Hogyan teszteljük a Microsoft Outlook jövőbeli megjelenését

Avatar Gadam | 2021.01.08. 40 Views 0 Likes 0 Ratings

40 Views 0 Ratings Rate it

A Microsoft Outlook és e-mail alkalmazásai Windowson, Macen és az interneten a következő hónapokban nagy változásokon mennek keresztül a vállalat „One Outlook” kezdeményezésének részeként. Miért várna mégis? Előzetes képet kaphat arról, hogy mivé válik az Outlook-élmény most.

Idén később számíthat arra, hogy a Microsoft egységesíti a felhasználói élményt a Mac, a Windows és az Internet Outlook alkalmazásaiban, valamint a Windows 10 rendszer Mail és Naptár alkalmazásaiban. Ezután 2022-ben ezek az alkalmazások új „Monarch” kliensre váltott, vagyis ugyanazt az alkalmazást fogja használni minden platformon.

Alapján Windows Central, A Microsoft szerint az új Monarch kliens több operációs rendszer szintű integrációt ad hozzá a Windows és a Mac számára, beleértve az „offline tárhelyet, a célok megosztását, az értesítéseket”, így az új Outlook natív alkalmazásnak fogja érezni magát minden használt asztali operációs rendszerben vagy webböngészőben. .

Ezeknek a változásoknak a bevezetése lassú lesz, de az új, platformokon átnyúló felület előnézetét megtekintheti az új Mail Progressive Web App (PWA) ma telepítésével.

Az Outlook PWA telepítése az Edge Chromiumra:

  1. Nyissa meg az outlook.com oldalt.
  2. Kattintson a gombra „…” menü megnyitásához
  3. Kattintson az Alkalmazások elemre, „Telepítse ezt a webhelyet alkalmazásként.”
  4. A PWA a telepítés befejezése után nyílik meg.

A Google Chrome-on:

  1. Nyissa meg az outlook.com címet egy új lapon.
  2. Kattints a „+” gombra az URL-sáv jobb szélén (ez eltarthat néhány percig, amíg megjelenik. Próbáljon rákattintani az URL-sávra, ha nem jelenik meg).
  3. Kattintson a gombra “Telepítés” amikor megkérdezi.

A Windows 10 Mail és Calendar alkalmazásaihoz képest az Outlook PWA megjelenése sokkal egyszerűbb. Hiányzik azok a vizuális testreszabási lehetőségek, amelyeket az Outlook vad módokon történő módosításához használhat, de sokkal tisztább, és ugyanazokat az e-mail funkciókat, valamint a Naptár és a Teendők listanézeteket tartalmazza. A hasonlóságnak sokkal könnyebbé kell tennie az áttérést a PWA-ra – vagy végül a különféle Outlook és Mail alkalmazások új felhasználói felületére még ebben az évben.

A Test Drive című cikk illusztrációja A Microsoft kitekint a jövő megjelenésére

Pillanatkép: Brendan Hesse

Az Outlook PWA könnyen elérhető parancsikonokat is tartalmaz más MS alkalmazásokhoz, például a Word, a OneDrive, a One Note, a Meet és a Skype. Akár az Xbox Live és Skype fiókokat is kezelheti a profilbeállításokból, ha ugyanazt az e-mail címet használják.

Ez már sokkal erőteljesebb felszíni szintű integráció az MS ökoszisztémájába, és kíváncsi vagyok, hogyan fog bővülni, ha a Monarch 2022-ben elindul.


Source link


40 Views 0 Ratings Rate it