Játssz ingyen a Disney Big Hero 6 rövidítésével a GeForce-on MOST, mielőtt elmúlna – Nézd át a Geek-et

Avatar Gadam | 2021.01.29. 147 Views 0 Likes 0 Ratings

147 Views 0 Ratings Rate it

Pillanatkép a Baymax Dreams of Fred's Glitch-ről
NVIDIA

A GeForce NOW-ot ma reggelig kizárólag PC-játékok streamingjére használták olyan platformokra, ahol az említett játékok nincsenek telepítve. Úgy tűnik azonban, hogy az NVIDIA érdekelt a platformok képességeinek kibontásában. Egy új Disney rövidfilm, amely alapján Nagy hős ma eléri a GeForce-ot, hozzáadott interaktivitással, a teljesen digitális Sundance Filmfesztivál.

Baymax Dreams of Fred’s Glitch egy 5 perces rajzfilm, amely lehetővé teszi a néző számára, hogy érintőképernyőn keresztül interakcióba léphessen az eseményekkel. A beállítás kissé furcsa: Big Hero Six ‘Fred rezidens goofball Fred egy digitális világban van, amely Baymax robotjában ül. Az TRON-szerű folyamat olyan hibát hozott létre, amely gyorsan megrontotta a rendszert. A film főszereplőjének, Hirónak (azaz a néma szerepben lévő játékosnak) koppintania kell a képernyőn, hogy megoldódjon a hiba és megmentse a napot.

A bemutató nem sok játék, kb Sárkányfészke az interakció szintje. Nincs oka annak, hogy mondjuk egy mobil játékkal ne csinálhatná ugyanezt, bár a streaming rendszer karaktermodelljei szépek és élesek. Furcsa módon úgy tűnik Baymax Dreams of Fred’s Glitch csak a GeForce NOW böngészőalapú iPhone / iPad verzióján érhető el, annak ellenére, hogy a rendszer eredendően többplatformos és csak nemrég érkezett az Apple készülékekre. Nem jelenik meg a keresésben vagy a könyvtárakban PC-n, Androidon vagy más alkalmazásokban.

Ha meg szeretné nézni, telepítse a GeForce NOW webklienst iPhone-ra vagy iPad-re azáltal, hogy meglátogatja beta.play.geforcenow.com. Miután bejelentkezett, keresse meg a „Baymax” szót a játéklistában, hogy hozzáadja a könyvtárához. Az NVIDIA szerint „korlátozott ideig” elérhető, feltehetően valamikor a fesztivál február 3-i vége után tűnik el.
Source link


147 Views 0 Ratings Rate it