Hogyan nézhetjük meg a „Jeopardy!” Utolsó epizódjait Alex Trebekkel

Avatar Gadam | 2021.01.03. 20 Views 0 Likes 0 Ratings

20 Views 0 Ratings Rate it

Illusztráció a Jeopardy utolsó új epizódjai című cikkhez!  Házigazda: Alex Trebek

Fénykép: Ringo Chiu (Shutterstock)

Bár régóta Jeopardy! műsorvezető Alex Trebek 2020. november 8-án hunyt el, a gameshow rajongói még mindig képesek elkapni ismerős arca a tévében. Tekintettel arra, hogy mennyire előre készül a műsor felvétele, az elmúlt két hónap epizódjai szinte meg is lettek mindez újdonság volt – olyan érzés, mintha Trebek még mindig odakint lenne, a reklámszünetekben a versenyzőkkel táncol.

Sajnos az új epizódok kínálata, amelyben Trebek szerepel a házigazdájaként Jeopardy! megfogyatkoztak, és egy utolsó műsorhét maradt számunkra. Így nézheti meg őket, valamint néhány más módon emlékezhet a popkultúra ikon örökségére.

Hogyan lehet megnézni Trebek utolsó epizódjait Jeopardy!

Eredetileg a Jeopardy! házigazdája Trebek karácsonykor kellett volna sugároznia– 2020. december 25-én, de az ütemterv megváltozott az „előre látható elővásárlások miatt” az ünnepek körül, A Wrap jelentések. Ehelyett 2020. december 21-től2021. Január 1-ig a játékbemutató két hetes ismétlést sugárzott, amelyek közül néhány Trebek kedvenc epizódjai szerte a világon.

De ez a hét az – ezúttal valóban. Az utolsó új epizódok Jeopardy! Trebek közreműködésével indul A hét hétfőtől péntekig, az utolsó műsor január 8-án, pénteken kerül bemutatásra. A váratlan ütemezési változtatások mellett egy a Sony képviselője azt mondta, hogy Trebeké Az epizódok utolsó hetét hátráltatták „annak érdekében, hogy rajongói millióinak esélyt adjon arra, hogy láthassák utolsó fellépéseit.

A hét január 4-én, hétfőn kezdődik, „erőteljes üzenettel az ajándékozás évadjáról”, péntekét pedig „különleges tisztelettel adózik annak az embernek az életében és munkájában, aki ügyesen, stílusosan és kifinomultan vezette Amerika kedvenc vetélkedőjét. 36 év + ”, a Sony képviselője mondta a Wrap.

Jeopardy! továbbra is a szokásos időben és a hálózati tévében fog sugározni – ez azt jelenti, hogy a legtöbb embernek képesnek kell lennie arra, hogy antennán keresztül is elkapja a műsorokat, még akkor is, ha nincs kábel vagy élő TV streaming szolgáltatás, például a Hulu Plus. A részletekért ellenőrizze a helyi listákat.

Az emlék megemlékezésének egyéb módjai

Ha az utolsó epizódokat nézem Jeopardy! nincs elég kedve, íme néhány más módszer, amellyel megjelölheti a popkultúra korszakának (és legendájának) végét:


Source link


20 Views 0 Ratings Rate it