Hogyan lehet megtekinteni a meglátogatott éttermek listáját a Google Térképen

Avatar Gadam | 2021.01.06. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

google maps logó étellel

A Google Maps felbecsülhetetlen eszköz az okostelefon használatával történő navigáláshoz. De tudta, hogy a Maps akkor is nyomon követi utazásait, ha nem használja aktívan? Ez a funkció lehetővé teszi a látogatott éttermek futólistájának megtekintését.

Ha a Térképet akkor használja, amikor be van jelentkezve Google-fiókjába, akkor az rögzíti a helyelőzményeket. Ez kissé hátborzongató funkcionalitás kezelhető ha nem tetszik, de érdekes betekintést nyújt szokásaiba.

ÖSSZEFÜGGŐ: A Google automatikus törlése az internetes és helyelőzményekről

Helyelőzményeit a Google Térkép „Idővonaláról” tekintheti meg. Dátum, hely, város és világ szerint rendezhető. A „Helyek” lapon információkat találhat arról, hogy mely helyeket látogatja meg, beleértve az éttermeket is.

A kezdéshez nyissa meg a „Google Maps” alkalmazást iPhone, iPad, vagy Android eszközt, és koppintson az alján található „Mentett” fülre.

lépjen a Mentett fülre

Ezután görgessen le az oldal aljára, és koppintson az „Idővonal” elemre.

koppints az idővonal buborékra

Most áttérünk a „Helyek” fülre.

válassza a Helyek lapot

Meglátogatja a meglátogatott helyeket egy sor kategóriába rendezve, mint például a „Vásárlás” és a „Látnivalók”. Ami érdekel, az „Étel és ital”.

menjen az Étel és ital kategóriába

Megjelenik az étel- és italüzemek időrendi listája. Minden hely megmutatja, hogy mikor járt utoljára, és hányszor járt.

helyinformációk

Néhány információt megtehet ezekkel az információkkal. Először megérintheti a könyvjelző ikont, hogy elmentse az egyik személyes listájába.

mentse a helyet egy listába

Másodszor, megérintheti a hely melletti hárompontos menü ikont az utolsó látogatás megtekintéséhez vagy az összes látogatás eltávolításához.

látogatási lehetőségek

Végül a „Kiválasztás” elemre koppintva jelölhet ki több helyet, és felveheti őket listákra, vagy törölheti őket.

válasszon több helyet

Nagyjából ennyi. Ne feledje, hogy ezek az eredmények nem 100% -ban pontosak. Lehet, hogy észrevesz néhány olyan helyet a listán, amelyet nem látogatott meg, de valószínűleg a közelben volt. Ettől függetlenül ez egy szép kis visszatekintés arra, hogy hol esett a múltban.
Source link


20 Views 0 Ratings Rate it