Hogyan lehet megmondani, hogy a gyerekeket bárba lehet-e vinni?

Avatar admin | 2021.05.24. 5 Views 0 Likes 0 Ratings

5 Views 0 Ratings Rate it

A bárok című cikk illusztrációja felnőtteknek, nem gyerekeknek szól (és hogyan lehet megmondani, hogy gyermekeit szívesen látják-e)

Fénykép: Natalia Deriabina (Shutterstock)

Képzelje el, hogy egy bárszéken ül, gyermekei – óvodás korúak és fiatalabbak – a padlón száguldoznak, üvöltenek a szüleikért, és általában felelősséget vállalnak minden mámor felnőttért, akinek szerencsétlensége lehet összeütközni egy ilyen apró emberrel. Elég csak annyit mondanom, hogy van egy fejszém, amellyel le lehet őrölni azokat a szülőket, akik kisgyermekeiket bárokba viszik.

Ez a COVID előtti élet egy olyan aspektusa, amely irtózom attól, hogy visszatérjek. A világjárvány visszavonul itt, az Egyesült Államokban, ami fantasztikus hír a szülőknek, a gyermekeknek és a hozzám hasonló sörényes 31 éves hipsztereknek. Tehát, mivel egyre gyakrabban találunk olyan lyukakat, ahol a beutazás törvényes határa 21 éves, és a zacskós zacskókon kívül más élelmiszer nem található, kérem a fiatal szülőket, hogy hagyják gyermekeiket máshol.

Gyermeke nem aranyos egy bárban

Félreértés ne essék, szeretem a gyerekeket – abszolút imádom őket -, és várom, hogy egyszer apa lehessen. Valószínű, hogy a kerubarcú csecsemő imádnivaló – bármi más környezetben, kivéve a bárban. A második alkalommal, amikor belép egy olyan létesítménybe, amelyet kizárólag a felnőttek számára szántak, hogy felszívják és kicsomagolják a felnőtt élet marhaságait, gyermeke fenyegetéssé válik.

Ritka esetben egy bárban egy gyerek jól viselkedik, az emberek többségének nem lesz gondja, de az ilyen jól nevelt tikkek ritkák. Általában, legalábbis tapasztalatom szerint, a szülők szabadon engedik a gyerekeiket a bárszoba padlójára, mint te, mint egy kutya egy terebélyes réten. Az a tény, hogy a felnőttek szociális intézményben vannak, valahogy azt jelenti, hogy a gyermeknevelés szükségessége hátralévő helyet foglal el a menüben szereplő bármelyik főzetnél.

Vagy tekintse ezt így: Amikor a gyereked a bárszékem mögül rohan és kiabál, mintha Disneylandben lennének, már nem aranyosak. Kellemetlenséget okoznak, és egyfajta elhagyással járnak, amelyet elvárhat egy gyerektől biztonságos környezetben. A helyzet azonban az, hogy nincsenek biztonságos környezetben.

Legális, hogy bárokban van gyerek?

Ennek a helyzetnek az egyik legháborítóbb aspektusa az, hogy miként is legális, ha gyermeke egy bárban tartózkodik. A helyzet az, hogy van technikailag jogi hozni a babád egy bárba egyes államokban (mások megkövetelik a létesítménytől, hogy 21 éven aluli személyek számára ételt szolgáltasson). Életem végéig továbbra is szembeszállok e teher törvényességével, de sajnos a törvény az Ön oldalán áll, yuppie szülők.

A gyerekek furcsa légkört teremtenek mindenki számára a bárban

A gyermekek körüli viselkedésem eltér a bárban való bohóckodásomtól, ami a legtöbb emberre igaz. Igyekszem nem káromkodni a kisgyerekek társaságában (ellentétben azzal, amit elhihetsz idáig elolvasva, nem vagyok szörnyeteg). Ha egy csoport kisgyerek van egy bárban, különösen, ha a gyerekek viszonylag kíséret nélkül szaladgálnak, miközben a szüleik kikapcsolódnak, zavaros légkört teremt a hozzám hasonló emberek számára.

Mi a kosárlabda meccsen való káromkodás vagy harsogás illemtana, ha egy négyéves mellett ülök? Szerintem nem kellene feltámasztanunk Emily Postot, hogy rájöjjünk erre. Ha otthon hagyja gyermekét egy nővel vagy sógorral, azt jelenti, hogy nem kell azon gondolkodnom, hogy hogyan viselkedhet egy kétéves gyerek internalizálásával.

Ráadásul a világjárvány végével a gyermekek nélküli felnőttek szörnyűbbek, mint valaha, több mint egy év elszigeteltség után. Ha magával viszi gyermekét, tanúbizonyságot tehetnek egyesekről, uh, felnőtt viselkedése. Ez egy olyan heg, amelyet hajlandó hagyni a tudatán?

Hogyan állapítható meg, hogy egy bár szívesen fogad-e gyerekeket?

Itt egy jó ökölszabály: Van-e gyermekmenüje annak a helynek, ahol gyakran jár a gyerekeivel? Van-e étel a diókon, perecen vagy chipsen kívül? Ahhoz, hogy elkerülje a hozzám hasonló rossz tartalmak frusztráltságát, fontolja meg néhány olyan ünnepi, bárszerű hangulatú hely megtalálását, ahol gyerekmenü is szerepel. A legtöbb államban akár a bárban is ülhet gyermekével, különösen, ha ételt rendel.

Megértem, hogy úgy döntött, hogy a városban marad, hogy megőrizhesse annak a társadalmi életnek a látszatát, amelyet elvesztett, amikor úgy döntött, hogy szülő lesz. De kérem, ne rontsa le emiatt mások bárélményeit.


Forrás link


5 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok