Hogyan olvassuk el a Kindle könyveket a számítógépen vagy egy weboldalon

Avatar Gadam | 2021.03.21. 167 Views 0 Likes 0 Ratings

167 Views 0 Ratings Rate it

Hátrahagyta a Kindle olvasót? Nem probléma – továbbra is elolvashatja e-könyveit szép nagy képernyőn, anélkül, hogy elveszítené olyan funkciókat, mint a jegyzetek, könyvjelzők és kiemeli. Így olvashatja el a Kindle könyveket bármely Windows 10 PC, Mac vagy asztali böngészőn.

Olvassa el a Kindle könyveket bármely asztali böngészőben

Először beszéljünk a Kindle Cloud Readerről. Ez az Amazon online e-könyvolvasója, amely hozzáférést biztosít minden könyvhöz, amelyet az Amazon Kindle-fiókjával vásárolt.

A kezdéshez keresse fel a A Kindle Cloud Reader webhelye egy asztali böngészőben a Windows, Mac vagy Linux számítógépen. Itt jelentkezzen be az Amazon-fiókjával.

Azonnal meglátja a Kindle könyvtár összes e-könyvét (kivéve a Kindle-fiókjába feltöltött dokumentumokat).

Most kattintson egy e-könyvre, hogy azonnal megnyissa a böngészőben. Ha ezt a könyvet már egy másik eszközön olvasta, a Kindle Cloud Reader onnan folytatja, ahol abbahagyta.

A tetején megjelenik egy eszköztár, amely könyvjelzők és jegyzetek hozzáadásának lehetőségeit kínálja. A tartalomjegyzéket itt is megtekintheti.

A teljes könyvolvasó felület testreszabható. Kattintson az „Aa” gombra a betűtípus, a betűméret, a háttér, a térköz és egyebek módosításához.

Ezután mindössze annyit kell tennie, hogy a nyílgombokkal megváltoztatja az oldalakat. Használhatja a könyv felületén található nyílgombokat is.

És ez az. Miután befejezte az olvasást, csak csukja be a fület és folytassa. Az olvasási folyamat szinkronizálásra kerül a fiókjával. Amikor legközelebb átveszi a könyvet a Kindle-en, kap egy lehetőséget arra, hogy átugorjon arra az oldalra, amelyet a Kindle Cloud Readerből hagyott abba.

Olvassa el az e-könyveket a Kindle alkalmazás használatával Windows és Mac számára

A Kindle Cloud Reader nagyszerű, ha egy csipetnyi helyzetben van. De ha azt tervezi, hogy rendszeresen olvas könyveket a számítógépén, akkor a legjobb, ha letölti a dedikált Kindle alkalmazást Windows vagy Mac rendszerre.

Először nyissa meg a Kindle Apps oldal és az alkalmazás letöltéséhez kattintson a „Letöltés PC-re és Mac-re” gombra.

A telepítés után nyissa meg az alkalmazást, és jelentkezzen be az Amazon-fiókjával.

Mostantól meglátogatja könyvtárának összes e-könyvét. Kattintson duplán egy könyvre az olvasás megkezdéséhez.

Alapértelmezés szerint a Kindle olvasási nézete sok felesleges képernyő-ingatlant használ fel, így az oldal mindkét oldalán margóköz marad.

Először azt javasoljuk, hogy engedélyezze a Két oldal nézetet az eszköztáron. Ezután kattintson az „Aa” gombra, és növelje az „Oldalszélesség” értéket a legmagasabb szintre.

Most a könyv valójában az egész képernyőt (vagy ablakot) elfoglalja.

A könyvben navigálhat görgetési mozdulatokkal, a képernyőn megjelenő gombokkal vagy a billentyűzet nyílgombjaival. Miután elkészült egy könyv olvasásával, kattintson a „Könyvtár” gombra a visszatéréshez.


Nem csak az Amazonra korlátozódik, amikor könyveket olvas a Kindle-on. tudsz bármilyen e-könyvet átadhat (beleértve az ePub vagy PDF fájlokat) a Kindle-ra a Caliber alkalmazás segítségével.

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan lehet bármilyen e-könyvet átvinni Kindle-re a Caliber használatával
Source link


167 Views 0 Ratings Rate it