Hogyan nézhetjük meg a 2020-as Times Square szilveszteri bálcseppjét

Avatar Gadam | 2020.12.31. 86 Views 0 Likes 0 Ratings

86 Views 0 Ratings Rate it

2020 szilveszteri bálcsepp NYC-ben
Xackery Irving / Shutterstock

Egyetlen nézőnek sem engedélyezett személyesen nézni a New York-i Times Square téren a labda csökkenését a 2020-tól 2021-ig tartó átmenet jegyében. Szerencsére még mindig rengeteg lehetőség van arra, hogy otthonról nézhesse az éves hagyományt.

A csillogó Times Square Ball egy oszlop mentén ereszkedik le, hogy szilveszterkor eltelt az idő múlása, mivel 1907-től 1908-ig fordult, és televíziós adása az Egyesült Államok egyik legtartósabb ünnepi hagyománya Labdacsepp ebben az évben.

Times Square Online

Times Square virtuális szilveszter
Egy Times Square

A One Times Square, a bál helyén álló ingatlan kibővített valóságot kínál alkalmazás Androidra, iPhone-ra és iPadre ez a Times Square-t közvetlenül bárhová is viszi. Ha az AR nem a te dolgod, az alkalmazás online élő közvetítést kínál a Times Square-ről és a világ minden tájáról érkező több hírcsatornával, valamint a kulisszák mögötti felvételekkel.

Van egy hagyományosabb élő internetes közvetítés is a Times Square webhely.

ABC

Dick Clark újévi Rockin 'Eve 2021
ABC

Az ABC régóta tartó szilveszteri ünnepe, Dick Clark újévi Rockin ‘Eve-je, idén visszatér a műsorvezető, Ryan Seacrest, aki a Times Square-ről élőben sugároz, színésznő és társműsorvezető, Lucy Hale mellett. Más házigazdák New Orleansból (PózBilly Porter) és Los Angeles (Ciara popénekes), de a hangsúly a Times Square-en lesz, amint a labda leesik.

Feliratkozók AT&T TV most (Havi 55 dollár + hétnapos ingyenes próbaidőszak után), Fubo TV (Havonta 29,99 USD + háromnapos ingyenes próbaidőszak után), Hulu Live TV-vel (54,99 USD + havonta hét napos ingyenes próbaidőszak után), és YouTube TV (Hétnapos ingyenes próbaidőszak után havonta 64,99 USD) helyi idő szerint 20 órakor kezdődő adást nézhetik helyi ABC leányvállalatuk élő közvetítésének részeként.

NBC

Az NBC 2020-as szilvesztere
NBC

Az NBC 2020-as szilvesztere élőben közvetít a Times Square-ről is, visszatérő műsorvezető, Carson Daly mellett színésznő és Tánc a csillagokkal veterán Julianne Hough műsorvezetőjeként és DJ Stephen “tWitch” Boss of Az Ellen Degeneres Show mint speciális tudósító. A műsorban az X Ambassadors, Brett Eldredge, Ne-Yo, Leslie Odom Jr., Blake Shelton, Gwen Stefani és még sokan mások zenei fellépéseit mutatják be, a hagyományos labdajáték mellett.

Feliratkozók AT&T TV most (Havi 55 dollár + hétnapos ingyenes próbaidőszak után), Fubo TV (Havonta 29,99 USD + háromnapos ingyenes próbaidőszak után), Hulu Live TV-vel (54,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után), és YouTube TV (Havi 64,99 dollár hétnapos ingyenes próbaidőszak után) helyi idő szerint 22 órakor kezdődő adást nézhetik helyi NBC leányvállalatuk élő közvetítésének részeként.

CNN

CNN szilveszter
CNN

A CNN Anderson Cooper által vezetett szilveszteri adása az elmúlt években üdülési intézmény lett. Idén a CNN sztárja, Anderson Cooper visszatér a Bravo’s házigazdájával, Andy Cohennel Nézd meg, mi történik élőben. A két közeli barát dinamikája mindig szórakoztató, és a CNN közvetítésében John Mayer, Snoop Dogg, Patti Labelle, Kylie Minogue és Jon Bon Jovi fellépése és fellépése is szerepel.

A CNN tudósítói a világ minden tájáról érkeznek, de a labda leejtésekor a Times Square lesz a hangsúly.

A CNN közvetítése ingyen, 20 órai kezdettel nézhető CNN honlapja és az előfizetők számára élőben közvetíthető lesz Hulu Live TV-vel (54,99 USD + havonta hétnapos ingyenes próbaidőszak után), Sling TV (30 USD + havonta egy napos ingyenes próbaidőszak után), és YouTube TV (Havi 64,99 USD hétnapos ingyenes próbaidőszak után).


Az idei szezonban elutazik a szülőhazájától, és továbbra is szeretné közvetíteni karácsonyi kedvenceit? Ha a régióspecifikus tartalom földrajzi megszorításaiba ütközik, fontolja meg VPN használatával. Valójában nagyon könnyű. Ajánljuk az ExpressVPN használatával. Csak töltse le és telepítse, és csatlakozzon a saját országában található szerverhez, és hozzáférnie kell a normál streaming tartalmához.
Source link


86 Views 0 Ratings Rate it