A linkelőnézetek bekapcsolása a jelben (vagy kikapcsolás)

Avatar admin | 2021.01.08. 17 Views 0 Likes 0 Ratings

17 Views 0 Ratings Rate it

Linkelőnézet a Signal alkalmazásban
Justin Duino

A jel összpontosíthat az adatvédelemre és Titkosítás, de gazdag funkciókat tartalmaz más üzenetküldő alkalmazásokban, például a WhatsAppban és az iMessage-ben. Az egyik ilyen szolgáltatás a linkek előnézete. Így kapcsolhatja be vagy ki a linkek előnézetét, ideértve az egyes üzeneteket is.

A linkelőnézetek előállításához a Signal alkalmazás adatvédelem-javító proxyt használ – az Ön által megtekintett webhely soha nem is látja az IP-címét. A linkek előnézete minden webhelyen támogatott, amely tartalmazza HTTPS titkosítás.

A linkelőnézetek engedélyezése vagy letiltása a Signal szolgáltatásban

Kezdje azzal, hogy megnyitja a „Signal” alkalmazást iPhone vagy Android okostelefon.

Nyissa meg a "Jel" kb

Ezután koppintson a profilképére, az avatarjára vagy a felhasználónevének kezdőbetűire, amelyek az alkalmazás bal felső sarkában találhatók.

Koppintson az avatarra a bal felső sarokban

Válassza az „Adatvédelem” opciót a túlcsorduló menüből.

Válaszd ki a "Magánélet" választási lehetőség

Végül kapcsolja be vagy ki a „Link előnézete előállítása” beállítást.

Kapcsolja be (vagy ki) a "Linkelőnézetek létrehozása" választási lehetőség

Most visszaléphet a Signal alkalmazás kezdőképernyőjére, és megnyithat egy beszélgetést. Amikor legközelebb elküld egy webhelyet valakinek, az automatikusan hozzáad egy linkelőnézetet, vagy csak az URL-t küldi el, attól függően, hogy engedélyezte-e vagy letiltotta a „Linkelőnézetek előállítása” beállítást.

Jegyzet: A linkelőnézetek be- és kikapcsolása nem befolyásolja a mások által küldött üzeneteket. Ha a másik oldalon lévő személy letiltja vagy eltávolítja a linkek előnézetét, akkor nem jelennek meg a telefonján.

Hogyan lehet eltávolítani az egyes link-előnézeteket a Signal-ban

A Signal linkelőnézeteinek nem kell mindennek vagy semminek lenniük. Ha úgy dönt, hogy bekapcsolja a „Linkelőnézetek előállítása” funkciót, akkor az egyes üzenetek elküldése előtt eltávolíthatja az előnézeteket.

A korábbiakhoz hasonlóan kezdje el a „Signal” alkalmazás elindításával iPhone vagy Android okostelefon.

Nyissa meg a "Jel" kb

Ezután válasszon ki egy beszélgetést, vagy indítson új egyéni vagy csoportos csevegést az alkalmazás jobb felső sarkában található ceruza ikon megérintésével.

Válasszon ki egy beszélgetést

Érintse meg az „Új üzenet” szövegmezőt, és illesszen be egy URL-t.

Illesszen be egy linket a "Új üzenet" szövegdoboz

A link fölött megjelenik egy előnézeti kép és szövegrészlet. Eltávolításához érintse meg az előnézet mező jobb felső sarkában található „X” ikont.

Koppintson a "x" ikon található az előnézeten

Most már elküldheti a linket az előnézet nélkül a kék nyíl gomb megérintésével.

Küldje el az üzenetet a kék nyíl gomb kiválasztásával

Az URL-t linkelőnézet nélkül küldjük el.

A link előnézet nélkül kerül elküldésre

ÖSSZEFÜGGŐ: Hogyan (és miért) titkosítsa a szöveges üzeneteket




Source link


17 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok