Hol a menü? A Play Áruház új felületének használata Androidon

Avatar Gadam | 2021.04.08. 390 Views 0 Likes 2 On 1 Rating

390 Views 2 On 1 Rating Rate it

google play áruház új felhasználói felületüzenet

Nem ritka, hogy a Google frissíti Android-alkalmazásainak felhasználói felületét – beleértve a A Play Áruház. A 2021 elején végrehajtott változtatás számos menüpontot, amelyet érdemes elérnie, sokkal kevésbé nyilvánvaló helyre helyezi. Megmutatjuk, hol keressen.

2021 áprilisában megkezdődött a Google enyhe újratervezést görgetve a Play Áruházba Androidon. A többi Google-alkalmazáshoz hasonlóan a főmenüt is áthelyezték a korábban a bal felső sarokban található háromsoros „hamburger” gombról a felhasználói profil ikonra, amely a keresősávban található.

ÖSSZEFÜGGŐ: Google Play Áruház és Google Store: Mi a különbség?

Bár ez egy kis vizuális változás – egyszerűen eltávolít egy ikont -, nagyon nagy különbség van az alkalmazásban való navigáció működésében. Most ki kell képeznie magát, hogy máshová menjen, hogy ellenőrizze az alkalmazásfrissítéseket, megnézze a könyvtárat és elérje a beállítások menüt.

Amikor az új felhasználói felület kijön az eszközére, észreveszi, hogy a régi hamburger menü ikon (három vízszintes vonal) elhalványult. Ha megérinti, megjelenik az alább látható üzenet, utasítva, hogy koppintson a profil ikonjára. A régi kicsúsztatható menü ezek után megszűnik.

új felhasználói felület bevezető üzenet

Mostantól az Android Play Play Store alkalmazásának menüjéhez való hozzáféréshez meg kell érintenie a profil ikonját a keresősáv jobb oldalán.

koppintson a profil ikonjára

Ez kibővíti a menüt az összes olyan lehetőséggel, amelyet szokott látni. Ide tartoznak a „Saját alkalmazások és játékok”, a „Könyvtár” és aKifizetések & Előfizetések, „Beállítások”, a Játssz pontokat információk és egyebek.

új menü UI

Ez az! Ez látszólag kicsi változás, de mindenképpen meg kell szokni. Ha sokat használod ezt a menüt, akkor valószínűleg kialakult némi izommemória a régi helyhez. Az un-edzés most kezdődik.

ÖSSZEFÜGGŐ: Mik azok a Google Play pontok, és hogyan használja őket?
Forrás link


390 Views 2 On 1 Rating Rate it