Játssz, amíg tudsz – Tekintse át a Geek-et

Avatar Gadam | 2020.12.31. 18 Views 0 Likes 0 Ratings

18 Views 0 Ratings Rate it

Digitális farm „FarmVille” logóval
Zynga

Túl sok időt töltöttél az eredeti játékával? Farm Ville visszafelé fénykorában? Nos, most van az utolsó esélye, hogy bekapcsolja az utolsó pillanatban a retro gazdálkodást eredeti Farm Ville ma (december 31.) után leáll, és amikor már nem működik beköszönt az új év. Az írás mindig a falon volt, tekintettel Flash közelgő halálára. De cselekedj most, ha szeretnél egy kis nosztalgiát.

Hiszed vagy sem, Farm Ville tizenegy éves. Még meglepőbb, hogy továbbra is játszhat az eredeti játékkal – legalább még egy napig. Zynga, a mögöttes társaság Farm Ville, már tavaly novemberben leállította az alkalmazáson belüli vásárlásokat. És nem mintha az egész játékkoncepció meghalt volna; Farm Ville már több folytatása van. De nem egyformák.

De úgy érzi, hogy vége a korai internetnek, és különösen a korai Facebook-napoknak. Tizenegy évvel ezelőtt nem volt sok tennivaló vagy látnivaló a Facebookon, és Farm Ville szinte AZ volt az oka, hogy meglátogassák a helyszínt. Ha barátainak piszkálót küldött, csak annyi mulatságot nyújtott. A játék korlátai beépítve a napi látogatások ösztönzésére és a készpénzköltés iránti vágyra elég gyorsan elindultak. És nem sokkal később lezuhant.

Ha szívesen emlékszik a gazdaságára, és még egyszer utoljára szeretné betakarítani, menjünk most. Túl késő lesz, amikor elérkezik az új év.

Forrás: Zynga keresztül Engadget
Source link


18 Views 0 Ratings Rate it