson a Továbbiak elemre

A tetején egy „Ez a hét” nevű rész jelenik meg. Koppintson a bal felső nyíl ikonra, amely a bal felső sarokban található. Ez megváltoztatja a szakasz nevét „Múlt hétre”.

Koppintson a bal nyílra

Most koppintson a jobbra mutató nyíl ikonra, hogy visszatérjen a „Hétre”. Ezt meg kell tennie, mert néha a Gyorsbillentyűk opció megérintésével semmit sem lehet tenni. Visszatérve az előző hétre és visszatérve a jelenhez a Képernyőidő beállításaiban, ez megoldja a problémát.

Koppintson a jobb nyílra

Válassza a „Parancsikonok” lehetőséget.

Koppintson a Parancsikonok elemre

Kapcsolja ki az „Értesítések engedélyezése” melletti kapcsolót a parancsikonokra vonatkozó riasztások leállításához.

Tiltsa le az Értesítések engedélyezése lehetőséget

Ezzel megszabadulhat az iPhone automatizálásával kapcsolatos értesítésektől. Továbbra is látni fogja az ideiglenes szalaghirdetések értesítéseit (amelyek nem jelennek meg az Értesítési központban) a Siri parancsikonjaival kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy a szokásos módon láthatja az előrehaladási sávokat és a parancsikonokra vonatkozó egyéb utasításokat.

Tiltsa le az értesítéseket az egyedi alkalmazásikonokról iPhone-on

Ideiglenes értesítést fog látni, amikor elindít egy alkalmazást a egyéni alkalmazás ikonra (ami lényegében egy könyvjelző egy alkalmazás számára a kezdőképernyőn) az iPhone készülékén. Ettől automatizálással meg lehet szabadulni.

A figyelmeztetés az, hogy minden egyes könyvjelzőhöz új automatizálást kell létrehoznia. Ha iPhone-ja erősen módosított kezdőképernyőt használ, sok egyedi alkalmazásikonral, akkor ezt a feladatot meglehetősen nehézkesnek találja. Mivel elkötelezettek vagyunk e feladat mellett, megmutatjuk, hogyan lehet megszabadulni az egyedi alkalmazásikonok alkalmazásindítási értesítéseitől.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan működnek az ikoncsomagok iPhone-on?

Nyissa meg a Parancsikonok alkalmazást az iPhone-on, és válassza a képernyő alján található „Automatizálás” fület.

Koppintson az Automatizálás elemre

Érintse meg a „+” ikont a jobb felső sarokban.

Koppintson a Plusz ikonra

Válassza a „Személyes automatizálás létrehozása” lehetőséget.

Koppintson a Személyes automatizálás létrehozása elemre

Görgessen lefelé, és kattintson az „Alkalmazás” gombra.

Koppintson az Alkalmazás elemre

Most érintse meg a „Kiválasztás” elemet, és válassza ki az alkalmazást, amelyhez könyvjelzőt mentett egy egyedi ikonnal. Esetünkben a Mail-t választottuk.

Válassza a Mail lehetőséget

Válassza a „Kész” lehetőséget.

Koppintson a Kész elemre

Győződjön meg arról, hogy az “Is Opened” van kiválasztva, majd nyomja meg a “Next” gombot.

Koppintson a Megnyitva elemre

Válassza a „Művelet hozzáadása” lehetőséget.

Koppintson a Művelet hozzáadása elemre

Most kiválaszthatja bármelyik tetsző műveletet. Ideális esetben olyat kell választania, amely nem változtat az alkalmazáson, mert a cél csak az, hogy megakadályozza a szalaghirdetési értesítés megjelenését. A „Szöveget” választottuk.

Koppintson a Szöveg elemre

Érintse meg a „Tovább” gombot.

Koppintson a Tovább gombra

Győződjön meg róla, hogy letiltotta a „Kérdés futtatás előtt” lehetőséget.

Tiltsa le a Kérdés futtatás előtt lehetőséget

Hit a „Kész” gombra.

Koppintson a Kész elemre

Most megérintheti az egyéni alkalmazás ikont, és a szalaghirdetés-értesítés nem jelenik meg. Ha mégis, akkor kényszerítve lépjen ki a kiválasztott alkalmazásból és a Parancsikonok alkalmazásból. Ezután nyomja meg ismét az egyéni alkalmazás ikont, és megkapja a kívánt eredményt.


Most, hogy letiltotta az értesítést a Gyorsbillentyűk alkalmazásból, meg kell vizsgálnia, hogyan használja a Parancsikonokat az Apple Watch-on.

ÖSSZEFÜGGŐ: A parancsikonok használata az Apple Watch-on
Forrás link


9 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok