Itt van 8 fantasztikus YouTube-csatorna a háttérben – Tekintse át a Geek-et

Avatar admin | 2021.01.11. 15 Views 0 Likes 0 Ratings

15 Views 0 Ratings Rate it

Három YouTube-csatorna képernyőképeinek kollázsa: ChilledCow, Cryo Chamber és SuperRedGames
Suzanne Humphries

Akár dolgozol, olvasol, takarítasz, tanulsz, vagy csak a falat bámulod, néha jó, ha egy kis zaj hallatszik a háttérben, hogy társaságban maradj. Szerencséd van egy csomó fantasztikus YouTube-csatornával, amelyek nagyszerűek a háttérben, miközben valami mással van elfoglalva.

Itt egy kicsit belefoglaltunk mindent, így remélhetőleg találhat valamit, ami megfelel az igényeinek. Egyesek kedvelhetik a zenét vagy a környezeti zajokat, míg mások inkább a beszélgetést vagy valami kicsit strukturáltabbat szeretnek, és mindez megvan. A listánkban minden elég könnyed, és ugyanolyan jól fog működni, függetlenül attól, hogy a fókuszra hangolsz, vagy valami szórakozást keresel egy kis szünet alatt.

Kiváló nemzetközi vinil-keverékek: My Analog Journal

Ha szereti a zenét, de szüksége van egy kis kikapcsolódásra a jól megszokott lejátszási listán, merészkedjen át erre: My Analog Journal. A laza csatornát egy Zag nevű bakelitgyűjtő működteti, és „ritka barázdákat tár fel vinilen”. Tele van zamatos készlettel a világ minden tájáról származó országból és régióból (múltból és jelenből) Csehszlovák Jazz, Női japán énekesek a 80-as évekből, és Közel-keleti barázdák.

Alkalmanként vannak vendéglátók is, amelyek csak tovább finomítják a csatorna egyedi és teljesen fantasztikus hangzását. A videók jól előállított hangulatúak, az összes dalnév és időbélyeg szerepel a megjegyzésekben. A DJ-k bemutatják az egyes bakelitek borítóját is, amelyek szórakoztatóak és hasznosak abban az esetben, ha úgy dönt, hogy szeretne másolatot találni a saját bakelit könyvtárad. A videók mind zenék, beszélgetés nélkül. Semmi, csak a jól gondozott készletek.

Azok számára, akik jobban szeretik a kimondott szót: CrashCourse

Értjük. Néha a zene túl félelmetes és zavaró ahhoz, hogy közben dolgozzon. Ezért javasoljuk John és Hank Green’s-t Gyorstalpaló. Nos, ez és szórakoztatóan oktató. A csatornán harapásméretű oktatási videók találhatók, amelyek a biológiától és a kémia, valamint a filozófia és a mesterséges intelligencia között minden tantárgyat átfognak.

A CrashCourse jól elkészített és érdekes, az oktatók hozzáértőek és könnyen meghallgathatók. A csatorna nagyon jó, ha csak arra vágyik, hogy valaki a háttérben beszéljen, de valóban nagyszerű forrás is, ha valami újat próbál megismerni.

Hatalmas hangképek: Cryo kamra

Ja, ez igaz. Hatalmas hangképek. Cryo kamra a hosszú területeken zajló hosszú és lassan haladó szonikus utazások csatornája. A csatornán szereplő dalok és keverékek sötét környezeti témájúak, olyan témák köré összpontosítva, mint a Lovecraft mythos, Cyberpunk hangulat, vagy sötét környezeti Gótikus kórusok és ősi kultuszok.

A csatorna hanghatásokat és hangokat használ, nem pedig az optimista zene vagy a kimondott szó, és a hangzásképei remekül használhatók, miközben bármilyen típusú feladatra koncentrál. A Cryo kamrát a Game and Dungeon Masters is rendszeresen használja Várbörtönök és Sárkányok vagy Cthulhu hívása RPG kampányok a magával ragadó és éteri élmény érdekében.

Chill Lofi hip-hop: ChilledCow

Valószínű, hogy ha az elmúlt években háttérzene után kutattál a YouTube-on, valószínűleg belefutottál egy élő lofi hip-hop videóba, amin egy aranyos kis anime gif látható, loop-on. Hűtött tehén az egyik legnépszerűbb lofi lehetőség a YouTube-on, és jó okkal. A csatornán általában legalább egy élő lofi közvetítés folyik (ha nem kettő vagy három), de számos rendszeres, nem élő lofi videó is otthont ad neki.

A Lofi hip-hop videók nagyon hidegek és alacsony kulcsúak, dalszövegek és sok rajongás nélkül. A ChilledCow csatornája a következetesen jól gondozott videókról ismert, amelyek dalai könnyedén beáramlanak a zökkenőmentes hallgatási élmény érdekében. És egy kis érintőn a lofi videóknak vannak más változatai is, köztük az is Csillagok háborúja témájú.

Narratív kaland: kritikus szerep

Ha ez a történet vagy a kaland, amit keres, Kritikus szerep itt van, hogy megmentse a napot. Mi vagyunk nagy rajongói Kritikus szerep itt a Review Geeknél, és a jól produkált tényleges játék Várbörtönök és Sárkányok kampányok a legjobbak az országban. A Dungeon Master (DM) és a játékosok mind barátok és profi hangszínészek (beleértve a csodálatos Laura Bailey-t és Ashley Johnsont is) Az utolsó közülünk hírnév), akik nem félnek kölcsönadni tehetségüket karaktereiknek.

Matt Mercer, a csoport régóta működő DM-je szintén minden kampány ragyogó és végtelenül kreatív írója. Jelenleg a csoport második kampányán van, címmel A Hatalmas Nein, és 120 négyórás foglalkozást játszott (még rengeteg a láthatáron). Az első kampányukban 115 munkamenet is zajlik, Vox Machina, ami azt jelenti, hogy több mint elegendő van a meghallgatásra, és egy életre szóló, megragadó kalandok vannak, amelyekre ráakad. Mi mást tehetnél igazán kérni?

Videojátékos zenei keverékek: SuperRedGames

A videojátékokban található zene kifejezetten a játékosok játékba merítéséhez és a segítségükre van összpontosítson a feladatokra, így ez természetes választás a háttérzene számára akkor is, ha éppen nem játszik játékot. SuperRedGames több tucat videofilmet tartalmaz, amelyek keverednek a legismertebb új és klasszikus videojáték-számokkal.

Minden videó tartalmazza a benne szereplő dalok listáját, nevüket és időbélyegüket. A SuperRedGames szórakoztató keverékeiben szereplő videojátékok közé tartozik néhány Állatok mehetnek át, Final Fantasy X, Feltérképezetlen 3, Luigi kúriája, Super Mario 64, A Kolosszus árnyéka, Xenoblade Chronicles, Minecraft, Skyrim, Pokemon Omega Ruby, Fable 2többek között.

Vicces és könnyelmű káosz: jó mitikus reggel

Néha a tökéletes háttérzaj az, hogy két jó barát viccelődik egymással és furcsa ételeket eszik. Rhett és Link pontosan ezt csinálják Jó mitikus reggel. A fiúk első osztály óta ismerik egymást, és egész életen át tartó barátságuk (és a kötelező könnyed káosz) éppen ez teszi a csatornát annyira baromi elbűvölővé.

A tipikus epizódok olyan dolgokat tartalmaznak, mint az ízvizsgálatok, a bruttó ételkészítmények, a nemzetközi ételek és a különböző termékmárkák megkülönböztetése. Videóik többsége ételközpontú, bár időnként játékokat, kísérleteket végeznek vagy furcsa termékeket próbálnak ki. A videóknak valójában nincsenek cselekményeik, kötetlenek és íratlanok, így zónázhatsz vagy nevethetsz.

Klasszikus zenei lejátszási listák: HALIDONMUSIC

Talán kiváló ízlésű ember vagy. Ha inkább a klasszikus zene, akkor inkább szánjon rá egy pillanatot a megnézésre HALIDONMUSICcsodálatos klasszikus zenei lejátszási listái. A csatorna kiterjedt videokollekcióval rendelkezik, a lehetőségek átfogják a X zeneszerző legjobbja gondosan kurált videókra,Klasszikus zene olvasásra. ” Szilárd választás a komolyzene kedvelői és akik agy-vonzó zenét keresnek, hogy hallgassanak tanulás közben.
Source link


15 Views 0 Ratings Rate it

  • Minden jog fenntartva 2019-2020. Hogyankészítsek.Hu Impresszum Adatkezelési szabályok