Hogyan nyitható meg egy PST fájl a Microsoft Outlook programban

Avatar Gadam | 2020.12.28. 423 Views 0 Likes 0 Ratings

423 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Microsoft Outlook logó

Ha egyetlen e-mailt szeretne letölteni egy biztonsági mentési fájlból, akkor a teljes e-mail fájl importálása az Outlookba időigényes túlterhelés. Így nyithat meg egy PST fájlt a Microsoft Outlook alkalmazásban, és böngészhet a tartalomban, importálás nélkül.

Az e-mailek biztonsági mentése PST fájlba jó módszer hosszú távú e-mail archívum létrehozására és helytakarékosságra az e-mail fiókjában. De az egyik lehetséges hátrány az, hogy nem nyilvánvaló, hogyan lehet egy PST-fájlban lévő egyes e-maileket elérni a teljes fájl importálása nélkül.

Szerencsére az Outlook lehetővé teszi a PST fájl megnyitását importálás nélkül, így böngészhet a tartalomban, mintha csak egy mappa lenne. Elolvashatja az üzeneteket, másolhatja vagy áthelyezheti őket a fiókjába, törölheti, válaszolhatja, továbbíthatja, létrehozhat egy feladatot vagy értekezletet, és bármi mást tehet a hagyományos e-mailekkel.

Először nyissa meg a Microsoft Office alkalmazást, kattintson a „File” gombra, majd válassza az Open & Export> Open Outlook Data File lehetőséget.

Outlook "Nyissa meg az Outlook adatfájlt" választási lehetőség.

Keresse meg a megnyitni kívánt PST fájlt, majd kattintson az „OK” gombra.

Az ablak fájlválasztó párbeszédpanel.

A PST a navigációs panel alján jelenik meg, mint „Outlook Data File”.

Az Outlookban megjelenített .pst fájl.

Böngésszen a PST mappáiban, mint az Outlook bármely más mappájában. A fájlt nyitva hagyhatja, ameddig csak akarja, még akkor is, ha bezárja és újra megnyitja az Outlook programot. Ezáltal a biztonsági mentési fájlok nagyon hasznosak a beérkező levelek számának csökkentése érdekében, mivel a PST fájlban lévő üzenetek csak abban a fájlban léteznek, nem az online fiókjában.

Mi a különbség az Outlook PST és OST fájljai között?

Ha több PST fájl van megnyitva, vagy ha emlékeztetni szeretné magát a fájlra, megváltoztathatja a nevét az alapértelmezett „Outlook Data File” -ról valami értelmesebbre

Kattintson a jobb gombbal az „Outlook Data File” elemre, és válassza a menüből az „Data File Properties” lehetőséget.

A "Adatfájl tulajdonságai" menüpontot.

Kattintson a „Speciális” gombra.

A "Fejlett" opció "Outlook adatfájlok tulajdonságai".

Módosítsa a „Név” mezőt értelmesebb névre.

A "Név" tulajdonság az adatfájlban.

Ez nem nevezi át a PST fájlt, csak az Outlookban megjelenített nevet.

A „Jelszó módosítása” gombra kattintva jelszóval is védheti PST fájlját.

A "Jelszó módosítása" választási lehetőség.

Ez megnyitja a „Jelszó módosítása” párbeszédablakot, ahol jelszót adhat meg. Így senki sem tudja megnyitni a fájlt a jelszava nélkül.

A jelszó párbeszédet nézi.

Itt adjuk meg a szokásos figyelmeztetést: Ha elveszíti a jelszavát, akkor elveszíti a hozzáférését a PST tartalmához, ezért ügyeljen arra, hogy valahol biztonságban tartsa a jelszavát, például egy jelszókezelő.

Kattintson a „Jelszó módosítása” párbeszédpanelen az „OK” gombra …

A "rendben" gombra az Outlook Data File Advanced panelen.

… Majd az OK gombra a következő két panelen.

A "rendben" gombra az Outlook adatfájl tulajdonságai panelen.

Az „Outlook Data File” -nak most úgy hívják, hogy átnevezte.

Az átnevezett adatfájl.

Ha már nem kell látnia a PST fájlt, akkor annak eltávolítása ugyanolyan egyszerű, mint a hozzáadása. Kattintson a jobb gombbal a fájl nevére, majd válassza a „Bezárás [Folder Name]. ”

A "Bezárja az adatfájlt" menüpontot.

A Microsoft Outlook emlékezni fog arra, hogy megváltoztatta-e a nevet, így ha bezárja a PST-t, és a jövőben újra megnyitja, akkor az a név lesz, amelyet megváltoztatott, és nem az „Outlook Data File” kifejezésre.[ad_2]
Source link


423 Views 0 Ratings Rate it