Hol található a Netflix új, csak hangos üzemmódja Androidon

Avatar Gadam | 2020.12.29. 37 Views 0 Likes 0 Ratings

37 Views 0 Ratings Rate it

[ad_1]

Illusztráció a Hol található Netflixs új, csak hangos üzemmódhoz című cikkhez Androidon

Fénykép: Allmy (Shutterstock)

A Netflix jelenleg egy speciális, csak audio módot tesztel mobilalkalmazásai számára – konkrétan az Android számára. Wez nem garantálja, hogy a mindig hasznos funkció stabil kiadásban látja majd a napvilágot, ígéretes, aHa szerencséd van, akkor most kipróbálhatja a funkciót.

Teljesen megértem, hogy csúfolod azt az ötletet, hogy egy filmet nézés helyett „meghallgatsz”, hidd el. Nekem is ugyanaz a reakcióm lett volna, de ezt technikai szerkesztõ koromban folyamatosan csináltuk. Egy rakás Maximális PC a munkatársak a napot a laboratóriumban töltötték, mindenféle benchmark tesztet lefuttatva, különféle alkatrészeket építve (és feltörve), valamint korlátlan szállítódobozokat csomagolva és kicsomagolva. Feltettük volna a filmeket, hogy eltöltsük az időt, de nem mintha csak le tudnánk bukkanni és megnézni őket. Szarunk volt.

Elveszett bármi a csak hangos élményből? Nyilvánvalóan igen, de ha olyan filmről van szó, amelyet Ön már eléggé ismert, elveszíti a látványt – vagy csak időről időre ellenőrzi őket, vagy a kedvenc jelenetek után pillant. ekkora üzlet. Láthatom, hogy ugyanez igaz, ha úton van, és szeretne valami izgalmasabbat hallgatni, mint a rádió (vagy kedvenc podcastjaid). Miért ne tenné fel kedvenc filmjét? És sHa nem streamel videót, akkor sokkal kevesebbet kellene használnia az értékes mobil adatkorlátról (elméletileg).

Annak ellenőrzéséhez, hogy jogosult-e a Netflix csak hangos próbaverziójára, meg kell győződnie arról, hogy legalább az Android alkalmazás 7.84.1 (28 35243-as verziója) verzióját futtatja. Ezt könnyű ellenőrizni a Google Play Áruházban; csak érintse meg „Az alkalmazásról” és görgessen lefelé, amíg meg nem jelenik a verziószám az App info alatt.

Ha teheti, próbáljon meg regisztrálni a Netflix bétára az alkalmazás listájának alján. Tele volt, amikor ellenőriztem, de ha be tudsz jutni, akkor csak növeli annak esélyét, hogy kiválasztanak téged az ilyen típusú korlátozott kiadású funkciók tesztelésére.

Egy szó erről: Mivel a Netflix csak hangos üzemmódja szerveroldali feloldás, előfordulhat, hogy nem látja az alkalmazásában, még akkor sem, ha a legfrissebb verziót futtatja. Ha jogosult vagy rá, akkor nagyon gyorsan tudni fogod, ha bármit felveszel, hogy megtekinthesd a Netflixen. A nézet tetején, közvetlenül a szünet gomb felett, megjelenik egy lehetőség a videó be- és kikapcsolására.

Illusztráció a Hol található Netflixs új, csak hangos üzemmódhoz című cikkhez Androidon

Pillanatkép: David Murphy

Nincs ilyen lehetőségem, ezért megkapom a fent látható rendes képernyőt. (Emellett a Netflixet is hibáztathatja azért, mert nem engedélyezett képernyőképeket a tartalmáról.)

Ha hozzáfér a funkcióhoz – szerencsés, akkor a Netflix Beállítások képernyőjén egy vadonatúj lehetőséget is talál. A módosított alatt Videó és audio lejátszás kategóriában az Alkalmazásbeállítások között kiválaszthatja, hogy a Netflix mikor állítsa be alapértelmezés szerint a csak hangos üzemmódot: Mindig, soha, vagy amikor észleli, hogy fejhallgatót vagy külső hangszórót használ.

Nem tudjuk, hogy a Netflix mikor terjeszti ezt a funkciót mindenkinek, ha valaha is így lesz, de ha ez megváltozik, visszajelezzük. Alig várom, hogy megnézzem a funkciót, mivel alig várom, hogy filmeket élvezhessek anélkül, hogy értékes adatokat pazarolnék azokban a pillanatokban, amikor órákig nem tudok rögzülni a képernyőn.

[ad_2]
Source link


37 Views 0 Ratings Rate it